یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

استیک قارچ


● مواد لازم :
گوشت فیله گوساله : ۲۰۰گرم
پودر فلفل : ۱/۴ قاشق چایخوری
خردل : ۱/۲ قاشق چایخوری
قارچ : ۱ قاشق سوپخوری
آرد ذرت : ۲ قاشق سوپخوری
روغ مایع : ۲ قاشق سوپخوری
آب مرغ: ۲ پیمانه
كره : ۳ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل : به میزان لازم
● طرز تهیه :
قارچ را پس از شستن خرد كرده ، در كره تفت می دهیم ، آب مرغ را به آرد ذرت اضافه كرده ، با كمی نمك و فلفل روی حرارت قرار داده ، به هم می زنیم تا سس كمی غلیظ شود. در آخر قارچ را اضافه كرده و روغن مایع را در ماهیتابه ریخته وروی حرارت قرار می دهیم . سپس گوشت را كمی با بیفتك كوب كوبیده ، سپس خردل و فلفل را مخلوط كرده و با برس روی گوشت می مالیم وگوشت را به این ترتیب مزه دار كرده ، در ماهیتابه قرارداده و سرخ می كنیم . آن گاه در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روی آن می ریزیم ، سپس مطابق شكل با كلم سفید، پیازچه و... آن را تزیین می كنیم .

ساناز مینایی
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید