قیمت طلا امروز




 تولید نرم افزار

 سایت ایران آنلاین / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

دانش‌بنیان‌ها در ایستگاه بازسازی

جنگ رمضان نه تنها ساختمان‌ها و تجهیزات شرکت‌های دانش‌بنیان، بلکه بخشی از زنجیره تولید و فناوری را در معرض آسیب قرار داد؛ شرکت‌هایی که به گفته معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نقش تأمین‌کننده قطعه و نرم‌افزار یا تجهیز بسیاری از صنایع به فناوری‌های راهبردی را برعهده دارند و توقف فعالیت هریک، می‌تواند زنجیروار بر بخش‌های مختلف اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.
 دانش‌بنیان‌ها در ایستگاه بازسازی
میترا جلیلی، دبیر گروه علم و فناوری:  همین جایگاه، بازسازی شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده در جنگ را از یک مسأله عمرانی و جبران خسارت فراتر برده و به موضوعی مرتبط با تداوم تولید و حفظ ظرفیت فناورانه کشور تبدیل کرده است.

 تورج امرایی با تشریح اقدامات معاونت علمی برای شناسایی و ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده، از تشکیل «نظام مسائل» این شرکت‌ها و پیگیری موانع پیش روی آنها خبر می‌دهد و تأکید می‌کند که احیای اضطراری خطوط تولید باید با همکاری همه دستگاه‌های دولتی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی دنبال شود. او همچنین از امکان استفاده شرکت‌های تأییدشده از اعتبار مالیاتی ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده خبر می‌دهد؛ ظرفیتی که می‌تواند بخشی از بار مالی بازسازی را از دوش این شرکت‌ها بردارد. در کنار شرکت‌های دانش‌بنیان، چهار دانشگاه علم و صنعت ایران، صنعتی اصفهان، صنعتی شریف و شهید بهشتی و همچنین انستیتو پاستور ایران نیز در برنامه بازسازی زیرساخت‌های علمی و فناورانه قرار گرفته‌اند تا آنچه طی سال‌ها برای ایجاد ظرفیت تولید، فناوری و دانش فنی شکل گرفته، با یک دوره توقف از چرخه فعالیت خارج نشود.

 

استفاده از اعتبار مالیاتی برای بازسازی دانش‌بنیان‌ها

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با تأکید بر ضرورت بازگشت سریع شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده به چرخه فعالیت اقتصادی کشور به «ایران» می‌گوید: «این شرکت‌ها به دلیل جایگاه حساس خود در زنجیره ارزش صنایع مختلف، صرفاً یک بنگاه اقتصادی نیستند و توقف فعالیت آنها می‌تواند بخش‌های دیگری از تولید کشور را نیز تحت تأثیر قرار دهد. بنابراین همه دستگاه‌های دولتی باید در چارچوب عزم دولت برای بازسازی و جبران خسارت‌های ناشی از جنگ، حداکثر همکاری را برای رفع موانع احیای اضطراری خطوط تولید این شرکت‌ها به کار گیرند.»  تورج امرایی با اشاره به اقدامات انجام‌شده این معاونت برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی آسیب‌دیده توضیح می‌دهد: «بازسازی زیرساخت‌ها مطابق ستاد بازسازی دولت برعهده وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است اما در این شرایط، معاونت علمی براساس مأموریت خود، تمرکز اصلی‌اش را بر شناسایی و ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده از جنگ، احصای مسائل و مشکلات آنها و پیگیری رفع موانع و درنهایت بازگشت آنها به مدار تولید قرار داده است.»

او در توضیح تلاش‌های معاونت برای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب دیده، می‌گوید: «با همه توان تلاش کرده‌ایم شناسایی شرکت‌های آسیب‌دیده به‌صورت جامع انجام شود و همه شرکت‌های دانش‌بنیان به‌خصوص شرکت‌های فناور و نوآور، مورد بررسی قرار گیرند.» به گفته امرایی، مسائل این شرکت‌های دانش‌بنیان در قالب بازدیدهای میدانی و نشست‌های حضوری احصا شده و یک نظام مسائل مشخص از وضعیت شرکت‌ها شکل گرفته است. او می‌گوید: «این مسائل اکنون درحال پیگیری است و مصوبات خوبی حاصل شده است. تلاش ما این بوده که با حداکثر مساعدت ممکن، موانع پیش روی این شرکت‌ها را برطرف کنیم.» معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همچنین اشاره‌ای به مصوبه شورای راهبری فناوری‌ها و تولیدات دانش‌بنیان دارد و دراین باره توضیح می‌دهد که مطابق این مصوبه، بازسازی زیرساخت‌های آسیب دیده شرکت‌های دانش‌بنیان جزو مصادیق اعتبار مالیاتی ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان محسوب می‌شود. به عبارتی شرکت‌های آسیب دیده با تأیید معاونت علمی ریاست جمهوری، می‌توانند به جای پرداخت مالیات به دولت، آن را هزینه بازسازی زیرساخت‌های آسیب دیده خود کنند.‌

 

دانش فنی، مؤلفه‌ اصلی قدرت کشور

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی با اشاره به ماهیت خسارت‌های واردشده به دانش‌بنیان‌ها می‌گوید: «بخش قابل توجهی از شرکت‌های آسیب‌دیده در حوزه‌هایی مانند برق و الکترونیک، تجهیزات و ماشین‌آلات فعالیت می‌کنند. نکته قابل تأمل این است که در میان مجموعه‌های آسیب‌دیده، تعداد قابل توجهی از این شرکت‌ها دقیقاً به دلیل دستیابی به فناوری و برخورداری از عمق دانش فنی، مستقیماً مورد اصابت و حمله دشمن قرار گرفتند.»

امرایی توضیح می‌دهد: «این موضوع فارغ از خسارت‌هایی که به این شرکت‌ها وارد شده، یک واقعیت مهم را نیز نشان می‌دهد؛ فناوری و دانش فنی امروز به یکی از مؤلفه‌های اصلی قدرت و استقلال کشور تبدیل شده و شرکت‌های دانش‌بنیان با توسعه فناوری‌های بومی، بخش مهمی از نیازهای راهبردی صنایع کشور را تأمین می‌کنند و نقش پررنگی در کاهش وابستگی و رشد اقتصاد دانش‌بنیان دارند. به همین دلیل نیز حفاظت از ظرفیت این شرکت‌ها و بازگرداندن آنها به چرخه تولید، یک ضرورت ملی است.»

 

جلوگیری از اختلال در زنجیره تولید با احیای اضطراری دانش‌بنیان‌ها

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی با تأکید بر اهمیت بازگشت این شرکت‌ها به چرخه تولید می‌گوید: «شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده، در بسیاری از موارد در نقاط حساسی از زنجیره ارزش صنایع کشور قرار دارند. بنابراین موضوع فقط بازسازی یک ساختمان، یک کارگاه یا یک خط تولید نیست؛ توقف یک شرکت دانش‌بنیان ممکن است تأمین یک تجهیز، قطعه، نرم‌افزار یا فناوری مورد نیاز چندین صنعت دیگر را نیز مختل کند.» به اعتقاد امرایی، از همین رو لازم است دستگاه‌های مختلف دولتی تمام همت خود را برای رفع موانع احیای اضطراری خطوط تولید این شرکت‌ها به کار گیرند. او می‌گوید: «انتظار ما این است که همه دستگاه‌ها متناسب با همتی که دولت برای بازسازی کشور و جبران خسارت‌ها به خرج داده است، حداکثر همکاری را برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده داشته باشند.» او در ادامه تأکید می‌کند که معاونت علمی در این شرایط سخت، خود را موظف و مکلف می‌داند که به هر نحو ممکن در کنار شرکت‌های دانش‌بنیان باشد و از تمامی ظرفیت‌های خود برای حل مسائل و موانع آنها استفاده کند.

صیانت از سرمایه انسانی در کنار بازسازی

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی همچنین با اشاره به یکی از مهم‌ترین چالش‌های شرکت‌های آسیب‌دیده، می‌گوید: «در کنار مسائل زیرساختی، مسأله نقدینگی نیز برای بسیاری از این شرکت‌ها جدی است. امیدواریم با تأمین منابع از سوی دولت بتوانیم حداقل نقدینگی مورد نیاز برای احیای اضطراری این واحدها را تأمین کنیم.»

امرایی یکی از دغدغه‌های جدی معاونت علمی را جلوگیری از تعدیل نیروهای متخصص، فناور و دانشمند شاغل در این شرکت‌ها می‌داند و توضیح می‌دهد: «این سرمایه انسانی در بسیاری از موارد، حاصل سال‌ها تجربه و انباشت دانش فنی است. اگر شرکت‌ها به دلیل مشکلات ناشی از جنگ ناچار به تعدیل این نیروها شوند، بازگرداندن این سرمایه انسانی به شرکت‌ها و احیای مجدد ظرفیت فنی آنها دشوار خواهد بود.»

او تأکید می‌کند که معاونت علمی در کنار بازسازی فیزیکی، تلاش می‌کند از ظرفیت انسانی و دانش فنی شرکت‌ها نیز صیانت شود و تا حد امکان اجازه ندهد خسارت‌های ناشی از جنگ، به خروج نیروی انسانی متخصص از این مجموعه‌ها منجر شود.

امرایی نگاهی هم به خسارت‌های واردشده به مراکز دانشگاهی دارد و می‌گوید: «در طول جنگ، چهار دانشگاه علم و صنعت ایران، صنعتی اصفهان، صنعتی شریف و دانشگاه شهید بهشتی در جریان حملات دشمن آسیب دیدند. بازسازی زیرساخت‌های دانشگاهی این مراکز نیز با استفاده از ظرفیت‌های بند «ت» ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان، در حال پیگیری است و این موضوع با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی دنبال می‌شود.»

این مسئول با تأکید بر پیگیری بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده دانشگاه‌ها ازجمله زیرساخت‌های مرتبط با فعالیت‌های علمی و فناورانه، می‌گوید: «هدف این است که ظرفیت‌های علمی و فناورانه این دانشگاه‌ها هرچه سریع‌تر به مدار فعالیت بازگردد.»

 

انستیتو پاستور در مسیر بازسازی

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی درباره انستیتو پاستور ایران نیز می‌گوید: «درباره این مرکز هم فرآیندهای قانونی لازم برای بهره‌مندی از ظرفیت بند «ت» ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان درحال تکمیل است تا از این ظرفیت برای بازسازی زیرساخت‌ها و توسعه زیست‌بوم نوآوری استفاده شود. رویکرد ما این است که از ظرفیت‌های قانونی موجود برای بازگرداندن زیرساخت‌های علمی، فناورانه و نوآورانه کشور به چرخه فعالیت استفاده کنیم و در این مسیر، همکاری دستگاه‌های مختلف می‌تواند سرعت احیای این ظرفیت‌ها را به شکل قابل توجهی افزایش دهد.»

او با تأکید بر اینکه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده صرفاً یک حمایت بنگاهی نیست، تأکید می‌کند: «امروز شرکت‌های دانش‌بنیان بخشی از ظرفیت راهبردی کشور هستند. این شرکت‌ها در سال‌های گذشته با سرمایه‌گذاری بر دانش، فناوری و نیروی انسانی متخصص، بخشی از وابستگی‌های کشور را کاهش داده و در زنجیره تأمین صنایع مختلف نقش‌آفرینی کرده‌اند.» او در پایان می‌گوید: «در شرایط فعلی، وظیفه ما این است که اجازه ندهیم خسارت‌های ناشی از جنگ موجب از دست رفتن این ظرفیت‌ها شود. معاونت علمی خود را در کنار شرکت‌های دانش‌بنیان می‌داند و امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌ها و تأمین منابع مورد نیاز از سوی دولت، بتوانیم با رفع موانع، احیای اضطراری شرکت‌های آسیب‌دیده را سرعت بخشیده و از تعدیل نیروهای متخصص و از بین رفتن سرمایه‌های انسانی و فناورانه کشور تا حد امکان جلوگیری کنیم.»

انتهای پیام/



 بازآفرینی مدرن گیم‌بوی ادونس توسط ایا‌نئو؛ سخت‌افزاری که نینتندو هرگز نساختدر حالی که نینتندو ترجیح داده میراث گیم‌بوی ادونس را صرفاً از طریق شبیه‌سازهای نرم‌افزاری در سرویس «سوییچ آنلاین» زنده نگه دارد، شرکت ایا‌نئو مسیر متفاوتی را انتخاب کرده است. این سازنده مطرح کنسول‌های دستی، با حفظ طراحی افقی و ارگونومیک نسخه اصلی، تمام بخش‌های سخت‌افزاری آن را برای بازیکنان امروزی به‌روزرسانی کرده است. این اقدام نشان‌دهنده بلوغ بازار کنسول‌های رترو (Retro Gaming) و تبدیل شدن آن از یک سرگرمی حاشیه‌ای به یک صنعت جدی است. سخت‌افزار مدرن در لباسی آشنا کنسول Konkr Pocket Advance در نگاه اول کاملاً یادآور نسخه اصلی گیم‌بوی ادونس است، اما در زیر پوسته خود تغییرات بزرگی را جای داده است:   نمایشگر باکیفیت: یک پنل ۳.۵ اینچی با رزولوشن ۶۴۰ در ۹۶۰ پیکسل که وضوحی به‌مراتب بالاتر از نسخه اصلی نینتندو ارائه می‌دهد.   کنترل‌های کامل‌تر: اضافه شدن کلیدهای چهارگانه ABXY، دکمه‌های شانه (Shoulder Buttons) اضافی و دکمه‌های منو برای سازگاری با بازی‌های متنوع‌تر.   اتصالات امروزی: درگاه USB-C، پشتیبانی از کارت حافظه microSD، بلوتوث، وای‌فای، جک ۳.۵ میلی‌متری صدا و کلید چرخشی فیزیکی برای تنظیم صدا. [تصویر: کنسول جدید Konkr Pocket Advance با طراحی نوستالژیک و رنگ‌بندی الهام‌گرفته از نسخه‌های کلاسیک] این دستگاه ابتدا در دو رنگ عرضه خواهد شد؛ یکی سرمه‌ای (الهام‌گرفته از نسخه Indigo) و دیگری نارنجی مرجانی (یادآور نسخه خاص Spice Orange که پیش‌تر تنها در ژاپن عرضه شده بود). ایا‌نئو اعلام کرده است که این محصول را تا اواخر سال جاری میلادی و با توزیع گسترده‌تر نسبت به محصولات قبلی خود روانه بازار خواهد کرد. فرصت‌طلبی از محافظه‌کاری نینتندو موفقیت بازی‌های کلاسیکی مانند Advance Wars، Metroid Fusion، Pokémon FireRed و The Legend of Zelda: The Minish Cap نشان می‌دهد که این آثار هنوز پس از دو دهه مخاطبان خاص خود را دارند. با این حال، نینتندو تمایلی به تولید سخت‌افزار رترو اختصاصی نشان نداده و این فرصت را برای شرکت‌هایی مثل ایا‌نئو، امبرنیک (Anbernic) و رتروید (Retroid) باز گذاشته است. [تصویر: بازی‌های کلاسیک گیم‌بوی ادونس و پتانسیل اجرای آن‌ها روی سخت‌افزارهای مدرن] کاربران امروز دیگر تنها به دنبال زنده کردن حس نوستالژی نیستند؛ آن‌ها نمایشگرهای شفاف‌تر، باتری‌های قابل شارژ، اتصال بی‌سیم و ارگونومی مناسب می‌خواهند. ایا‌نئو با درک این نیاز، محصولی را ارائه داده که پل ارتباطی میان گذشته و حال است.
۱۴۰۵/۰۵/۱۱ / سایت توسعه برند

بازآفرینی مدرن گیم‌بوی ادونس توسط ایا‌نئو؛ سخت‌افزاری که نینتندو هرگز نساختدر حالی که نینتندو ترجیح داده میراث گیم‌بوی ادونس را صرفاً از طریق شبیه‌سازهای نرم‌افزاری در سرویس «سوییچ آنلاین» زنده نگه دارد، شرکت ایا‌نئو مسیر متفاوتی را انتخاب کرده است. این سازنده مطرح کنسول‌های دستی، با حفظ طراحی افقی و ارگونومیک نسخه اصلی، تمام بخش‌های سخت‌افزاری آن را برای بازیکنان امروزی به‌روزرسانی کرده است. این اقدام نشان‌دهنده بلوغ بازار کنسول‌های رترو (Retro Gaming) و تبدیل شدن آن از یک سرگرمی حاشیه‌ای به یک صنعت جدی است. سخت‌افزار مدرن در لباسی آشنا کنسول Konkr Pocket Advance در نگاه اول کاملاً یادآور نسخه اصلی گیم‌بوی ادونس است، اما در زیر پوسته خود تغییرات بزرگی را جای داده است: نمایشگر باکیفیت: یک پنل ۳.۵ اینچی با رزولوشن ۶۴۰ در ۹۶۰ پیکسل که وضوحی به‌مراتب بالاتر از نسخه اصلی نینتندو ارائه می‌دهد. کنترل‌های کامل‌تر: اضافه شدن کلیدهای چهارگانه ABXY، دکمه‌های شانه (Shoulder Buttons) اضافی و دکمه‌های منو برای سازگاری با بازی‌های متنوع‌تر. اتصالات امروزی: درگاه USB-C، پشتیبانی از کارت حافظه microSD، بلوتوث، وای‌فای، جک ۳.۵ میلی‌متری صدا و کلید چرخشی فیزیکی برای تنظیم صدا. [تصویر: کنسول جدید Konkr Pocket Advance با طراحی نوستالژیک و رنگ‌بندی الهام‌گرفته از نسخه‌های کلاسیک] این دستگاه ابتدا در دو رنگ عرضه خواهد شد؛ یکی سرمه‌ای (الهام‌گرفته از نسخه Indigo) و دیگری نارنجی مرجانی (یادآور نسخه خاص Spice Orange که پیش‌تر تنها در ژاپن عرضه شده بود). ایا‌نئو اعلام کرده است که این محصول را تا اواخر سال جاری میلادی و با توزیع گسترده‌تر نسبت به محصولات قبلی خود روانه بازار خواهد کرد. فرصت‌طلبی از محافظه‌کاری نینتندو موفقیت بازی‌های کلاسیکی مانند Advance Wars، Metroid Fusion، Pokémon FireRed و The Legend of Zelda: The Minish Cap نشان می‌دهد که این آثار هنوز پس از دو دهه مخاطبان خاص خود را دارند. با این حال، نینتندو تمایلی به تولید سخت‌افزار رترو اختصاصی نشان نداده و این فرصت را برای شرکت‌هایی مثل ایا‌نئو، امبرنیک (Anbernic) و رتروید (Retroid) باز گذاشته است. [تصویر: بازی‌های کلاسیک گیم‌بوی ادونس و پتانسیل اجرای آن‌ها روی سخت‌افزارهای مدرن] کاربران امروز دیگر تنها به دنبال زنده کردن حس نوستالژی نیستند؛ آن‌ها نمایشگرهای شفاف‌تر، باتری‌های قابل شارژ، اتصال بی‌سیم و ارگونومی مناسب می‌خواهند. ایا‌نئو با درک این نیاز، محصولی را ارائه داده که پل ارتباطی میان گذشته و حال است.

در بیست و پنجمین سالگرد عرضه کنسول خاطره‌انگیز «گیم‌بوی ادونس» (Game Boy Advance)، شرکت چینی ایا‌نئو (Ayaneo) با معرفی کنسول دستی Konkr Pocket Advance، سخت‌افزار محبوب نینتندو را با استانداردهای مدرن بازسازی کرد. این محصول جدید نشان می‌دهد که چگونه خلاءهای سخت‌افزاریِ شرکت‌های بزرگ، به فرصتی طلایی برای …




جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - 21 August 2026
سایت فرارو

تیر بیرانوند به سنگ خورد؛ فرصت بزرگ معافیت سربازی از دست رفت!

دو مسیر تنگه هرمز؛ ماجرای فرستنده AIS و تغییر مسیر کشتی‌ها
سایت فرارو

دو مسیر تنگه هرمز؛ ماجرای فرستنده AIS و تغییر مسیر کشتی‌ها

الجزیره با بررسی داده‌های شرکت کپلر گزارش داد که پس از افزایش تنش میان ایران و آمریکا، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز عملاً به دو مسیر اصلی تقسیم شده است؛ با این حال، بیش از ۸۰ درصد تردد نفت و گاز ثبت‌شده در بازه مورد بررسی، در مسیرهای «تاریک» یا طبقه‌بندی‌نشده انجام شده است.
چرا پزشکان دیگر در ایران طبابت نمی‌کنند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

چرا پزشکان دیگر در ایران طبابت نمی‌کنند؟

دریافتی پزشکان به حدی پایین است که اگر پزشک کارمند یک بانک بود، چندین برابر حقوق دریافت می‌کرد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببیند| شعار عجیب سلطنت‌طلب‌ها هنگام ورود نور پهلوی به مراسم

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم/ چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟
سایت عصرایران

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم/ چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و ۱۵۰۰ …

پزشکیان با اشاره به سخنان امام علی (ع) درباره صلح اظهار داشت: امام علی (ع) می‌فرماید صلحی را که دشمن تو را به آن دعوت می‌کند، رد نکن؛ اما از او غافل نشو و مو...
         
خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی
سایت عصرایران

خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی

مسئله محمدرضا گلزار نیست. او در این یادداشت بیش از آنکه یک فرد باشد، نماینده پدیده‌ای گسترده‌تر است: تبدیل ثروت به نمایش عمومی و تبدیل سبک زندگی طبقات برخورد...
مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند
سایت عصرایران

مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند

به گفته عضو پرسابقه اتاق بازرگانی ایران، حجم تجارت ایران با امارات در گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات و واردات بود، اما بخش قابل توجهی از این مناسبات در یک...
سایت اکوایران

آیا منطقه در آستانه جنگی تمام‌عیار قرار گرفته است؟

آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان گذاشتند؟
سایت اقتصادنیوز

آپارتاید و سوسیالیسم نژادی | کوررنگی بازار؛ پادزهر تبعیض نژادی | چگونه اتحادیه‌های کارگری خشت اول دیوار آپارتاید را بنیان …

اقتصادنیوز: ویلیام هات، در کتاب «اقتصاد تبعیض نژادی» توضیح می‌دهد که نظام آپارتاید در آفریقای جنوبی، ابتدا توسط اتحادیه‌های کارگری برای محدود کردن مصنوعی عرضه نیروی کار و در نتیجه افزایش دستمزدها برای کارگران سفیدپوست شکل گرفت. او توضیح می‌دهد که نقطه شروع تقریباً تمام محدودیت‌های قانونی بعدی برای سیاه‌پوستان …
بن‌بست اطلاع‌رسانی/ پایان دوران رسانه‌های دولتی را به رسمیت بشناسیم
سایت عصرایران

بن‌بست اطلاع‌رسانی/ پایان دوران رسانه‌های دولتی را به رسمیت بشناسیم

رسانه‌ها را پوشش‌دهنده اخبار مقامات کرده‌ایم و بعد می‌گوییم چرا مرجعیت ندارند؟ رسانه باید به کف زندگی مردم برود!
بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما
سایت نفت ما

بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما

سرمایه؛ زیرساخت الزامی توسعه هر اقتصادی است و در نبود این ابزار، ظرفیت‌های موجود امکان بالفعل شدن نمی‌یابند؛ بر همین اساس از مهم‌ترین تلاش‌های سیاست‌گذاران کشورها ایجاد رغبت در سرمایه‌داران چه داخلی و چه خارجی برای تزریق سرمایه‌های‌شان به پروژه‌های توسعه تولید و خدمات است و کشور ما نیز از این قاعده مستثنا …
پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی
سایت نورنیوز

پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی

گزارش تازه از واشنگتن، روایت رسمی خروج کارولین لویت را زیر سؤال می‌برد: سخنگوی ترامپ در تحقیقات محرمانه درباره افشای کمبود تسلیحات و خسارات جنگ با ایران، مظنون اصلی معرفی شد؛ اما پیش از برکناری تحقیرآمیز، خود استعفا داد و گفته می‌شود آخرین ضربه را با افشای ماجرای هواپیمای باری به ترامپ زد.
گوگل برگ برنده جدیدش برای رسانه‌ها را رو کرد/ ترافیک سایت‌ها برمی‌گردد؟
سایت رکنا

گوگل برگ برنده جدیدش برای رسانه‌ها را رو کرد/ ترافیک سایت‌ها برمی‌گردد؟

رکنا:گوگل ابزاری جدید در اختیار ناشران قرار داده که کاربران با کلیک روی دکمه «منبع مورد علاقه»، محتوای آن رسانه را بیشتر در نتایج جست‌وجو، Discover و Google News ببینند.
بهانه جدید تراستی‌ها برای بازنگرداندن پول نفت به ایران | چرا دبی دیگر بهشت سرمایه‌گذاران نیست؟ | شریعتی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد
سایت اقتصادنیوز

بهانه جدید تراستی‌ها برای بازنگرداندن پول نفت به ایران | چرا دبی دیگر بهشت سرمایه‌گذاران نیست؟ | شریعتی: فروش املاک ایرانیان …

اقتصادنیوز: عضو اتاق بازرگانی با اشاره به تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با امارات، گفت: پس از جنگ اخیر و شرایط خاص تنگه هرمز، امارات نقش هاب تجاری‌اش برای ایران را از دست داده و دیگر مبدایی برای ورود و خروج کالا‌های ما در جنگ نبوده است.
         
خوانندگی زنان؛ «حلال» اما با مجازاتی شدیدتر از جعل اسناد، دایر کردن قمار خانه، غارت گروهی و آتش زدن هواپیما ! / درباره 4 سال زندان برای «هیوا سیفی زاده»
سایت عصرایران

خوانندگی زنان؛ «حلال» اما با مجازاتی شدیدتر از جعل اسناد، دایر کردن قمار خانه، غارت گروهی و آتش زدن هواپیما ! / درباره 4 …

انشاءکننده حکمی که ابعادی چنین اجتماعی دارد، باید به جامعه توضیح دهد که شعر سعدی، چه با خوانندگی زنان و چه با صدای مردان، اساساً چطور می تواند مردم را به فسا...
انتخابات شوراها در بلاتکلیفی
روزنامه هفت صبح

انتخابات شوراها در بلاتکلیفی

زینی‌وند: شعام اعلام کند، انتخابات را برگزار می‌کنیم
روزنامه هفت صبح

کودتای 28 مرداد از نگاه ورزشی

روزنامه هفت صبح

خاتمی؛ صلح‌خواهی یا خوش‌بینی به آمریکا؟

۲۵۳ مجتمع در فهرست پناهگاه‌ها
روزنامه هفت صبح

۲۵۳ مجتمع در فهرست پناهگاه‌ها

ساخت مخازن اضطراری آب پس از رأی دیوان عدالت اداری و توقف دریافت هزینه از قبوض آب متوقف شده است
تمام دغدغه‌های یک هنرمند / «ما داریم زندگی می‌کنیم»
خبرگزاری ایسنا

تمام دغدغه‌های یک هنرمند / «ما داریم زندگی می‌کنیم»

«در این شرایط سخت اقتصادی، وقتی کسی تئاتر را در سبد هزینه‌های ماهیانه‌اش قرار می‌دهد، دنبال حس ما داریم زندگی می‌کنیم است. دنبال دو ساعتی که از فشار روزمره بیرون بیاید، به دنیاهای جدید پرواز کند. این یک تراپی است.»
غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.
آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

چالش آمریکا برای نفت خاورمیانه پایان نخواهد یافت
«هزار و یک شب»؛ جاه‌طلبی پرزرق‌وبرقی که به ضدتبلیغ نمایش خانگی تبدیل شد/شکست سنگین مصطفی کیایی با لشکری از ستاره‌ها
سایت مشرق

«هزار و یک شب»؛ جاه‌طلبی پرزرق‌وبرقی که به ضدتبلیغ نمایش خانگی تبدیل شد/شکست سنگین مصطفی کیایی با لشکری از ستاره‌ها

رابرت دنیرو، بازیگر سرشناس هالیوود، با انتقاد شدید از دونالد ترامپ، او را «یک ظالم نژادپرست، زن‌ستیز و بیگانه‌هراس» توصیف کرد و گفت آمریکای ترامپ را دوست ندارد.
بازگشایی تنگه هرمز با تهاجم اتمی - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

بازگشایی تنگه هرمز با تهاجم اتمی - دیپلماسی ایرانی

اسلام ذوالقدرپور در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: روند رویدادهای جهان آشفته و مناسبات جدید قدرت که مورد پسند قدرت‌های بزرگ نیست، وحشت از جنگ...
معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟
سایت اقتصادنیوز

معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال …

اقتصادنیوز: چرا بنگاه‌های ایرانی در سال های نخست فعالیتشان پیش از رسیدن به بلوغ و رشد پایدار از بازار خارج می‌شوند؟
سایت رکنا

شلیک مرگ در جشن عروسی/ کودک 5 ساله قربانی تیراندازی شد

جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟
سایت عصرایران

جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟

از نظر کارشناسان موفقیت یا شکست کارزار فشار اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران، بیش از اینکه به توانایی های گریز از تحریم ایران وابسته باشد، به نحوه واکنش کشورهای...
سایت تابناک

وضعیت خراب بازارهای میوه را ببینید

 ژیژک: نگرانِ بی‌فایده شدنِ ما فیلسوفان نیستم/  از «شبِ جهان» تا سقوط سرمایه‌داری لیبرال/ نیازمندی به بدبینی هگلی و ضرورت جدید فلسفه
سایت خبرآنلاین

 ژیژک: نگرانِ بی‌فایده شدنِ ما فیلسوفان نیستم/ از «شبِ جهان» تا سقوط سرمایه‌داری لیبرال/ نیازمندی به بدبینی هگلی و ضرورت …

من از فیلسوفان انتظارِ «راه‌حل» ندارم. مشکل بزرگ امروز بیشتر این است که وقتی با پدیده‌های جدید مواجه می‌شویم، رویکردِ ما به مساله با همان اصطلاحات و مفاهیمِ قدیمی است. فکر می‌کنم بزرگ‌ترین نقشی که فلسفه امروز می‌تواند ایفا کند، این است که ما را اصلاح کند یا دست‌کم ما را وادار کند به این فکر کنیم که اساسا …
گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شوند؟
سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شوند؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...
سایت خبرآنلاین

اتهام‌های کودک‌آزاری در «مایکل ۲» از زاویه دید جکسون روایت می‌شوند

سایت خبرآنلاین

قطع برق در یک از حوزه‌های برگزاری کنکور؛ رئیس سازمان سنجش توضیح داد

جنگ اقتصادی ترامپ: بازی در زمین خالی / چرا راهبردی جدید آمریکا باعث پیروزی آمریکا نمی‌شود و فقط به مردم ایران آسیب می‌زند؟
سایت خبرآنلاین

جنگ اقتصادی ترامپ: بازی در زمین خالی / چرا راهبردی جدید آمریکا باعث پیروزی آمریکا نمی‌شود و فقط به مردم ایران آسیب می‌زند؟

استراتژی جدید اعلام‌شده از سوی دونالد ترامپ مبنی بر آغاز یک عملیات اقتصادی خردکننده یا D-Day اقتصادی علیه ایران، نشان‌دهنده چرخش تاکتیکی از فاز نظامی به جنگ تمام‌عیار اقتصادی و انزوای بین‌المللی است که پس از شش ماه درگیری نظامی، محاصره دریایی و بن‌بست در مذاکرات ارائه می‌شود.
کودتای خاموش در پرسپولیس!
سایت خبرآنلاین

کودتای خاموش در پرسپولیس!

بعضی جریان‌های پشت پرده در پرسپولیس به دنبال آن هستند که حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند.
آیا دیپلماسیِ بانکی آمریکا، راه را برای فاشیسم باز کرد؟
سایت خبرآنلاین

آیا دیپلماسیِ بانکی آمریکا، راه را برای فاشیسم باز کرد؟

آیا ناتوانی آلمان در پرداخت غرامت‌های پس از جنگ جهانی اول به جنگ دیگری منجر می‌شد؟... یک دیپلمات آمریکایی طرح داوز را ابداع کرد تا موقتاً تنش‌ها را کاهش دهد.
چرا ستاره مرسدس بنز سه‌ پر دارد؟
سایت خبرآنلاین

چرا ستاره مرسدس بنز سه‌ پر دارد؟

احتمالا کمتر لوگویی در صنعت خودرو به اندازه ستاره سه‌پر مرسدس بنز برای مردم جهان آشناست؛ اما پشت این نماد ساده و ماندگار، داستانی بیش از یک قرن قدمت پنهان شده است.
از لقب تا نام خانوادگی؛ ایرانیان چگونه صاحب «فامیلی» شدند؟
سایت خبرآنلاین

از لقب تا نام خانوادگی؛ ایرانیان چگونه صاحب «فامیلی» شدند؟

ورود نام خانوادگی به زندگی عمومی ایرانیان حاصل یک تصمیم ناگهانی نبود. این اتفاق طی چند مرحله، از اواخر دوره قاجار تا سال‌های نخست حکومت پهلوی، شکل گرفت و سرانجام در سی‌ام مرداد ۱۳۱۳ به الزام عمومی رسید.
سایت خبرآنلاین

فرزندان رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی/ داماد ایشان هم بود + عکس

مالک لنوو کیست؟
سایت سیتنا

مالک لنوو کیست؟

لنوو یک شرکت سهامی عام چینی است که سهام آن در بورس هنگ کنگ معامله می شود. بزرگ ترین سهامدار آن، شرکت Legend Holdings با سهم ۳۱ درصدی است و مابقی سهام در اختیار
         
از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال

کیت‌های فصل جدید لیگ برتر انگلیس نظرات متفاوتی را به خود دیده است.
قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟

بیشتر پژوهشگران منشأ «قنات» را ایران می‌دانند. شواهد تاریخی نشان می‌دهد این فناوری دست‌کم از دوره هخامنشیان رواج داشته و همراه با گسترش قلمرو ایران به سرزمین‌های دیگر نیز منتقل شده است.
جنگ در منطقه خاکستری؛ چه کسی اول پلک می‌زند؟
سایت اینتیتر

جنگ در منطقه خاکستری؛ چه کسی اول پلک می‌زند؟

نه مذاکره‌ای در کار است، نه جنگی؛ ایران و آمریکا در بن‌بستی فرسایشی گیر کرده‌اند. نیویورک‌تایمز یک سؤال می‌پرسد: کدام طرف زودتر کوتاه می‌آید؟
    
از ۴۷ هزار نفر تا یک میلیون؛ قصه ۵۷ ساله کنکور ایرانی‌ها/ سالی که کنکور تعطیل شد/ پیشی گرفتن داوطلبان زن از چه سالی کلید خورد؟
سایت دیدبان ایران

از ۴۷ هزار نفر تا یک میلیون؛ قصه ۵۷ ساله کنکور ایرانی‌ها/ سالی که کنکور تعطیل شد/ پیشی گرفتن داوطلبان زن از چه سالی کلید …

ماراتن کنکور در ایران از یک آزمون ۴۷ هزار نفری در مرداد ۱۳۴۸ شروع شد و حالا، ۵۷ سال بعد، بیش از یک میلیون نفر در آن رقابت می‌کنند؛ آزمونی که در این نیم‌قرن بارها شکل عوض کرده، تعطیل شده، دوباره برگشته، دو بار در سال برگزار شده و حتی ترکیب جنسیتی داوطلبانش هم کاملاً تغییر کرده است.
اختلاف ترامپ و ونس درباره اهداف جنگ با ایران؛ شکاف درون کاخ سفید و تأثیر آن بر سیاست خارجی آمریکا
سایت خبرآنلاین

اختلاف ترامپ و ونس درباره اهداف جنگ با ایران؛ شکاف درون کاخ سفید و تأثیر آن بر سیاست خارجی آمریکا

اختلاف ترامپ و ونس را باید در چارچوب یک مسئله کلاسیک در نظریه جنگ و سیاست خارجی و در قالب رابطه میان هدف سیاسی و ابزار نظامی فهم کرد. در سنت کلاسیک استراتژی، جنگ وسیله‌ای برای تحقق یک هدف سیاسی و نه غایتی مستقل است. بنابراین، هرگاه هدف سیاسی مبهم یا متغیر شود، استفاده از قدرت نظامی نیز با مشکل مواجه …
اسکن‌های مغزی نشان می‌دهند طب سوزنی ممکن است در مغز افراد مبتلا به افسردگی تغییراتی ایجاد کند
سایت انتخاب

اسکن‌های مغزی نشان می‌دهند طب سوزنی ممکن است در مغز افراد مبتلا به افسردگی تغییراتی ایجاد کند

طب سوزنی یکی از روش‌های سنتی و مهم در طب چینی است که هزاران سال قدمت دارد و همچنان برای کاهش درد و ناراحتی ناشی از بیماری‌های مختلف، از جمله فیبرومیالژی و آر...
ارتباط بیماری پارکینسون با باکتری‌های روده، سرنخی از یک درمان غیرمنتظره و ساده ارائه می‌دهد
سایت انتخاب

ارتباط بیماری پارکینسون با باکتری‌های روده، سرنخی از یک درمان غیرمنتظره و ساده ارائه می‌دهد

سال‌ها پیش از تشخیص بیماری پارکینسون ــ گاهی حتی دو دهه قبل از تشخیص ــ این بیماری ممکن است نشانه‌های خود را در بدن نشان دهد.
سایت انتخاب

تماشا کنید: از «تحریم نعمت است» تا «جنگ نعمت است» / پروژه تازه رادیکال‌ها: القا کنید جنگ هیچ هزینه اقتصادی و انسانی ندارد!

آذر منصوری: ما طی نامه‌ای سربسته، خواستار دیدار با رهبری شهید شده بودیم/ حدود ۴۰ روز بعد با من تماس گرفتند و گفتند طبق تشخیص ایشان، من با معاون سیاسی بیت یعنی آقای حسین محمدی دیدار کنم/ گفت‌وگوهای خیلی خوبی در آنجا شکل گرفت
سایت جماران

آذر منصوری: ما طی نامه‌ای سربسته، خواستار دیدار با رهبری شهید شده بودیم/ حدود ۴۰ روز بعد با من تماس گرفتند و گفتند طبق تشخیص …

آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات گفت: ما طی نامه‌ای سربسته، خواستار دیدار با رهبری شهید شده بودیم. حدود ۴۰ روز بعد با من تماس گرفتند و گفتند طبق تشخیص ایشان، من با معاون سیاسی بیت یعنی آقای حسین محمدی دیدار کنم. گفت‌وگوهای خیلی خوبی در آنجا شکل گرفت.
راز بقای حیوانات مهاجر در هنگام وارونگی قطب‌های مغناطیسی زمین چیست؟
سایت انتخاب

راز بقای حیوانات مهاجر در هنگام وارونگی قطب‌های مغناطیسی زمین چیست؟

شب‌پره‌های بوگونگ استرالیا با کمک میدان مغناطیسی، مسیر مهاجرت خود را پیدا می‌کنند. اما اگر میدان مغناطیسی وارونه شود، چه بر سر آن‌ها می‌آید؟
فارن‌پالیسی: رهبر انقلاب ساختار امنیتی ایران را برای جنگی طولانی بازآرایی می‌کند
سایت فرارو

فارن‌پالیسی: رهبر انقلاب ساختار امنیتی ایران را برای جنگی طولانی بازآرایی می‌کند

فارن‌پالیسی معتقد است تغییرات اخیر در ساختار فرماندهی ایران را باید در چارچوب تلاش برای سازگارکردن ساختار امنیتی کشور با شرایط جدید منطقه و احتمال تداوم درگیری‌ها ارزیابی کرد.
نوموفوبیا؛ بیماری قرن ۲۱ و نگرانی تازه سازمان‌های بهداشتی
سایت فرارو

نوموفوبیا؛ بیماری قرن ۲۱ و نگرانی تازه سازمان‌های بهداشتی

نوموفوبیا پدیده‌ای فراتر از وابستگی ساده به گوشی است که می‌تواند با اضطراب، استفاده بیشتر از شبکه‌های اجتماعی و ضعف در تنظیم هیجانات ارتباط داشته باشد.
طراح اصلی طرح مقابله با نفوذ کیست؟ | حاجی‌دلیگانی: مخالفت‌ها ناشی از عدم مطالعه دقیق طرح است - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

طراح اصلی طرح مقابله با نفوذ کیست؟ | حاجی‌دلیگانی: مخالفت‌ها ناشی از عدم مطالعه دقیق طرح است - مردم سالاری آنلاین

نماینده مجلس گفت: «هر کسی که ایران‌وطن‌دوست باشد، با نفوذ مخالف است. نفوذ مسئله‌ای مربوط به سلیقه یا جریان سیاسی خاص نیست. نفوذ علیه همه منافع ملی کشور است و لازم بود که برای آن جرم‌انگاری شود.»
مقصد زیردریایی هسته‌ای کلاس خاباروفسک روسیه کجاست؟
روزنامه شرق

مقصد زیردریایی هسته‌ای کلاس خاباروفسک روسیه کجاست؟

زیردریایی هسته‌ای خاباروفسک روسیه نخستین آزمایش‌های دریایی خود را آغاز کرد. این زیردریایی برای حمل پوزیدون، سلاح هسته‌ای زیرآبی با برد بین‌قاره‌ای، طراحی شده است.
داستان کریستینا شِربِک؛ زنی که جیمز باند از روی زندگی آن ساخته شد!
خبرگزاری ایسنا

داستان کریستینا شِربِک؛ زنی که جیمز باند از روی زندگی آن ساخته شد!

سال‌هاست از کریستینا شربک با لقب «محبوب‌ترین جاسوس چرچیل» یاد می‌شود اما آیا چرچیل واقعا چنین جمله‌ای گفته بود؟ زندگی این مامور مخفی آن‌قدر پرماجراست که حتی بدون افسانه‌ها هم شبیه یک رمان جاسوسی به نظر می‌رسد.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/سردرگمی واشنگتن در برابر نفت ۹۴ دلاری

جنجال جدید حجت عبدالملکی؛ بازی با ریاضی یا فرار از کارنامه‌ای که سفره‌ها را کوچک کرد؟/ تئوری‌های شاذ دولتمرد سیزدهم کی تمام می‌شود؟
سایت اقتصاد ۲۴

جنجال جدید حجت عبدالملکی؛ بازی با ریاضی یا فرار از کارنامه‌ای که سفره‌ها را کوچک کرد؟/ تئوری‌های شاذ دولتمرد سیزدهم کی تمام …

حجت‌الله عبدالملکی با این ادعا که جنگ، محاصره اقتصادی و شوک‌های ارزی اخیر حتی یک درصد هم در گرانی‌ها نقش نداشته‌اند؛ بار دیگر خبرساز شده و سابقه پرحاشیه خود و همفکرانش را در مرکز توجه قرار داده است.
۲۴ میلیون خودروی فرسوده، هزینه پنهان بحران بنزین در ایران/ مردم مقصرند یا خودروهای بی‌کیفیت و پرمصرف خودروسازان؟
سایت اقتصاد ۲۴

۲۴ میلیون خودروی فرسوده، هزینه پنهان بحران بنزین در ایران/ مردم مقصرند یا خودروهای بی‌کیفیت و پرمصرف خودروسازان؟

پشت بحران ناترازی بنزین، فقط مصرف بالای مردم نیست؛ ناوگانی فرسوده قرار دارد که میلیون‌ها لیتر سوخت اضافه می‌سوزاند. ۲۴ میلیون وسیله نقلیه فرسوده، نتیجه سال‌ها شکست در نوسازی و بازاری است که خودرو‌های کم‌مصرف و به‌روز را از دسترس بسیاری از مردم خارج کرده است.
پشت پرده پروژه ۱۵۰ میلیارد دلاری واشنگتن/ مرکز جدید آمریکا برای مدیریت پسماندهای هسته‌ای
سایت اقتصاد ۲۴

پشت پرده پروژه ۱۵۰ میلیارد دلاری واشنگتن/ مرکز جدید آمریکا برای مدیریت پسماندهای هسته‌ای

آمریکا با راه‌اندازی مرکز همکاری‌های پیشرفته تولید در کارولینای جنوبی، از هوش مصنوعی، رباتیک و مواد پیشرفته برای پاکسازی زباله‌های هسته‌ای استفاده می‌کند؛ پروژه‌ای که برآورد می‌شود بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار صرفه‌جویی در چرخه عمر عملیات پاکسازی ایجاد کند.
بمب ساعتی زیر پوست جامعه ایرانی | چرا خشم بیکاران و ناجنبش‌ها را باید جدی گرفت؟ | نسل جدید شغل، زندگی متوسط، منزلت و عدم تبعیض اجتماعی می‌خواهد
سایت اقتصادنیوز

بمب ساعتی زیر پوست جامعه ایرانی | چرا خشم بیکاران و ناجنبش‌ها را باید جدی گرفت؟ | نسل جدید شغل، زندگی متوسط، منزلت و عدم …

اقتصادنیوز: یک استاد ارتباطات گفت: ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند، جای خودشان را در جامعه پیدا نمی‌کنند و به هر دلیلی طرد شده‌اند؛ مثل جوان‌ها ، زنان و گروه‌های تهیدست جامعه.
پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟
سایت اقتصادنیوز

پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟

اقتصادنیوز: تجارت فردا در گزارشی با بررسی نظریه‌های مختلف، ریشه ثروتمند شدن جهان و پیشرفت اقتصادی اروپا را در تعامل پیچیده عواملی چون نهادها، فرهنگ، جغرافیا، جمعیت، رقابت سیاسی و نوآوری جست‌وجو کرده است.