VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ -
10 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
طعم شوری
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت خبرفوری
استفاده از آبلیمو برای کاهش شوری غذا
مواد با خاصیت اسیدی نظیر آبلیمو و سرکه قادر هستند طعم غذای شما را متعادل کنند.
آبلیمو
غذای شور و رفلاکس معده
آبلیمو
غذای شور و رفلاکس معده
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت پارسینه
۱۰ روش عالی برای از بین بردن شوری غذا
نمک اصلیترین چاشنی هر غذا است که میتواند طعم و مزهای بینظیر به آن ببخشد. با این حال اضافه کردن نمک هم فوت و فن خاص خود را دارد و در صورتی که مقادیر آن از حد مشخصی بیشتر شود، به سختی میتوان غذا را مصرف کرد؛ حال تصور کنید اگر این غذا را در مهمانی سرو کنید چه اتفاقی میافتد!
مهمانی
طعم
مهمانی
طعم
چاشنی
شوری غذا
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت سبک ایده آل
ترفندهای جدید برای رفع شوری و تندی غذا و درست کردن طعم آن - سبک ایده آل
نمک می تواند بهترین دوست شما باشد، طعم بسیار خوبی را به غذا میدهد و آن را از حالت یکنواختی و بی مزگی در می آورد.
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت اکالا
4 ترفند رفع شوری شور گل کلم؛ برای تنظیم طعم شور
رعایت نکردن تعادل مقدار نمک و سرکه برای شور گل کلم موجب میشود تا طعم شور شما بیش از اندازه شور شود. برای رفع شوری شور گل کلم باید از...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۹
/ سایت پاتوق آنلاین
قورمه سبزی درست کردی تلخ شده؟ | با این ترفندی که میگم فوری تلخی قورمه سبزی رو بگیر
مهم است که دلیل تلخی سبزیجات و خصوصا دلیل تلخ شدن قورمه سبزی را بدانید. البته کیفیت سبزیجاتی که تهیه می کنید در طعم نهایی تاثیرگذار است. به جرئت می توان گفت که بیش از نیمی از تاثیرات طعم قورمه سبزی به سبزی آن بستگی دارد
ترفند قورمه سبزی
جا افتادن قورمه سبزی
ترفند قورمه سبزی
جا افتادن قورمه سبزی
خورش قورمه سبزی
خورشت قورمه سبزی
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت اکالا
چگونه زیتون شور را به زیتون خوشطعم تبدیل کنیم؟
گاهی اوقات زیتون شوری که تهیه میکنید قابل خوردن نیت و شوری آن اذیت کننده است. اما با این روشهایی که در اینجا گفته شده به راحتی....
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۱۰
/ سایت روزنامه آگاه
چرا تخمه شکستن لذتبخش است؟
وسوسه خوردن تخمه چیزی است که تمامی ندارد؛ کافی است در یک مهمانی دور هم یا پای تماشای یک مسابقه فوتبال نشسته باشی و مقادیر زیادی تخمه هم کنارت باشد. تا آنها را تمام نکنی ولکن نیستی. حتی ممکن است شوری تخمه طعم دهانت را برگردانت و اذیتت کند ولی گویی دستی نامرئی تو را به ادامه خوردن تخمه تا تمام شدن تمام …
کلسترول
فشارخون
کلسترول
فشارخون
پرفشاری خون
فشار خون بالا
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
/ خبرگزاری ایسکانیوز
شوری خیارشور را چگونه بگیریم؟
اگر خیارشور شما بیش از حد شور شده است، نگران نباشید. با چند ترفند ساده میتوانید طعم دلپذیر خیارشور را به آن برگردانید.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۳/۰۷/۰۳
/ سایت دلگرم
5 ترفند ساده برای کاهش شوری خیارشور
خیارشور نوعی چاشنی است. خیارها در محلول آب نمک و سرکه یا اسید لاکتیک غوطهور میشوند و به این ترتیب فرآیند تخمیر آغاز میشود. این فرآیند باعث میشود که خیارها طعم ترش و شور پیدا کنند و ماندگاری آنها افزایش یابد.
خیار شور
خیار شور
۱۴۰۳/۰۶/۲۷
/ سایت نمناک
رفع شوری خیارشور با ترفند ساندویچی ها
اگر خیارشور شما بیش از حد شور شده است، نگران نباشید. با چند ترفند ساده میتوانید طعم دلپذیر خیارشور را به آن برگردانید.
شوری خیارشور
اندازه شوری خیارشور
شوری خیارشور
اندازه شوری خیارشور
طرز تهیه خیارشور
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ سایت اکالا
با این ترفندها، خیارشور شور را به طعم دلخواهتان برسانید
آیا هنگام درست کردن خیارشور، میزان نمک از دستتان در رفته و خیارشورها بیش از حد شور شدهاند و قابل خوردن نیستند؟ رفع شوری خیارشور با...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۳۱
/ سایت تحلیل بازار
ارسنیکزدایی، حذف شوری و بو از پساب تصفیهخانهها با کمک فناوریهای ایرانی
مدیر عامل آبفای استان قزوین از حذف ارسنیک، شوری، بو و طعم از پساب تصفیه خانهها با بهره گیری از توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان در این استان خبر داد.
تصفیه خانه
تصفیه پساب
تصفیه خانه
تصفیه پساب
شرکت آب و فاضلاب قزوین
شرکت مهندسی آبفای کشور
۱۴۰۳/۰۵/۱۴
/ سایت سبک ایده آل
ترفندهایی برای رفع شوری، ترشی و تندی در آشپزی+فیلم - سبک ایده آل
در ادامه این ویدیو ترفندهایی برای رفع طعمهایی مثل شوری، ترشی و تندی را آموزش میبینید.
۱۴۰۳/۰۳/۰۴
/ سایت فرارو
این قاشق باعث کاهش مصرف نمک میشود!
این قاشق الکتریکی از پلاستیک و فلز ساخته شده و در فرایند ساخت آن پروفسور دانشگاه میجی ژاپن، «هومی میاشیتا»، که قبلاً چاپستیکهای الکتریکی برای افزایش طعم غذا ساخته بود، همکاری داشته است. نحوه عملکرد این قاشق بدین صورت است که یک میدان الکتریکی ضعیف از قاشق عبور میکند و روی مولکولهای یون سدیم روی زبان …
۱۴۰۳/۰۳/۰۲
/ سایت افکارنیوز
ژاپنیها برای کاهش استفاده از نمک قاشق با طعم نمک ساختند!
شرکت کیرین، غول صنعت نوشیدنی در ژاپن با همکاری پژوهشگران دانشگاه میجی و با هدف کاهش مصرف نمک، قاشقهای الکترونیکی «با نمک» را وارد بازار میکند.
مصرف نمک
کاهش مصرف نمک
مصرف نمک
کاهش مصرف نمک
قاشق با نمک
طعم شوری
۱۴۰۳/۰۲/۱۷
/ خبرگزاری ایانا
طعم علوفههای اصلاح شده در کام اسبهای دره شوری
محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی موفق به راهاندازی نخستین چراگاه دستکاشت در کشور با استفاده از گونههای گراسهای علوفهای اصلاح شده چندساله و کمآببر، برای تعلیف یکی از اسبهای اصیل ایرانی موسوم به دره شوری در روستای صالحیه واقع در جنوب شهرستان نظرآباد استان البرز شدند.
استان البرز
رشد
استان البرز
رشد
کشاورزی
۱۴۰۳/۰۱/۲۹
/ خبرگزاری مهر
سالمسازی همبرگر با کاهش سدیم
«بهبود طعم شوری در همبرگر با تکنیک نوین تمایز طعم توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب» عنوان طرحی است که محمدهادی اسکندری در قالب پسادکتری با حمایت بنیاد علم ایران به پایان رسانده است.
بنیاد ملی علم ایران
تحقیقات علمی
بنیاد ملی علم ایران
تحقیقات علمی
پسادکتری
۱۴۰۲/۱۲/۰۸
/ سایت فرادید
خواص شگفت انگیز این غذاها و ادویههای تلخ را یاد بگیرید و فراموش نکنید!
غذاهای تلخ اغلب در دنیای ترجیحات آشپزی ما ایرانیها نادیده گرفته میشوند، در ایران بسته به سنت غذایی در هر استان عموما تمایل به مزههای شیرین و ترش و شور است. زیرا از نظر چشایی به طور طبیعی به شیرینی و شوری تمایل داریم. با این حال، پذیرفتن قسمت تلخ طیف طعم میتواند مزایای سلامتی زیادی داشته باشد.
ادویه
ادویه
۱۴۰۲/۱۲/۰۸
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
خواص شگفت انگیز این غذاها و ادویههای تلخ
غذاهای تلخ اغلب در دنیای ترجیحات آشپزی ما ایرانیها نادیده گرفته میشوند، در ایران بسته به سنت غذایی در هر استان عموما تمایل به مزههای شیرین و ترش و شور است. زیرا از نظر چشایی به طور طبیعی به شیرینی و شوری تمایل داریم. با این حال، پذیرفتن قسمت تلخ طیف طعم میتواند مزایای سلامتی زیادی داشته باشد.
خواص مواد غذایی
سلامت
خواص مواد غذایی
سلامت
رژیم غذایی
پزشکی
۱۴۰۲/۱۲/۰۶
/ سایت عصرایران
ارزش غذایی و خواص کشک
کشک یکی از محبوبترین محصولات لبنی است که در بسیاری از کشورهای جهان مصرف میشود. این ماده غذایی طعم شوری دارد و برای تهیه اغلب غذاهای ایرانی مانند کشک بادمجان، آش و مواردی مانند این مورد استفاده قرار میگیرد. کشک به دلیل طعم فوقالعاده و فوایدی که برای سلامتی دارد، به عنوان یک ماده غذایی محبوب شناخته …
کشک
ارزش غذایی
کشک
ارزش غذایی
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۲/۰۶ - ۱۵:۴۵:۴۶
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ -
10 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج