قیمت طلا امروز




 تغییر نظام ایران

 سایت ایران آنلاین / ۷ ساعت قبل

صدای مردم باید مبنای اصلاح نظام اداری باشد

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تأکید بر تغییر رویکرد نظام ارزیابی عملکرد دولت گفت: معیار اصلی ارزیابی دستگاه‌های اجرایی باید نتیجه خدمت، کیفیت ارائه خدمات و میزان حل مسائل مردم باشد و جشنواره شهید رجایی نیز باید از ارزیابی عملکرد به سمت سنجش نتیجه و رضایتمندی مردم حرکت کند.
 صدای مردم باید مبنای اصلاح نظام اداری باشد
ایران آنلاین:

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علاءالدین رفیع‌زاده در آیین بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی که با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، برگزار شد، جشنواره شهید رجایی را فراتر از یک مراسم تشریفاتی دانست و اظهار کرد: این جشنواره باید فرصتی برای مشاهده واقعیت عملکرد دولت، شناسایی دستگاه‌های موفق و تشخیص بخش‌های نیازمند اصلاح و تقویت باشد.

وی با اشاره به تغییر رویکرد سازمان اداری و استخدامی کشور در حوزه مدیریت عملکرد افزود: نظام ارزیابی عملکرد باید از یک ابزار گزارش‌گیری به ابزاری برای هدایت و بهبود عملکرد تبدیل شود؛ به این معنا که ارزیابی صرفاً برای نمره دادن نباشد، بلکه برای شناسایی نقاط قوت، گلوگاه‌ها، ارتقای تجربه خدمت و تقویت دستگاه‌های پیشرو مورد استفاده قرار گیرد.

  عملکرد نظام اداری در شرایط جنگ

 

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به شرایط ویژه کشور در دوره جنگ اخیر گفت: انتخاب دستگاه برتر در بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی از همه دوره‌های گذشته دشوارتر بود؛ چراکه نظام اداری و حکمرانی کشور در شرایط جنگ توانست استمرار خدمات عمومی را حفظ کند.

رفیع‌زاده ادامه داد: استمرار خدمات در حوزه‌هایی مانند برق، آب، گاز، جاده، امدادرسانی، سلامت، تنظیم بازار و سایر خدمات ضروری، نشان داد کارکنان و مدیران دولت در شرایط سخت، مسئولیت خود را رها نکردند و با حضور در میدان، خدمت‌رسانی به مردم را ادامه دادند.

وی افزود: بر همین اساس، در این دوره از جشنواره، جوایزی همچون «یاور فتح» و «طلوع ایثار» با هدف شناسایی دستگاه‌ها و افرادی که در شرایط ویژه، نقش مؤثر و برجسته‌ای در استمرار خدمت‌رسانی داشتند، مورد توجه قرار گرفت.

  ساماندهی ساختارهای موازی و افزایش اختیار استان‌ها

 

معاون رئیس‌جمهور با ارائه گزارشی از اجرای برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم گفت: در حوزه اصلاح ساختار و حذف تشکیلات موازی و غیرضروری، 55 نهاد شورایی موازی در دولت چهاردهم ساماندهی، ادغام یا حذف شده‌اند.

وی افزود: ساختار کلان 11 وزارتخانه نیز بر اساس ماده 105 قانون برنامه هفتم مورد بازبینی و کار کارشناسی قرار گرفته و برآورد شده است از محل کاهش پست‌ها، کاهش فضای اداری و اجرای مولدسازی، صرفه‌جویی قابل توجهی برای دولت ایجاد شود.

رفیع‌زاده همچنین از پیگیری واگذاری حداقل 75 درصد وظایف قابل واگذاری به استان‌ها خبر داد و گفت: هدف از این اقدام، تسریع در خدمت‌رسانی و جلوگیری از طولانی شدن فرآیندهای اداری است.

وی با اشاره به تقویت مدیریت محلی اظهار کرد: 41 مجتمع اداری در شهرهای با جمعیت کمتر از 70 هزار نفر راه‌اندازی شده و به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد تا دسترسی مردم به خدمات دولتی آسان‌تر و عادلانه‌تر شود.

  حرکت به سمت شایسته‌گزینی و پرداخت مبتنی بر عملکرد

 

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اصلاح نظام استخدامی گفت: سهم آزمون تخصصی در فرآیند استخدام از 30 درصد به 70 درصد افزایش یافته است تا عدالت و شایسته‌گزینی تقویت و زمینه اعمال سلیقه شخصی کاهش یابد.

وی همچنین از تدوین و ابلاغ چارچوب انتخاب و انتصاب مدیران حرفه‌ای بر اساس شایستگی و تجربه خبر داد و گفت: هدف این است که شایسته‌سالاری از یک شعار به یک سازوکار اجرایی تبدیل شود.

رفیع‌زاده درباره نظام پرداخت نیز گفت: مسیر پرداخت مبتنی بر عملکرد به‌صورت آزمایشی آغاز شده تا پرداخت‌ها بیش از گذشته بر مبنای عملکرد واقعی تنظیم شود.

وی همچنین با اشاره به موضوع نیروهای شرکتی اظهار کرد: با توجه به تأکید رئیس‌جمهور و با تکیه بر قوانین موجود، مسیر عملیاتی پرداخت مستقیم به ذی‌نفع نهایی و کاهش حاشیه سود شرکت‌های واسطه در دستور کار قرار گرفته است.

  فواد 128؛ صدای مردم مبنای اصلاح نظام اداری

 

معاون رئیس‌جمهور، راه‌اندازی سامانه فوریت‌های اداری «فواد 128» را یکی از اقدامات مهم در حرکت به سمت مدیریت مبتنی بر داده و اصلاح نظام اداری بر اساس تجربه واقعی مردم عنوان کرد.

وی گفت: این سامانه با هدف شنیدن صدای مردم و تبدیل این صداها به مبنایی برای اصلاح فرآیندهای اداری راه‌اندازی شد و از اردیبهشت 1404 تا مرداد 1405 به‌تدریج در تمام استان‌ها فعال شد.

رفیع‌زاده افزود: در این مدت نزدیک به 182 هزار تماس در سامانه ثبت شده و بر اساس پایش و پیگیری انجام‌شده، 64 درصد مشکلات تماس‌گیرندگان با میانگین زمان رسیدگی سه ساعت و 45 دقیقه حل شده است.

وی ادامه داد: تاکنون 370 نفر مورد تشویق، 240 نفر مورد تذکر و 18 مدیر نیز مورد برخورد قرار گرفته‌اند و استانداران و رؤسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها به داشبوردهای مدیریتی این سامانه دسترسی دارند.

  641 خدمت اولویت‌دار به پلتفرم‌های بومی منتقل شد

 

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به تجربه جنگ اخیر گفت: از میان 4716 خدمت شناسنامه‌دار در 193 دستگاه، 641 خدمت اولویت‌دار شناسایی و به پلتفرم‌های بومی منتقل شده است تا مردم بتوانند بدون مراجعه حضوری و از طریق تلفن همراه، خدمات ضروری خود را دریافت کنند.

وی افزود: این اقدام نشان داد دولت هوشمند می‌تواند در شرایط بحرانی، ضامن تداوم خدمت‌رسانی باشد.

  حکمرانی با مردم، نه بدون مردم

 

رفیع‌زاده همچنین از اجرای طرح «مشارکت الکترونیکی» خبر داد و گفت: دستگاه‌های اجرایی مکلف شده‌اند پیش از ابلاغ بخشنامه‌ها، آنها را حداقل یک ماه زودتر برای جمع‌سپاری عمومی منتشر و نظر مردم و ذی‌نفعان را دریافت کنند.

وی افزود: تاکنون 48 دستگاه اجرایی به این سازوکار پیوسته‌اند و چند بخشنامه نیز با مشارکت مستقیم مردم اصلاح شده است.

معاون رئیس‌جمهور در پایان تأکید کرد: معیار اصلی مدیریت عملکرد این است که آیا کار مردم انجام شده، آیا خدمت به‌موقع و باکیفیت ارائه شده، آیا مشکل حل شده یا فقط به بخش دیگری منتقل شده و آیا دستگاه در شرایط بحران ایستاده یا عقب‌نشینی کرده است.

رفیع‌زاده خاطرنشان کرد: مدیر موفق کسی نیست که فقط ساختار را حفظ کند؛ مدیر موفق کسی است که ساختار را به نتیجه تبدیل کند و کارمند موفق نیز فقط مجری دستور نیست، بلکه شریک تحقق خدمت است.

وی ابراز امیدواری کرد جشنواره شهید رجایی بیش از گذشته به فرصتی برای یادگیری، رقابت سالم، ارتقای عملکرد و تقویت فرهنگ خدمت تبدیل شود.

انتهای پیام/







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.