شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

پیتزای ماهی


پیتزای ماهی
مواد لازم :

خمیر آماده پیتزا
گوشت ماهی چرخ شده ۱۵۰گرم
(كپور ماهیان)
پیاز متوسط یك عدد
فلفل دلمه ای یك عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
پودرآویشن یك قاشق چایخوری
نمك وفلفل به مقدار كافی

طرز تهیه :

گوشت چرخ شده ماهی را با پیاز خرده شده ، نمك وفلفل وادویه تفت داده وروی خمیر آماده پیتزا ریخته ، قارچ ها را خرد كرده روی آن افزوده سپس پنیر پیتزای رنده شده را نیز اضافه كرده ، برش های فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی را روی پنیر ریخته بعد باقی پنیر را روی مواد پخش می كنیم وپیتزا در فر داغ ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه یا كیك پز قرار داده تا آماده شود.می توان به جای گوشت ماهی چرخ شده از تكه های گوشت ماهی سرخ شده قزل آلا نیز استفاده كرد.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه