به گزارش اگزیم نیوز وبه نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، مسعود سیفی ضمن تبریک چهل و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی، اعلام کرد: این شعبه موفق به دستیابی به رشد ۷۷ درصدی در بخش تسهیلات اعطایی طی نه ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل شده است.
وی گفت: شعبه کاشان تا پایان آذرماه ۱۴۰۱ بالغ بر۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات به صنایع مختلف اعم از صنایع ریسندگی و بافندگی، فولاد، گلاب و عرقیجات ، صنایع تبدیلی و بخش بازرگانی شهر کاشان اعطا کرده است؛ این رقم در مدت مشابه سال قبل نزدیک به ۴ هزارمیلیارد ریال بوده است. مطالب پیشنهادی کشاورز بهادری خبر داد؛ رکورد بیمه ملت در سودآوری با رشد سود خالص ۴۴۲ درصدی در بهار شکسته شد ۱۴۰۲/۰۵/۰۲ امضای ۲ تفاهمنامه همکاری فولاد مبارکه با معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ۱۴۰۱/۰۳/۲۷
سیفی به رشد ۷۲ درصدی مانده تسهیلات اعطایی ریالی در محدوده زمانی یاد شده اشاره کرد و افزود: طی۹ ماه اول سال، شعبه کاشان ۹هزارمیلیارد ریال مانده تسهیلات اعطایی ریالی داشته که این رقم در مدت مشابه سال قبل کمی بیش از ۵ هزار میلیارد ریال بوده و این درحالی است که شعبه کاشان فاقد هرگونه بدهی غیرجاری و مطالبات معوق از ابتدای تاسیس تاکنون بوده است.
به گفته وی، شعبه کاشان طی ۹ ماهه اول سال موفق به واگذاری … …






























































































































