قیمت طلا امروز




 تعداد فوتی ها

 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۶/۰۱

کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی حوادث اربعین امسال نسبت به سال گذشته

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) با اشاره به کاهش حوادث در مراسم امسال گفت: در مجموع، تعداد افرادی که در حوادث اربعین امسال جان خود را از دست دادند یا به‌صورت عادی فوت کردند، حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر بود، در حالی که سال گذشته بیش از ۱۰۰ نفر جان خود را از دست داده بودند، بنابراین امسال حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد در آمار فوتی‌ها کاهش داشتیم.
 کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی حوادث اربعین امسال نسبت به سال گذشته
ایران آنلاین:

  علی اکبر پورجمشیدیان روز یکشنبه با اشاره به برگزاری نشست جمع‌بندی و ارائه گزارش عملکرد کمیته‌ها و استان‌های این ستاد درباره مراسم اربعین امسال، افزود: به همین نسبت هم در تعداد مصدومان، بیماران و افرادی که به مراکز درمانی مراجعه کردند کاهش داشتیم.

به گزارش ایرنا،  وی اظهار کرد: امسال بیش از ۳.۵ میلیون زائر ایرانی برای حضور در اربعین و زیارت امام حسین(ع) از کشور خارج شدند که بیش از ۳۵۰ هزار نفر از آنان را اتباع خارجی مقیم ایران یا اتباعی تشکیل می‌دادند که از مسیر کشورمان برای زیارت اربعین عبور کردند.

وی، ضمن تبریک سالروز ازدواج پیامبر اسلام(ص) و حضرت خدیجه(س) و ایام آغاز امامت امام عصر(عج)، اظهار کرد: با توجه به پایان مراسم راهپیمایی اربعین در سال جاری، امروز جلسه جمع‌بندی و ارائه گزارش عملکرد کمیته‌ها و استان‌های ستاد مرکزی اربعین حسینی برگزار شد.

رئیس ستاد مرکزی اربعین افزود: همچنین نخستین جلسه برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین امام حسین(ع) در سال آینده برگزار شد و ما از همین امسال و از همین ایام، مقدمات برگزاری باشکوه مراسم اربعین سال آینده را فراهم می‌کنیم.

پورجمشیدیان ادامه داد: با توجه به گزارش‌های ارائه‌ شده، هم ستاد برگزاری مراسم اربعین در کشور عراق و هم کمیته‌هایی که در کشورمان تلاش کردند، امسال یکی از بهترین مراسم‌های اربعین را پشت سر گذاشتیم، این موفقیت حاصل تجربیات ارزشمندی است که طی سال‌های گذشته به دست آمده است و امسال آن تجربیات به کار گرفته شد، همچنین مشکلاتی که در اربعین سال‌های گذشته شناسایی شده بود، در مراسم امسال تا حدود زیادی برطرف شد.

  اربعین امسال؛ مراسمی امن و باشکوه

 

وی با اشاره به تأمین امنیت مراسم اربعین امسال گفت: از نظر امنیتی، اربعین امسال در شرایط مطلوبی برگزار شد و کوچک‌ترین حادثه امنیتی در کشور عراق یا کشورمان رخ نداد. تنها حادثه‌ای که از نظر نظامی تأثیر مختصری بر روند مراسم اربعین داشت، جنایتی بود که آمریکایی‌ها در مرز شلمچه و همچنین در نزدیکی برخی مواکب کشور عراق انجام دادند؛ اما این حادثه تأثیری بر روند حضور مردم در ایران و عراق نداشت.

  ابتکار سفر یکسره اتوبوس‌ها از شهرهای ایران به نجف

 

وی یکی از ابتکارات امسال را اعزام مستقیم زائران با اتوبوس از شهرهای مختلف کشور به نجف اشرف عنوان کرد و گفت: امسال بیش از ۱۵۰ دستگاه اتوبوس به‌صورت یکسره از شهرهای قم، تهران و اصفهان به سمت نجف اشرف حرکت کردند. این ابتکار، اقدام خوبی بود و اگر بتوانیم ظرفیت ناوگان اتوبوسی را در سال‌های آینده تکمیل کنیم، می‌توان آن را گسترش داد.

رئیس ستاد مرکزی اربعین افزود: اجرای این طرح می‌تواند از نظر آرامش و آسایش زائران، شرایط مناسب‌تری را برای سفر و زیارت آنان فراهم کند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه حمل‌ونقل گفت: همکاران ما در وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری، یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های حمل‌ونقل جهان را برنامه‌ریزی و مدیریت کردند، همچنین در حوزه حمل‌ونقل مرزی، از محل پارکینگ‌ها تا پایانه‌های مرزی، شهرداری‌ها بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس را برای جابه‌جایی مردم به کار گرفتند. این اقدام نیز در نوع خود عملیات بسیار بزرگی بود که به‌خوبی انجام شد.

  قدردانی از مردم عراق و دستگاه‌های اجرایی

 

وی در ادامه از تلاش‌ها و زحمات همه دست‌اندرکاران برگزاری مراسم اربعین قدردانی کرد و گفت: از همه عزیزانی که برای برگزاری این مراسم تلاش کردند، به‌ویژه مردم عراق، تشکر می‌کنم. همچنین در کشور عراق شاهد برگزاری مراسم تشییع بی‌نظیر پیکر رهبر شهید بودیم و مردم این کشور با استقبال و همراهی خود، زمینه‌ساز تقویت انسجام و اتحاد امت اسلامی، به‌ویژه میان مردم ایران و عراق، شدند.

وی ادامه داد: همراهی دو ملت و دولت ایران و عراق، آثار، ثمرات و برکات ارزشمندی به دنبال داشته است. امسال علاقه و محبت بیشتری نسبت به سال‌های گذشته میان دو ملت و دو دولت شکل گرفت.

  زیارت نیابتی بیش از ۲ میلیون زائر به نیابت از شهید

 

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به موضوع زیارت نیابتی اظهار کرد: بر اساس آمارهایی که به دست من رسیده است، بیش از ۲ میلیون نفر از زائرانی که از ایران برای زیارت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) مشرف شدند، زیارت خود را به نیابت از شهیدان عزیز انجام دادند. این اقدام از نظر معنوی، اتفاق بسیار ارزشمندی بود.

وی افزود: یکی از نکات حائز اهمیت در اربعین امسال، تقویت ابعاد فرهنگی مراسم نسبت به سال‌های گذشته بود. توجه به موضوعات فرهنگی، ارزش‌های معنوی و دینی، حضور مبلغان، مداحان و شاعران آیینی و همچنین ارائه بسته‌های فرهنگی ارزشمند، از جمله اقدامات مؤثر امسال بود.

وی برگزاری نشست‌ها و اجتماعات میان علمای کشورهای اسلامی، اعم از اهل سنت و شیعه، در کشور عراق را از دیگر برنامه‌های فرهنگی اربعین امسال دانست و گفت: این اقدامات، جزو اتفاقات بسیار خوب فرهنگی در اربعین امسال بود.

  انتخاب شعار اربعین با مشارکت کشورهای اسلامی

 

رئیس ستاد مرکزی اربعین مهم‌ترین اقدام فرهنگی امسال را انتخاب شعار اربعین عنوان کرد و گفت: تهیه شعار اربعین امسال، یک موضوع بزرگ فرهنگی بود که به‌صورت مشترک توسط کشورهای اسلامی، به‌ویژه کشورهای جبهه مقاومت و خصوصاً ایران و عراق، دنبال شد.

وی افزود: همه مجموعه‌های فرهنگی، مرجعیت و علمای عراق، علمای ایران و مردم دو کشور در انتخاب این شعار نقش داشتند. این شعار در قالب یک پویش انتخاب شد و مردم در آن مشارکت کردند. بخش عمده کسانی که در این پویش شرکت کردند، در انتخاب شعار اربعین نقش داشتند.

وی ادامه داد: این شعار، برگرفته از سخنان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و همچنین آخرین سخنرانی رهبر شهید عزیزمان بود و به‌عنوان یکی از موضوعات مشترک فرهنگی، در میان زائران اربعین امام حسین(ع) رواج یافت.

  قدردانی از زائران، مواکب و دستگاه‌های پشتیبان

 

وی گفت: از این فرصت استفاده می‌کنم و ابتدا از مردم عزیز، بزرگوار و سخاوتمند کشور عراق، به‌خاطر برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، برگزاری مراسم باشکوه اربعین امام حسین(ع) و به‌ویژه پذیرایی و مهمان‌نوازی از زائران امام حسین(ع) از همه کشورها، خصوصاً هموطنان عزیزمان از ایران، صمیمانه تشکر می‌کنم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین افزود: همچنین از مردم عزیز کشورمان و زائرانی که با ستاد برگزاری مراسم اربعین همراهی کردند، به اطلاعیه‌های ستاد توجه داشتند و با مسئولان، دست‌اندرکاران، مواکب و کمیته‌ها همکاری کردند، قدردانی می‌کنم.

وی از دولت عراق و همه دستگاه‌هایی که در برگزاری مراسم اربعین همکاری کردند نیز تشکر کرد و گفت: در ستاد مرکزی اربعین بیش از ۱۸ کمیته فعالیت داشتند. برخی دستگاه‌ها نیز به‌عنوان پشتیبان و ذخیره‌ای ارزشمند، در مواقعی که به کمک ویژه نیاز داشتیم، وارد عمل شدند و به ما کمک کردند.

وی ادامه داد: آستان مقدس حضرت ثامن‌الحجج(ع)، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، بنیاد مستضعفان، سازمان اوقاف و مجموعه‌های دیگر، از جمله دستگاه‌هایی بودند که در مواقع نیاز، به یاری ستاد مرکزی اربعین آمدند و همکاری و پشتیبانی کردند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین همچنین از استانداران استان‌های مرزی خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی، به‌عنوان استان‌های اربعینی، قدردانی کرد و گفت: از مردم مرزنشین این استان‌ها نیز که در برگزاری مراسم اربعین همراهی و همکاری کردند، تشکر می‌کنم.

  برگزاری باشکوه مراسم دهه پایانی ماه صفر در مشهد

 

وی با اشاره به برگزاری مراسم دهه پایانی ماه صفر در استان خراسان رضوی و شهر مشهد اظهار کرد: باید از مردم استان خراسان رضوی و شهر مشهد نیز برای برگزاری مراسم دهه پایانی ماه صفر تشکر کرد. این مراسم، در نوع خود یکی از مراسم‌های بزرگ آیینی جهان اسلام و جهان است و بیش از پنج میلیون زائر در آن حضور داشتند.

وی افزود: این مراسم نیز باشکوه و بی‌نظیر برگزار شد و بدون حادثه امنیتی و با کمترین میزان حوادث جاده‌ای و حوادث معمولی که به هر حال در مسیرها وجود دارد، به پایان رسید. از نظر ایمنی، هم در مراسم اربعین و هم در مراسم دهه پایانی ماه صفر، شرایط بسیار خوبی داشتیم.

وی از مردم خراسان رضوی و مشهد به‌خاطر مهمان‌نوازی از زائران قدردانی کرد.

  نقش مهم رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی به زائران

 

رئیس ستاد مرکزی اربعین از اصحاب رسانه نیز تشکر کرد و گفت: رسانه‌ها امسال علاوه بر مسئولیت‌های خود، در برگزاری مراسم اربعین نیز کمک‌حال ما بودند و از نظر اطلاع‌رسانی و برقراری ارتباط با مردم، عملکرد بسیار خوبی داشتند.

وی ادامه داد: رسانه‌ها در انتقال پیام‌ها و اطلاعیه‌های ستاد نقش مؤثری ایفا کردند و از این طریق، ارتباط بسیار خوبی میان ستاد و مردم برقرار شد. از همه این عزیزان، به‌ویژه خبرنگاران و اصحاب رسانه، که زحمات ما را پوشش دادند، تشکر می‌کنم و برای همه آنان آرزوی موفقیت دارم.

انتهای پیام/







شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - 29 August 2026
بازگشت ایران و آمریکا به مذاکره«محتوم» است
روزنامه توسعه ایرانی

بازگشت ایران و آمریکا به مذاکره«محتوم» است

هرمز از یک گذرگاه دریایی به گره اصلی منازعه تهران و واشنگتن تبدیل شده؛ همزمان با رایزنی‌های قطر، پاکستان و عمان، آیا یک ابتکار منطقه‌ای برای بازگرداندن دو طرف به مسیر دیپلماسی در حال شکل‌گیری است؟ در خاورمیانه، گاهی مسیر بازگشت به دیپلماسی از همان جایی آغاز می‌شود که بحران به بن‌بست رسیده است. این …
هرمز؛ اهرم مذاکره یا برگ برنده؟
روزنامه دنیای اقتصاد

هرمز؛ اهرم مذاکره یا برگ برنده؟

در پی سفرهای اخیر مقام‌های ارشد پاکستان، عمان و قطر به تهران، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال فعال‌شدن مسیرهای دیپلماتیک برای حل‌وفصل مناقشه بر سر تنگه هرمز افزایش یافته است؛ با این حال، ساسان کریمی معاون اندیشکده پایاب و استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با روزنامه «دنیای اقتصاد» می‌گوید: هنوز نمی‌توان از ورود …
اولویت «ماندگاری سرزمین» بر «شعارهای هزینه‌ساز»
روزنامه توسعه ایرانی

اولویت «ماندگاری سرزمین» بر «شعارهای هزینه‌ساز»

طهمورث گیلانی در فضای سیاسی ملتهب و پرچالش ماه های اخیر، اظهارات محمدجعفر قائم پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور، به مثابه سنگی بود که در
پرونده پیچیده فیلترینگ میان «تعهد اخلاقی» و «سیاست»
روزنامه آرمان امروز

پرونده پیچیده فیلترینگ میان «تعهد اخلاقی» و «سیاست»

«آرمان امروز» صحبت‌های اخیر وزیر ارتباطات را بررسی می‌کند؛ آرمان امروز- رها معیری: استفاده از فیلترشکن‌ها در زیرساخت‌های ما آلودگی ایجاد می‌کنند. حکمرانی در فضای مجازی نمی‌شود فقط با ابزار فنی باشد، نمی‌شود و مردم ناراضی می‌شوند. افرادی هستند که اصرار دارند در بر همان پاشنه بچرخد. در جنگ رمضان ترافیک …
ضرورت بازنگری در سیاست‌های داخلی
روزنامه آرمان امروز

ضرورت بازنگری در سیاست‌های داخلی

محسن غرویان آرمان امروز : تجربه جنگ بار دیگر نقش تعیین‌کننده مردم در حفظ انسجام و یکپارچگی ملی را آشکار کرد؛ موضوعی که به نظر می‌رسد باید در سیاست‌گذاری‌های اجتماعی، رسانه‌ای، اقتصادی و دیپلماتیک کشور مورد توجه جدی قرار گیرد. حضور مردم در دفاع از کشور، تحمل خسارت‌ها و ایستادگی در برابر فشارها، نشان داد …
استحکام توافق
روزنامه آرمان امروز

استحکام توافق

محمدعلی بهمنی آرمان امروز : اگر بخواهیم به شاه بیت استدلالات طرفداران سیاست خارجی ایران نگاه کنیم به یک کلام می رسیم امریکا قابل اعتماد نیست و بارها خیانت کرده و دو بار هم وسط مذاکره حمله کرده است. پاسخ ها به این استدلالات زیاد است از جمله این که درست است که امریکا قابل اعتماد [ ]
«پیمان شهروندی»؛راهی برای تقویت «انسجام » در عرصه ملی
روزنامه آرمان امروز

«پیمان شهروندی»؛راهی برای تقویت «انسجام » در عرصه ملی

آرمان امروز- گروه سیاسی: پیمانی در داخل کشور با صداها، اقوام، گروه‌های مختلف و جناح‌های مختلف سیاسی لازم است تا بتوانیم به یک وفاق ملی دست پیدا کنیم؛ موضوعی که در گزارش قبلی نیز به آن اشاره شده بود. در واقع، باید در عین تکثر، وحدت داشته باشیم؛ یعنی صداهای مختلف در یک راستا و [ ]
سایت فرارو

ویدیو؛ بازگشت سه جوان ارتشی ناو لاوان به ایران

سایت خبرآنلاین

نخستین مصاحبه مهدی کروبی پس از حصر در حرم امام(ره): در راهی که از دهه ۴۰ انتخاب کردیم، تجدید نکرده‌ایم/ همه چیز ما و جامعه …

علم الهدی خطاب به دولت پزشکیان: چطور می‌شود از تیم اقتصادی شما قدردانی کرد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

علم الهدی خطاب به دولت پزشکیان: چطور می‌شود از تیم اقتصادی شما قدردانی کرد؟

امام جمعه مشهد با تأکید بر پایبندی مردم به خط و مسیر رهبر اظهار کرد: گوش مردم به هیچ سیاستی، هیچ حزبی، هیچ جریانی و هیچ فکری بدهکار نخواهد بود و به هیچ فکری غیر از خط رهبر توجه نمی‌کنند.
وزیر ارشاد متولی گشت ارشاد نیست!
سایت فرارو

وزیر ارشاد متولی گشت ارشاد نیست!

«کاش اخلال در سخنرانی وزیر فرهنگ در یزد با سر دادن شعار درباره حجاب اجباری آقای صالحی را به صرافت تغییر نام وزارتخانه به فرهنگ و هنر بیندازد تا با گشت ارشاد اشتباه نگیرند!»
سایت خبرآنلاین

آیا سخن گفتن از هزینه‌های جنگ، تسلیم‌طلبی است؟

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
سایت تجارت نیوز

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران

چین ضمن مخالفت با فشار و تحریم‌های جدید علیه ایران، از مسیر مذاکره و حفظ چارچوب عدم اشاعه حمایت کرده و همزمان می‌کوشد با همکاری روسیه مانع تشدید تنش و تصویب قطعنامه‌های ضدایرانی در شورای امنیت شود.
این رفتار خنده‌آور پایداریچی‌ ها
سایت خبرآنلاین

این رفتار خنده‌آور پایداریچی‌ ها

گاهی برخی مقامات کشور گزارشهایی از اوضاع اقتصادی کشور ارائه می کنند که در آن به پاره‌ای تنگناها و مشکلات و ضعفها اشاره می شود. طبیعی است چنین اخباری در رسانه های بیگانه ( به طور دقیق یا با تقطیع یا سانسور و به صورت هدفمند ) منتشرگردد .
آیا تهران واقعا می‌خواهد پسران ترامپ و نتانیاهو را ترور کند؟
سایت خبرفوری

آیا تهران واقعا می‌خواهد پسران ترامپ و نتانیاهو را ترور کند؟

گزارش تازه یک رسانه فرانسوی به یکی از حساس‌ترین ابعاد جنگ ایران و اسرائیل و آمریکا می‌پردازد: تهدیدهای احتمالی برای هدف قرار دادن نزدیکان رهبران آمریکا و اسرائیل.
روزنامه هفت صبح

اختلاف‌افکن‌ها، خطاب سخنان رهبری

تناقض میان ادعای ترامپ و داده‌های غربی | اگر هدف، فرسوده‌کردن ایران است، آیا واشنگتن برای جنگ فرسایشی آماده است؟
سایت اقتصادنیوز

تناقض میان ادعای ترامپ و داده‌های غربی | اگر هدف، فرسوده‌کردن ایران است، آیا واشنگتن برای جنگ فرسایشی آماده است؟

اقتصادنیوز:ترامپ می‌گوید تنگه هرمز باز است و واشنگتن همچنان از فشار اقتصادی و محاصره ایران سخن می‌گوید؛ اما داده‌های رسانه‌های غربی تصویری متفاوت دارند: تردد دریایی پایین، ذخایر گازوئیل در کف 40ساله، بحران کشاورزان آمریکایی و گرانی مواد غذایی و فرسایش ذخایر پاتریوت.
         
سی‌ان‌ان : «روز موعود» ترامپ نزدیک می‌شود/ آیا ایران می‌تواند برگ‌های خطرناک‌تری رو کند؟
سایت اقتصاد ۲۴

سی‌ان‌ان : «روز موعود» ترامپ نزدیک می‌شود/ آیا ایران می‌تواند برگ‌های خطرناک‌تری رو کند؟

سی‌ان‌ان با بررسی گزینه‌های احتمالی تهران در برابر فشارهای تازه واشنگتن، از افزایش فشار بر بازار نفت، گسترش دامنه جغرافیایی درگیری و حتی احتمال بازنگری در دکترین هسته‌ای ایران به‌عنوان سناریوهای پیش‌رو نام برده است.
جنگ در ایستگاه نهایی؛ تهران مدل دریای سرخ را در خلیج فارس اجرا می‌کند؟
سایت اکوایران

جنگ در ایستگاه نهایی؛ تهران مدل دریای سرخ را در خلیج فارس اجرا می‌کند؟

اکوایران: وضعیت کنونی به یک پارادوکس در قلب استراتژی واشنگتن اشاره دارد.
تحلیل مطهرنیا از تصمیم ترامپ درباره تفاهم اسلام‌آباد/ حالا چه می شود؟
سایت فرارو

تحلیل مطهرنیا از تصمیم ترامپ درباره تفاهم اسلام‌آباد/ حالا چه می شود؟

«وال‌استریت‌ژورنال به نقل از منابع مطلع گزارش داده دولت دونالد ترامپ به میانجی‌ها اعلام کرده علاقه‌ای به احیای تفاهم ژوئن با ایران ندارد. رویترز نیز این گزارش را بازتاب داده و هم‌زمان تأیید کرده واشنگتن امروز رسماً گفته است در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای با تهران در جریان نیست.»
سایت فرارو

مهدی کروبی در حرم امام

طائب: هر ایرانی باید پای یک لانچر باشد| نقشه دشمن، تعطیلی چرخه تولید، تجارت و مصرف در ایران است
سایت رویداد‌ ۲۴

طائب: هر ایرانی باید پای یک لانچر باشد| نقشه دشمن، تعطیلی چرخه تولید، تجارت و مصرف در ایران است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: دشمن در جنگ ترکیبی، اخلال اقتصادی به دنبال تعطیلی تولید کشورمان است.
فرشاد مومنی: گام نخست هر نوع اصلاحی، عادلانه کردن توزیع قدرت است
سایت فرارو

فرشاد مومنی: گام نخست هر نوع اصلاحی، عادلانه کردن توزیع قدرت است

فرشاد مومنی نسبت به آنچه «تغییر مسیر مالکیت دارایی‌های عمومی و منابع طبیعی» خواند، هشدار داد و گفت: پیوند رانت، فساد، عدم شفافیت و ناکارآمدی، امروز نه‌تنها محیط‌زیست بلکه بخشی از دارایی‌های بین‌نسلی کشور را در معرض تهدید قرار داده است. نمی‌توان برای تامین نیازهای مالی کوتاه‌مدت، دارایی‌های بین‌نسلی را …
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| کنایه سردبیر فرهیختگان به مهمانان تکراری صداوسیما

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| پزشکیان: نان‌به‌نرخ‌روزخورها باید از صحنه کنار بروند

یوسف پزشکیان زد وسط خال: ما تنهاییم، خیلی تنها!
سایت عصرایران

یوسف پزشکیان زد وسط خال: ما تنهاییم، خیلی تنها!

یوسف پزشکیان، دقیقاً زده است به وسط خال: ما تنهاییم، خیلی تنها... و باید سهم تقصیر خود از این «تنهایی پرهزینه» را به رسمیت بشناسیم و علاج درد کنیم و الا این...
رویای تغییر نظام، با اسم رمز روز دی اقتصادی | یک رسانه اسرائیلی از هدف پشت پرده محاصره ایران می‌گوید
سایت رویداد‌ ۲۴

رویای تغییر نظام، با اسم رمز روز دی اقتصادی | یک رسانه اسرائیلی از هدف پشت پرده محاصره ایران می‌گوید

جنگ نتوانست جمهوری اسلامی را سرنگون کند و دهه‌ها تحریم نیز به نتیجه‌ای که طراحانش انتظار داشتند نرسید، اما ظاهرا رویای تغییر نظام در ایران هنوز در واشنگتن و تل‌آویو مشتری دارد.
چرا جنگ سه‌هفته‌ای آمریکا با ایران شش‌ماه طول کشید؟ | تحلیل مهم روزنامه تلگراف از آینده جنگ
سایت رویداد‌ ۲۴

چرا جنگ سه‌هفته‌ای آمریکا با ایران شش‌ماه طول کشید؟ | تحلیل مهم روزنامه تلگراف از آینده جنگ

دونالد ترامپ در آغاز جنگ تصور می‌کرد تنها سه هفته تا پیروزی بر ایران فاصله دارد؛ اما شش ماه بعد، تنگه هرمز همچنان به گره اصلی بحران تبدیل شده و واشنگتن از دستیابی به پیروزی قاطع نظامی بازمانده است. تلگراف در تحلیلی از محاسبات اشتباه دو طرف می‌نویسد ترامپ اکنون راهبرد خود را تغییر داده و به جای «تنبیه …
پیروزی فکر بر عصبانیت/ نوشتاری از دکتر محمود سریع القلم
سایت عصرایران

پیروزی فکر بر عصبانیت/ نوشتاری از دکتر محمود سریع القلم

عملکرد چوئن لای شاهدی بر یکی از دقیق ترین تعاریف قدرت است: کشوری قدرت دارد که بتواند دستور کار محیط بیرونی و اگر توانست جهانی را تنظیم کند؛ امری که امروز چین...
پس از شش ماه، جنگ ایران به مرحله نهایی خود رسیده؛ بن‌بستی پرهزینه/تهران ممکن است الگویی مشابه حوثی ها در دریای سرخ اتخاذ کند؛ حملات دوره‌ای، مذاکرات مقطعی و یک کارزار طولانی‌مدت برای ایجاد اختلال، بدون ورود به جنگی تمام‌عیار/کشورهای خلیج فارس اعمال فشار اقتصادی و دیپلماتیک را به دور دیگری از جنگ ت …
سایت انتخاب

پس از شش ماه، جنگ ایران به مرحله نهایی خود رسیده؛ بن‌بستی پرهزینه/تهران ممکن است الگویی مشابه حوثی ها در دریای سرخ اتخاذ …

مایکل نایتس، رئیس بخش پژوهش در مؤسسه مشاوره راهبردی Horizon Engage در نیویورک گفت ایران ممکن است به‌تدریج الگویی مشابه آنچه متحدان حوثی این کشور در دریای سرخ...
علی کریمی؛ از لگد به ساک پزشکی تا دعوا با دایی و رضا پهلوی | تاریخچه قهرهای تمام‌نشدنی جادوگر همیشه عصبانی
سایت رویداد‌ ۲۴

علی کریمی؛ از لگد به ساک پزشکی تا دعوا با دایی و رضا پهلوی | تاریخچه قهرهای تمام‌نشدنی جادوگر همیشه عصبانی

درگیری علی کریمی با طرفداران رضا پهلوی و گروه مشاوران او، آدم را یاد دوران فوتبال بازی کردن جادوگر می‌اندازد؛ زمانی که او با همه به مشکل می‌خورد؛ از علی دایی گرفته تا فلیکس ماگات!
نفرت از خطا، نه خطاکار |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نفرت از خطا، نه خطاکار | انصاف نیوز

مصطفی ملکیان، فیلسوف اخلاق، در کانال تلگرامی خود نوشت:
هزینه از جیب نظام ممنوع! آقای قائم پناه مسئولیت تصمیم های خود را بپذیرید + عکس
خبرگزاری دانشجو

هزینه از جیب نظام ممنوع! آقای قائم پناه مسئولیت تصمیم های خود را بپذیرید + عکس

ادعای اخیر معاون اجرایی رئیس‌جمهور مبنی بر صدور دستور رهبری برای پایان نبرد با آمریکا و تأیید توافق‌نامه اسلام‌آباد، با واکنش‌های انتقادی نسبت به استراتژی «ه...
سایت خبرآنلاین

ببینید | گرانی و شرایط اقتصادی صدای دستیار قالیباف را هم درآورد

سایت هم میهن

گربه‌های خوش‌بختِ خیابانی ما!

سایت هم میهن

به اجازهٔ کسی نیاز ندارد اما....

وقتی خزر از «حاشیه» به «متن» آمد
سایت فرارو

وقتی خزر از «حاشیه» به «متن» آمد

تحریم‌ها، محاصره دریایی و تغییر مسیر تجارت؛ چرا شمال برای تهران حیاتی‌تر از همیشه شده است؟ دریای خزر که سال‌ها در حاشیه محاسبات امنیتی ایران قرار داشت، اکنون تحت تأثیر عواملی به یکی از عرصه‌های مهم راهبردی ایران تبدیل شده است.
         
گفتن فشار حداکثری آسان است؛ اجرایش چطور؟
سایت فرارو

گفتن فشار حداکثری آسان است؛ اجرایش چطور؟

دولت ترامپ با آغاز «عملیات طرد اقتصادی» می‌خواهد ایران و شرکای تجاری‌اش را تحت فشار قرار دهد؛ با این حال، همراه نشدن چین و روسیه اجرای این طرح را دشوار کرده است. استاد اقتصاد دانشگاه جانز هاپکینز معتقد است کارنامه تحریم‌های آمریکا علیه ایران، با وجود تمام آسیب‌هایی که به اقتصاد کشور وارد کرده‌اند، از …
         
همه از نتیجه معکوس اقدامات ترامپ می‌ترسند!
سایت فرارو

همه از نتیجه معکوس اقدامات ترامپ می‌ترسند!

طرح «روز دی اقتصادی» اسکات بسنت برای تشدید فشار بر ایران، به‌جای پایان دادن به جنگ و آرام کردن بازار نفت، ممکن است به تشدید درگیری و واکنش نظامی تهران منجر شود. ایران همچنان توان اثرگذاری بر تنگه هرمز و زیرساخت‌های انرژی منطقه را دارد و چین نیز با خرید بخش عمده نفت ایران، مانعی مهم برای سیاست واشنگتن …
         
۶ پیامد جنگ ۶ ماهه آمریکا و اسرائیل علیه ایران به روایت رویترز - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

۶ پیامد جنگ ۶ ماهه آمریکا و اسرائیل علیه ایران به روایت رویترز - مردم سالاری آنلاین

ایران تسلیم نشده است، کشتیرانی از طریق تنگه هرمز همچنان به شدت مختل است و هیچ مسیر مشخصی برای پایان دادن به جنگ که ترامپ زمانی پیش‌بینی می‌کرد در عرض چهار هفته به پایان می‌رسد، وجود ندارد.
ایران و آمریکا به سمت میز مذاکره می‌روند یا دور بعدی جنگ؟
سایت فرارو

ایران و آمریکا به سمت میز مذاکره می‌روند یا دور بعدی جنگ؟

محسن جلیلوند، تحلیلگر ارشد سیاست خارجی معتقد است .در شرایط فعلی، شاید مهم ترین هدف این باشد که اجازه ندهیم بحران بزرگ تر شود. اگر مذاکره بتواند بخشی از فشارهای اقتصادی و سیاسی را کاهش دهد، همین خودش یک نتیجه است.
آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟
سایت اقتصاد ۲۴

آتش‌بس در آسمان، جنگ در بازار؛ ترامپ چطور زمین بازی را عوض کرد؟

پس از هفته‌ها سایه جنگ نظامی، حالا نبرد ایران و آمریکا وارد مرحله‌ای شده که در آن تحریم‌ها جای موشک‌ها را گرفته‌اند. واشنگتن با هدف قرار دادن شبکه مالی و نفتی ایران به دنبال افزایش فشار است و تهران نیز تنگه هرمز و ظرفیت‌های منطقه‌ای خود را به عنوان اهرم چانه‌زنی حفظ کرده است؛ معادله‌ای که پایان آن هنوز …
نخست‌ وزیر قطر حامل پیام آمریکاست / محور اصلی باید توافق اسلام‌آباد باشد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

نخست‌ وزیر قطر حامل پیام آمریکاست / محور اصلی باید توافق اسلام‌آباد باشد - مردم سالاری آنلاین

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به سفر امروز نخست‌وزیر قطر به تهران، این سفر را علاوه بر مسائل دوجانبه، مرتبط با تحولات منطقه، مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا و موضوع تنگه هرمز دانست و تأکید کرد: پاسخ ایران به پیام‌های منتقل‌شده از سوی قطر و آمریکا روشن است.
مذاکره در تراز قدرت؛ پیام صریح قالیباف به منتقدان
سایت صفحه اقتصاد

مذاکره در تراز قدرت؛ پیام صریح قالیباف به منتقدان

نامه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان، را می‌توان فراتر از یک پاسخ شخصی یا رسانه‌ای دید؛ این نامه در واقع تلاش برای ترسیم مرزی میان «مذاکره» و «سازش» و ارائه تعریفی از عقلانیت انقلابی در مواجهه با دشمن است.
روزنامه مردم سالاری

ماجرای بازداشت حمید بقایی در کرمانشاه چیست؟ | استانداری: اینکه چه زمانی بازداشت و آزاد شده مشخص نیست - مردم سالاری آنلاین

سایت اکوایران

تفاهم یا تخاصم؟ آینده روابط ایران و آمریکا به کدام سمت است؟

وقتی تهران تروریسم اقتصادی را به چالش می‌کشد!
سایت تابناک

وقتی تهران تروریسم اقتصادی را به چالش می‌کشد!

عراقچی در این نامه مواضع ایران درباره «عملیات تروریسم اقتصادی» آمریکا علیه ایران را تبیین و بر مسئولیت قانونی و اخلاقی سازمان ملل و همه دولت‌ها برای محکوم‌ ک...
آیا تحریم‌های آمریکا تحولی جدید است؟
سایت نورنیوز

آیا تحریم‌های آمریکا تحولی جدید است؟

سوالی که در پی اظهارات جدید وزیر خزانه‌داری آمریکا در مورد افزایش فشار اقتصادی بر ایران مطرح است، این است که آیا هدف دولت ترامپ در این مرحله تنها شروع دور جدیدی از تبلیغات و فشار روانی و در کنار آن افزایش فشار سیاسی و دیپلماتیک بر کشورها برای فاصله گرفتن از ایران است، یا ترتیبات اعلام شده شامل تدابیر …
         
ماجرای جنگ آمریکا با ایران
سایت روزنامه سازندگی

ماجرای جنگ آمریکا با ایران

ترامپ به مشورت‌ها گوش نکرد
ترافیک دیپلماتیک
سایت روزنامه سازندگی

ترافیک دیپلماتیک

وزیر امور خارجه قطر در تهران
تحریف آشکار
سایت روزنامه سازندگی

تحریف آشکار

جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران: منظور آقای خاتمی از تفاهم نه تسلیم است و نه کوتاه آمدن
تغییر نگهبان
سایت روزنامه سازندگی

تغییر نگهبان

خداداد غریب‌پور ، جایگزین مهدی غضنفری در صندوق توسعه ملی شد. مأموریت او چیست و چه کاری باید انجام دهد؟
سرمقاله همشهری/ شکست تحریم با اراده یکدست | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله همشهری/ شکست تحریم با اراده یکدست | آخرین خبر

همشهری/ «شکست تحریم با اراده یکدست» عنوان یادداشت روز در روزنامه همشهری به قلم آیدین نامغ است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: نیمه نخست امسال، ایران همزمان با جنگ و محاصره روبه‌رو بود؛ جنگی که قرار بود امنیت را برهم بزند و فشاری که هدفش فرسوده‌کردن اقتصاد و جامعه بود. تحریم‌ها قرار بود صادرات ن
چرا مدیر مسئول کیهان واقعیت را تحریف می‌کند؟
سایت روزنو

چرا مدیر مسئول کیهان واقعیت را تحریف می‌کند؟

مدیر مسئول روزنامهٔ کیهان در جریدهٔ تحت امرش در قالب نکته خطاب به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس نوشته است: برخی از شواهد موجود حکایت از آن دارند که یک جریان...
پنج محرک اصلی برای آغاز جنگ جهانی سوم
سایت اکوایران

پنج محرک اصلی برای آغاز جنگ جهانی سوم

گزارش تحلیلی نیویورک‌تایمز هشدار می‌دهد که پیوند بحران‌های منطقه‌ای، شکل‌گیری ائتلاف راهبردی شرق و تشدید آسیب‌پذیری‌های نظامی و اقتصادی بلوک غرب، جهان را در مسیری مشابه آستانه جنگ جهانی دوم و وقوع یک طوفان تمام‌عیار بین‌المللی قرار داده است.
بازی درست ایران در میانه بحران‌ها؛ چگونه دیپلماسی چندجبهه‌ای منافع تهران را حفظ کرد؟
خبرگزاری ایرنا

بازی درست ایران در میانه بحران‌ها؛ چگونه دیپلماسی چندجبهه‌ای منافع تهران را حفظ کرد؟

تهران- ایرنا- مرور مستندات و اخبار رسمی یک سال دیپلماسی در وزارت امور خارجه، تصویری از دیپلماسی چندجبهه‌ای و پرتلاشی را ترسیم و روایت می‌کند که با وجود همه محدودیت‌ها، در تکاپوی این بود که در مسیر صیانت از منافع ملی، هر آن اندازه که مقدور است، فضا را برای بازی درست ایران گسترده کرده و با مدیریت بحران …
دولتمردان رئیسی در صف مخالفان پزشکیان/ سرنوشت وفاق ملی چه می‌شود؟
سایت خبرفوری

دولتمردان رئیسی در صف مخالفان پزشکیان/ سرنوشت وفاق ملی چه می‌شود؟

دو سال از انتخاب مسعود پزشکیان به‌عنوان رئیس‌جمهور چهاردهم گذشت؛ دو سالی که در آن رئیس‌جمهوری از وفاق گفت و تلاش کرد تا زیر سقف هیئت دولتش، از چپ و راست سیاسی کشور، اما به شرط انجام کار، بگنجاند.
بررسی محرمانه طرح صیانت۲ پشت درهای بسته مجلس؟/ تندروها در بهارستان چه می کنند؟
سایت خبرآنلاین

بررسی محرمانه طرح صیانت۲ پشت درهای بسته مجلس؟/ تندروها در بهارستان چه می کنند؟

طرح صیانت ۲ هم از آن دسته طرح‌هایی بود که در سال گذشته با انتقادات زیادی همراه شده بود. حمید رسایی، موسی غضنفرآبادی و مرتضی آقاتهرانی در آذرماه این طرح را که با استناد به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و قانون برنامه هفتم توسعه نگارش شده، به هیأت‌رئیسه مجلس تحویل دادند.
ماجرای قحطی وحشتناک 85 سال پیش در ایران چه بود؟
سایت فرارو

ماجرای قحطی وحشتناک 85 سال پیش در ایران چه بود؟

اشغال ایران توسط متفقین در 3 شهریور 1320 یکی از رویدادهای مهم تاریخ معاصر ایران به شمار می‌رود.
چرا محسن رضایی هم به «تفاهم‌نامه اسلام‌آباد» رسید؟
سایت فرارو

چرا محسن رضایی هم به «تفاهم‌نامه اسلام‌آباد» رسید؟

جریان تندرو در صداوسیما و شبکه‌های اجتماعی، پس از جایگزینی محمدباقر ذوالقدر با محسن رضایی، موجی به راه انداخت که ذوالقدر به دلیل رأی مثبت به تفاهم‌نامه، از جایگاه نمایندگی رهبر انقلاب در شورای‌عالی امنیت ملی برکنار شده است.