جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

رست چیکن با ترخون و کالباس


رست چیکن با ترخون و کالباس
مواد لازم:
یك عدد مرغ به وزن ۵/۱ كیلوگرم
۴ شاخه ترخون یا رزماری
۱۵ گرم كره ذوب شده
۳۰۰ گرم ژامبون مرغ
یك قاشق بزرگ روغن
یك دوم قاشق پیمانه آب مرغ
۲ قاشق چایخوری ترخون تازه خرد شده
۱ _ چربی های اضافه مرغ را گرفته، آن را تمیز شسته و خشك كنید. ساقه های ترخون و كره را در حفره خالی شكم مرغ قرار دهید.۲ _ ورقه های ژامبون را به صورت نوارهای باریك بریده، آنها را به شكل ضربدری روی سینه مرغ بچینید. برای نگه داشتن نوارهای ژامبون روی سینه مرغ می توانید از چند عدد خلال دندان استفاده كنید.۳ _ مرغ را بر روی یك شبكه سیمی قرار داده در یك سینی فر بگذارید و روی آن با قلم مو كمی روغن بمالید. آن را به مدت یك و نیم ساعت در فر با حرارت متوسط (۱۸۰ درجه) در حالی كه هرازچندگاه یك بار مقداری آب مرغ با قاشق روی آن می ریزید، بپزید. (در صورتی كه ژامبون روی مرغ زودتر از این زمان برشته شد یك قطعه فویل روی ظرف بكشید.) پیش از بریدن مرغ آن را به مدت ۱۵ دقیقه در جای گرمی بگذارید تا راحت تر بریده بشود.۴ _ ترخون خرد شده را به آب مرغ جمع شده در ظرف فر اضافه كرده، آن را روی مرغ بریزید و سرو كنید.در صورتی كه از مرغ یخ زده استفاده می كنید حتماً برای باز شدن یخ آن مرغ را مدتی قبل از مصرف از فریزر خارج كرده، در یخچال قرار دهید تا یخ آن به مرور آب شود. (طی این زمان روی مرغ را بپوشانید تا پوست آن خشك و سفت نشود.) هرگز به این منظور مرغ را در دمای اتاق قرار ندهید زیرا طبق نظر كارشناسان گوشت مرغ در این دما محیط مساعدی برای رشد باكتری ها است. برای باز شدن یخ یك مرغ ۵/۱ كیلوگرمی باید ۲۴ ساعت قبل از مصرف آن را در یخچال قرار دهید.
منبع : روزنامه شرق