شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
بررسی شرایط محیطی و محاسبه نیازهای حرارتی کشت پسته در دشت برخوار
پسته یک محصول ایرانی بوده و براساس کتیبههای یونانی و حکایتهای تاریخی کشت آن در کشور ما به ۳ تا ۴ هزار سال پیش میرسد. از زمان کاشت تا رسیدن محصول پسته، رشد این گیاه یازده مرحله فنولوژی متورم شدن جوانهها، بازشدن جوانهها، گلدهی، ریزش گلها، پنجهزنی و پهن شدن برگها، تشکیل پوسته روئین، تشکیل پوسته چوبی، رسیدگی کامل، زمان برداشت، زردشدن و ریزش برگها را پشت سر میگذارد.
طول هر مرحله بستگی به میزان کل حرارتی دارد که گیاه در آن مرحله دریافت داشته است، لذا هر گیاه برای این که دوره تکاملی رشد خود را در طول سال به حد کمال برساند به مقداری حرارت نیاز دارد.
جواد خوشحال دستجردی
سمیه شهسواری
سمیه شهسواری
منبع : حوزه معاونت تحقیقات و فناوری
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت حماس ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی گشت ارشاد دولت سیزدهم کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور خانواده سردار رادان تهران سیل قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو یارانه دلار قیمت خودرو آفریقا تورم قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو سایپا ایران خودرو ارز
پایتخت سریال پایتخت تلویزیون موسیقی سریال ترانه علیدوستی فیلم سینمای ایران مهران مدیری کتاب سحر دولتشاهی
هوش مصنوعی کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
غزه فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه طالبان ایالات متحده آمریکا اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
همراه اول ناسا الماس تسلا سامسونگ فیلترینگ
مالاریا آلزایمر پیری کاهش وزن سلامت روان زوال عقل