سه شنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۴ / 17 June, 2025
مجله ویستا
نعناع

نعناع خشک را باید در ظرف دربسته و به دور از نور نگهداری کرد.نعناع در آشپزی همراه سیب زمینی، گوجه فرنگی، هویج و نخودفرنگی مورد استفاده قرار گرفته و در تهیه سس و تزئین سالاد کاربرد بسیاری دارد.
علاوه بر این از نعناع در تهیه انواع دسر، بستنی و شربت نیز استفاده می شود. در خاورمیانه و بالکان نعناع را به همراه گوشت، انواع سبزی جات و برنج مورد استفاده قرار داده و آن را به عنوان ماده ای اساسی در پخت دلمه، به حساب می آورند.
مصرف نعناع همراه ماست بسیار رایج بوده و در تهیه انواع سوپ نیز کاربرد دارد. چای نعناع نیز شهرت خاصی داشته و عمدتاً توسط عرب ها نوشیده می شود. علاوه بر این نعناع در ساخت خمیر دندان، آدامس و انواع نوشیدنی استفاده بسیار دارد.نعناع بادشکن و اشتها آور بوده و ضدانقباض و تشنج است.
علاوه بر این در درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا و تب بسیار مؤثر بوده و به هضم غذا کمک بسیار می کند.
در درمان رماتیسم، سکسکه، گزیدگی حشرات، گوش درد، نفخ شکم، گلو درد و ناراحتی سینوس بسیار مفید بوده و گفته می شود در درمان حالت تهوع هنگام سفر مؤثر است.
نادر اقبال
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست