پنجشنبه, ۱۲ مهر, ۱۴۰۳ / 3 October, 2024
مجله ویستا

مربای هویج فرنگی


هویج  :  ۳۰۰۰ گرم
شکر  :  ۳۰۰۰ گرم
تخم مرغ  :  ۱ عدد
وانیل  :  ۲.۳۵ گرم
گلاب  :  ۲ فنجان
آب  :  ۵ فنجان
پوست هویج را تراشیده آن را رنده کنید. سپس به کمک سفیده تخم مرغ چرک شکر را گرفته قوامش آورده هویج را جداگانه در آبجوش بپزید. نیم پخت که شد در شکر بریزید و بپزید. کمی بیشتر که پخته شد بآن وانیل و گلاب زده دو سه جوش که زد. بردارید و ۲۴ ساعت بعد در ظرف بریزید و از آن در جائی سرد محافظت کنید.