VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
اسید چرب اشباع
روغن
۱۴۰۳/۱۰/۲۵
/ سایت آفتاب نیوز
هر چند وقت یکبار میتوانیم فست فود مصرف کنیم؟
احتمال دارد که فست فودها باعث چاقی در فردی هم نشوند، چرا که شاید میزان خوردن آن کم باشد، اما به علت اینکه محتوای اسید چرب اشباع را بالا میبرد فرد را به سمت و سوی ابتلا به کبد چرب، بیماریهای قلبی و عروقی و ... سوق دهد.
فست فود
فست فود
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ سایت خبرفوری
روغنهای غذایی تأثیر عمیقی بر التهاب و سلامت بدن دارند
کارشناس ارشد تغذیه بالینی گفت: انتخاب روغنهای غذایی تأثیر عمیقی بر التهاب و سلامت کلی دارد. قرار دادن روغنهای غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ در رژیم غذایی و محدود کردن مصرف چربیهای اشباع و امگا-۶ اضافی میتواند به کاهش التهاب و خطر بیماریهای مزمن کمک کند.
اسیدهای چرب
روغن خوارکی
اسیدهای چرب
روغن خوارکی
۱۴۰۳/۱۰/۰۴
/ سایت فرادید
خواص شیر شتر؛ 3 ایراد اساسی آن
شیر شتر همچنین منبع خوبی از چربیهای سالم مانند اسیدهای چرب زنجیره بلند، اسید لینولئیک و اسیدهای چرب غیر اشباع است که ممکن است از سلامت مغز و قلب پشتیبانی کنند...
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۹/۲۷
/ سایت فرارو
این قسمت از مرغ را هیچوقت نخورید
اصلیترین ضرر پوست مرغ این است که پوست مرغ حاوی اسیدهای چرب اشباع زیادی است و کالری بسیار بالایی دارد در نتیجه برای حفظ سلامت بدن و پیشگیری از ابتلا به چاقی مفرط و بیماریهای قلبی و عروقی جدا از خوردن آن اجتناب کنید.
مرغ
سلامت
مرغ
سلامت
تغذیه
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - میزان مصرف چربی به ازای وزن بدن | بهترین میزان مصرف روزانه چربی + جزییات اندیشه معاصر
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت اقتصاد ۲۴
مصرف روزانه چربی چقدر باید باشد؟ | اقتصاد24
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ خبرگزاری برنا
مصرف چربی را به کمتر از ۳۰ درصد کل انرژی روزانه محدود کنید
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت راهنماتو
عوارض حذف روغن از رژیم غذایی | چرا روغن سرخ کردنی مهم است؟
کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین ضرورت دارد اما حذف روغن هم توصیه نمیشود.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت فرتاک
عوارض حذف کامل روغن سرخ کردنی از رژیم غذایی
کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین ضرورت دارد اما حذف روغن هم توصیه نمیشود.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ روزنامه دنیای اقتصاد
توصیه مهم وزارت بهداشت درباره روغنهای سرخکردنی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
تغذیه
روغن
تغذیه
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت اقتصادنیوز
بهترین روغن برای مصرف از نظر وزارت بهداشت
اقتصادنیوز: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
وزارت بهداشت
روغن
وزارت بهداشت
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت تابناک
توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سویا
روغن ذرت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت جهان صنعت نیوز
توصیه وزارت بهداشت برای آشپزی روزانه
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
مصرف روغن
وزارت بهداشت
مصرف روغن
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ خبرگزاری ایسنا
توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن سالم در غذاهای مصرفی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
تغذیه
وزارت بهداشت
تغذیه
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۹/۰۲
/ سایت فرتاک
کسانی که کبدچرب دارند میتوانند لبنیات مصرف کنند؟
لبنیات پرچرب معمولا با روغنهای پالم برای قوام دادن و مزه دار کردن چرب می شوند و حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند که برای سلامت مضر است.
سلامت
کبد چرب
سلامت
کبد چرب
لبنیات پرچرب
۱۴۰۳/۰۹/۰۲
/ سایت آفتاب نیوز
این افراد لب به لبنیات پرچرب نزنند
لبنیات پرچرب معمولا با روغنهای پالم برای قوام دادن و مزه دار کردن چرب میشوند و حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند که برای سلامت مضر است.
کبدچرب
کبدچرب
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت فرارو
جالبترین خواص تخم کدو که نمیدانستید!
اسیدهای چرب اشباعنشده موجود در تخم کدو میتوانند پوست را تغذیه کرده و موجب افزایش انعطافپذیری پوست شوند. کمک به درمان جوش و آکنه از دیگر خواص تخم کدو است. تخم کدو دارای خواص ضد التهابی بوده و با داشتن روی موجب کاهش قرمزی و زخم روی صورت میشود و از این طریق به درمان آکنه کمک میکند.
۱۴۰۳/۰۷/۲۰
/ سایت افکارنیوز
این قسمتهای مرغ را هرگز نخورید!
قسمتهایی از مرغ مانند بال و گردن, دل و جگر و سنگدان, پوست و دنبالچه و پای مرغ توسط خانوارها مصرف میشود. ولی قسمتی از مرغ به دلیل عوارض خطرناک نباید مصرف شود.
پای مرغ
پوست مرغ
پای مرغ
پوست مرغ
فلزات سنگین
جگر مرغ
۱۴۰۳/۰۶/۱۱
/ خبرگزاری برنا
اگر این ماده غذایی را کنار بگذارید ، پوست بهتری خواهید داشت
لبنیات پرچرب معمولا با روغنهای پالم برای قوام دادن و مزه دار کردن چرب می شوند و حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند که برای سلامت مضر است.
پوست
لبنیات
پوست
لبنیات
۱۴۰۳/۰۶/۰۴
/ سایت فرارو
روغن کانولا یا آفتابگردان؟
یک متخصص علوم و صنایع غذایی در گفتگو با خبرآنلاین میگوید: روغن کانولا یکی از روغنهای گیاهی است که دارای مقادیر پایین اسیدهای چرب اشباع و مقادیر بالای اسیدهای چرب غیراشباع است و به دلیل توازن مناسب امگا-۳ و امگا-۶ به عنوان یک گزینه سالم شناخته میشود. اسیدهای چرب امگا-۶ و امگا-۳ هر دو برای بدن ضروری …
۱۴۰۳/۰۵/۲۰
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آیا لبنیات برای کبد مضراست؟
لبنیات پرچرب معمولا با روغنهای پالم برای قوام دادن و مزه دار کردن چرب می شوند و حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند که برای سلامت مضر است.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۳/۰۵/۱۷
/ سایت خط سلامت
مصرف مکملی که به کاهش وزن کمک میکند
خط سلامت: اسیدهای چرب، زنجیرههایی از اتمهای کربن و هیدروژن هستند. وقتی همه جای خالی کنار اتمهای کربن در این زنجیره با هیدروژن پر شده باشد، به آن اسید چرب اشباع میگویند. اما اگر به جای برخی از اتمهای هیدروژن، پیوندهای دوگانه بین اتمهای کربن وجود داشته باشد، اسید چرب غیراشباع نامیده میشود.
امگا 3
روغن ماهی
امگا 3
روغن ماهی
۱۴۰۳/۰۵/۰۹
/ سایت افکارنیوز
چرا روغنهای حیوانی در قدیم عطر بهتری داشتند؟
جالب است بدانید، تفاوت اصلی روغنهای کرمانشاهی قدیمی با سایر روغنهای حیوانی محلی و صنعتی، بهکارگیری نوعی سبزی خاص برای معطر کردن آن بوده که البته این سبزی بومی، خواص دیگری نیز دارد.
امگا 3
کلسترول
امگا 3
کلسترول
کره حیوانی
روغن زرد
۱۴۰۳/۰۴/۲۰
/ روزنامه تجارت
خواص زیستی میریستیک اسید
میریستیک اسید (Myristic acid) نوعی اسید چرب اشباع است که دارای خواص مختلفی مانند امولسیون کنندگی، ضد میکروبی، ضد التهابی است، همچنین می تواند یک نشانگر زیستی در بیماریهای عفونی باشد.
۱۴۰۳/۰۴/۰۱
/ سایت ۹ صبح
کشف درمانی شگفت انگیز و جدید برای کبد چرب
پژوهشگران «دانشگاه هاینریش هاینه دوسلدورف»(HHU) و همکارانشان دریافتند که یک اسید چرب اشباعشده به تحریک مولکول «SEMA۳A» منجر میشود.
کبد چرب
کبد چرب
۱۴۰۳/۰۳/۳۱
/ سایت فرادید
یک درمان انقلابی برای بیماری کبد چرب
پژوهشگران «دانشگاه هاینریش هاینه دوسلدورف»(HHU) و همکارانشان دریافتند که یک اسید چرب اشباعشده به تحریک مولکول «SEMA3A» منجر میشود.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۳/۲۳
/ منابع متفرقه
۶ خاصیت فوقالعاده فندق برای سلامتی
فندق سرشار از چربیهای سالم بوده و با اسیدهای چرب اشباع نشده یعنی چربیهای خوب، غنی شده است و مصرف آن به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) و بهبود سلامت قلب تاثیرگذار است.
۱۴۰۳/۰۳/۰۸
/ سایت خط سلامت
6 فایده سویا برای بدن / از کاهش وزن تا سلامت قلب
خط سلامت: سویا در رده حـبوبـات قـرار دارد و یک گیاه استوایی، بومی جنوب شرقی آسیاست. این گیاه فاقد کلسترول بوده و مقدار اسیدهای چرب اشباع (SFA) در آن پایین است. لوبیای سویا تنها غذای گیاهی است که تمام 8 اسید آمینه ضروری را داراست.
سویا
سویا
۱۴۰۲/۱۲/۲۵
/ سایت فرارو
(تصاویر) مزارع کلزا
کلزا از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدل است که سازگاری اقلیمی وسیعی دارد؛ دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن و ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتئین بوده و به خاطر اسیدهای چرب اشباع نشده و فاقد کلسترول از کیفیت تغذیهای بالایی برخوردار است. این دانه گیاهی علاوه بر فواید زیاد کشاورزی و اقتصادی در فصل به گل نشستن …
کلزا
کلزا
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۲/۲۵ - ۱۳:۴۸:۱۹
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی