دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

دلالت های شکست ارتش "اسرائیل"


دلالت های شکست ارتش "اسرائیل"
دو هفته پس از آغاز جنگ نیروی هوایی شكست خورده "اسرائیل" نیروهای زمینی وارد عمل شدند و "اسرائیل" یگان های ویژه كماندویی را برای اشغال مناطقی از لبنان وارد میدان جنگ كرد تا آن هدفی را كه نیروی هوایی از تحقق آن عاجز ماند، محقق سازد، اما نتیجه دقیقا همان چیزی بود كه سید حسن نصرالله پیش بینی كرده بود و این نیروی مغرور چنان شكست سنگینی متحمل شد كه تاكنون در هیچ درگیری ارتش اسرائیل سابقه نداشته است.
هر روزی كه از پایداری نیروی مقاومت می گذرد، شكست ارتش رژیم اشغالگر قدس نیز آشكارتر می شود. رئیس كل ستاد ارتش اسرائیل به سبب فریفته شدن به قدرت نیروی هوایی اش و به این گمان كه با حمله هوایی علیه تأسیسات زیربنایی لبنان می تواند اختلافات داخلی لبنان را دامن زده و دولت ناتوان این كشور را به خلع سلاح حزب الله و به تبع آن شعله ور كردن جنگ داخلی وادار سازد.
اما نتیجه این تلاش ها معكوس بود و به جای آن یكپارچگی و وحدت ملی لبنان امروز بسیار بیشتر از هر زمان دیگری است. و از آنجا كه نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در تحقق اهدافش ناكام ماند، شكست خورده تلقی می شود، هر چند كه هنوز هم به موشك باران و بمباران های خود ادامه می دهد كه همه این اقدامات جنایت جنگی و عملیات تروریستی آشكار قلمداد می شود، زیرا در این حملات فقط غیر نظامیان و شهروندان عادی از سنین مختلف هدف قرار می گیرند. خلبان های "اسرائیلی" بدترین تروریست های تاریخ بشری هستند و اگر یكی از آنها ذره ای انسانیت داشت، نمی پذیرفت كه با موشك و بمب به جای اهداف نظامی، به مراكز غیر نظامی و مردم بی دفاع و غیر نظامی حمله كند. برای قوی ترین و مدرن ترین نیروی هوایی خاورمیانه همین ننگ بس است كه به جای حمله به تانك ها و هواپیماها و پدافندها كودكان و زنان را به قتل برساند.
دو هفته پس از آغاز جنگ نیروی هوایی شكست خورده "اسرائیل" نیروهای زمینی وارد عمل شدند و "اسرائیل" یگان های ویژه كماندویی را برای اشغال مناطقی از لبنان وارد میدان جنگ كرد تا آن هدفی را كه نیروی هوایی از تحقق آن عاجز ماند، محقق سازد، اما نتیجه دقیقا همان چیزی بود كه سید حسن نصرالله پیش بینی كرده بود و این نیروی مغرور چنان شكست سنگینی متحمل شد كه تاكنون در هیچ درگیری ارتش اسرائیل سابقه نداشته است و در عوض شلیك موشك های كاتیوشا به شهرها و شهرك های صهیونیست نشین نه تنها متوقف نشد، بلكه با شدت و دقت بیشتری ادامه یافت و هنگامی هم كه نیروی زمینی رژیم صهیونیستی مدعی شد بنت جبیل را اشغال كرده است، اندكی بعد مشخص شد كه شكست مذبوحانه ای در این منطقه متحمل شده است و این امر نشان داد كه شكست صهیونیست ها جدی است و این شكست به عقب نشینی از مارون الراس و عیترون و بنت جبیل انجامید. اكنون اسرائیل نخستین بار است كه در برابر جهانی كه از هیچ كمكی به حمله نظامی اش دریغ نكرد تا مقاومت حزب الله را نابود كند، رسوا می شود. اسرائیل به این جهان چه خواهد گفت و این جهان به اسرائیل چه می گوید؟ عرب هایی كه به امید پیروزی "اسرائیل" نشسته بودند چه خواهند كرد؟! همان گونه كه پیروزی بهایی دارد، شكست نیز هزینه دارد و شكست خورده باید تاوان سنگینی بپردازد و این حق طرف پیروز است كه حق كامل خودش را از شكست خورده بگیرد، زیرا سال ها بود كه این ستمگران از اهانت به ملت ها و شرف ما لذت می بردند و بدتر این بود كه گروهی از میان ما از آنان طرفداری می كردند، اما باد همیشه به یك سو نمی وزد و این بار كشتی های در حال غرق آنان، با باد موافقی كه در مسیر پیروزی مقاومت وزید، سریع تر به قعر دریا فرو می رود.
با شكست ارتش رژیم صهیونیستی فرهنگ و تفكر تسلیم نیز كه خیانت را یك نگرش و سازش را یك واقعیت و تسلیم را یك عقلانیت می شمرد، شكست خورد. اكنون آن مرحله دیگر گذشته است و دوران فرهنگ مقاومت پیروزمندانه حاكم است و بر همین اساس قیام نهضت عربی یك بار دیگر در تاریخ ۱۲ ژوئیه سال ۲۰۰۶ میلادی آغاز شده است.
نویسنده: احمد خلیل
منبع:مركز اطلاع رسانی فلسطین
منبع : خبرگزاری فارس