شنبه, ۱۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 8 June, 2024
مجله ویستا
با خواص «به» آشنا شویم
خوردن به برای رفع وسواس، افسردگی و تقویت اعمال معده، ورم حاد روده مفید و معالج اسهالهای ساده و خونی است. این میوه برای خونریزیهای رحمی، بواسیر و رفع سوزش ادرار نیز مفیدست.
دانه به از نظر طبیعت سرد و ترش است و پوست دانه به در آب گرم لعاب فراوانی میدهد. از قدیم لعاب بهدانه را برای رفع التهاب دستگاه گوارشی، مخاطها، رفع سرفه و سینه درد، خشكی حلق، سوزش و خشكی دهان و زبان، رفع گرفتگی صدا، تب بر و نیز برای درمان سل و زخم رودهها و غیره به كار میبردند.
مالیدن لعاب بهدانه به پوست برای تسكین و التیام سوختگی آتش و معالجه آفتابزدگی و درمان سرمازدگی، ترك یا شقاق لب و پستان و ناراحتی بواسیر مفید است.
مغزدانه به دارای یك ماده سمی به نام آمیگوالین است كه تولید اسید سیانیدریك میكند لذا آن را نباید خورد باید فقط از لعاب آن استفاده كرد.
میوه به را به صورت پخته (كمپوت، ژله، شربت) مصرف میكنند ولی به صورت خام خوردن مفیدترست.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شورای نگهبان ایران انتخابات ریاست جمهوری 1403 دولت سیزدهم دولت ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ فرانسه شورای حکام مجلس شورای اسلامی
تهران ازدواج آتش سوزی هواشناسی قتل فضای مجازی شهرداری تهران تصادف پلیس سازمان هواشناسی هلال احمر قوه قضاییه
همستر کامبت خودرو قیمت دلار قیمت خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا ارز دیجیتال بورس نات کوین دلار سایپا بازار خودرو
شهید تلویزیون سریال سینمای ایران رسانه ملی سینما عمو قناد مجید قناد جواد عزتی موسیقی احسان علیخانی کتاب
اینترنت دانشگاه آزاد اسلامی فضا
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل جنگ غزه روسیه آمریکا ترکیه سازمان ملل اوکراین حماس جو بایدن
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر تیم ملی والیبال ایران علی پروین والیبال حسن یزدانی جواد نکونام تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی ایران بازی
عکس بازی تلگرامی هوش مصنوعی اپل فناوری مایکروسافت مرکز ملی فضای مجازی ناسا دانش بنیان بازی همستر کامبت انویدیا
دیابت چاقی چای قارچ فشار خون ناباروری گرمازدگی