قیمت طلا امروز




 نقشه ملی

 سایت ورزش ۳ / ۵ ساعت قبل

وارث طلای 16 ساله: ساعی برایم نقشه کشید

این گفتگوی متفاوت و خواندنی با ستاره ورزش ایران است؛ کسی که در سودای جا به جا کردن رکوردها و قدم گذاشتن در مسیر یک اسطوره بزرگ است.
 وارث طلای 16 ساله: ساعی برایم نقشه کشید
به گزارش "ورزش سه"، رسیدن به سکوی المپیک هیچوقت ناگهانی نیست اما وقتی ارزش بیشتری پیدا می‌کند که حاصلش طلا و محصول یک فرهنگ ورزشی باشد؛ فرهنگی که اگر در رأس هرم آن کسی حضور داشته باشد که خودش مسیر سخت المپیک را طی کرده باشد، ارتباطی گیراتر را شکل می‌دهد. 

16 سال پیش بود که در فینال المپیک 2008، یک تکواندوکار با دست شکسته ولی با تمام وجود مبارزه کرد تا نامش را در تاریخ ورزش ایران ثبت کند و امروز، آرین سلیمی در همان مسیر قدم برمی‌دارد.

آرین سلیمی در تازه‌ترین گفت‌وگویی که با "ورزش سه" داشته، می‌گوید یک فضای خاص در این سال‌ها در فدراسیون تکواندو نهادینه شده؛ البته این مدال آور فوتبالی صحبت‌های جالبی درباره آرزوهای غیر ورزشی خود هم کرده و علاقه‌مندی شخصی‌اش را که حاضر است برایش میلیارد میلیارد هزینه کند را هم لو داده است!

* قبل از هر چیزی بگو که به اسطوره شدن فکر میکنی؟

«خب، اسطوره بودن، مدال آوردن و افتخارآفرینی برای کشور و جامعه، واقعا چیز قشنگی است. هر ورزشکاری وقتی وارد این مسیر می‌شود، قطعا دنبال چنین چیزهایی است؛ چون محبوب بودن و دوست ‌داشتنی بودن خیلی جذاب است. همه از شهرت، پول و خیلی چیزهای دیگر خوششان می‌آید و اسطوره شدن هم خودش یک جایگاه خیلی خاص و دوست‌داشتنی است.

من هم در کنار اینکه واقعا دوست دارم مدال‌های زیادی بگیرم و الگو و اسطوره باشم، اما چیزی که برای من اولویت دارد این است که همه ما انسان‌ها با هم برابر هستیم و کسی بالاتر از دیگری نیست. ما شخصا به این زندگی آمده‌ایم تا کاری را که دوست داریم انجام دهیم و آنچه در درونمان هست را به دیگران نشان دهیم. حس می‌کنم اگر هر کسی راه خودش را برود و کاری را که از نظر خودش درست می‌داند انجام دهد، قطعا زحمت می‌کشد و اگر خداوند هم به او لطف کند، آن شخص اسطوره و دوست‌داشتنی می‌شود؛ چون کار درست را انجام داده و در مسیر درستی قرار دارد.

به شخصه از ثانیه‌ی ثانیه‌ی زندگی‌ام لذت می‌برم؛ از زمانی که در رشته تکواندو هستم، از اینکه نفس می‌کشم و توان مبارزه و مسابقه دادن دارم، واقعا قدردانش هستم. هر روز از خدا کمک می‌خواهم و شاکر نعمت‌های او هستم که می‌توانم این مسیر را ادامه دهم. به نظر خودم، من آمده‌ام که از هر لحظه این رشته و این زندگی لذت ببرم.

اسطوره بودن هم زیباست و خیلی‌ها دوست دارند اسطوره باشند اما ما چه بخواهیم و چه نخواهیم ما ورزشکاران گاهی مطرح هستیم و همین موضوع باعث می‌شود که خیلی‌ها به ما به چشم یک الگو نگاه کنند. پس باید درست رفتار کنیم و درست زندگی کنیم. مسئولیت‌های زیادی بر گردن ماست تا نسل‌های بعدی هم بتوانند مسیر درست را یاد بگیرند وگرنه شاید به خاطر یک الگوی بد، یک نسل مسیرشان از دست برود و جوانان به آن چیزی که واقعا می‌خواستند برسند، نرسند. این موضوع بسیار مهمی است که هر کدام از ما باورها و مسئولیت‌های خودمان را داریم و باید راه درست را انتخاب کنیم تا همیشه از خودمان راضی باشیم.

* کار کردن با هادی ساعی چطور است؟

درباره استاد ساعی هم باید بگویم که به طور مشخص یک اسطوره هستند. ایشان با داشتن دو مدال طلا و یک برنز المپیک، پرافتخارترین المپین ایران و یکی از بهترین تکواندوکاران جهان هستند و ما تکواندوکاران واقعا به ایشان افتخار می‌کنیم. هر بار که نام ایشان می‌آید، یاد فینال المپیک 2008 و آن مسابقه با حریف ایتالیایی می‌افتم. مسابقه‌ای که کل ایران و تمام دنیای تکواندو آن را تماشا کردند. همه یادشان هست که ایشان با چه سختی آن مسابقه را بردند. شاید خیلی‌ها ندانند ایشان چه آسیب‌ها و مصدومیت‌هایی را پشت سر گذاشتند، اما وقتی برای ما خاطراتش را تعریف می‌کند، می‌فهمیم که با چه سختی‌هایی به آن مدال رسیدند و همین باعث می‌شود ایشان واقعا خاص و اسطوره باشند.

ما افتخار می‌کنیم که ایشان رئیس فدراسیون ما هستند و از تمام زحماتشان ممنونیم. ایشان به ما یاد دادند که ذهن ما باید برنده باشد؛ این چیزی است که همه ما ورزشکاران در صحبت‌های ایشان شنیده‌ایم. این فقط نظر من نیست، ذهن ایشان بسیار قوی بود و خدا را شکر که نتایج موفقیت‌هایشان ماندگار بوده و در مدیریت هم نشان داده‌اند که فرد بسیار موفقی هستند.»

* ماندگار شدن نامت در جامعه چقدر برایت مهم است؟

«خب، خیلی‌ها دوست دارند چنین جایگاهی داشته باشند؛ دنیای ورزش هم به لطف هواداران و مردمی که به ورزشکاران علاقه دارند، چنین پتانسیلی را ایجاد کرده است. من هم دوست دارم مثل رونالدو باشم؛ بیشترین دنبال‌کننده را در جهان داشته باشم و به چهره‌ای مشهور و مخصوصا محبوب تبدیل شوم؛ این آرزوی هر کسی است.

خیلی دوست دارم نامم ماندگار شود اما هدف اصلی من برای جنگیدن، این نیست. من برای این می‌جنگم که در زندگی‌ام پشیمان نباشم، کار اشتباهی از دیدگاه خودم انجام ندهم، الگوی خوبی باشم، زندگی سالمی داشته باشم و از لحظه به ‌لحظه عمرم لذت ببرم. احساس می‌کنم خداوند این روحیه و شخصیت را در من قرار داده است تا آن را به بقیه نشان بدهم.

البته خیلی‌ها دوست دارند نامشان ماندگار شود، حتی مثلا روی نام‌گذاری خیابان‌ها. ولی خب، این زندگی است دیگر. اگر شد که چه بهتر، اگر نشد هم اتفاقی نیفتاده است. رونالدو هم به قهرمانی جام جهانی نرسید اما چیزی از ارزش‌های او کم نشد؛ ارزش‌هایی که واقعا نمی‌توان از آن‌ها چشم ‌پوشی کرد. زندگی همین است. گاهی شرایط خیلی خوب پیش می‌رود و گاهی بد، اما ما باید در هر دو صورت تلاش کنیم، زندگی کنیم و شاکر خداوند باشیم.»

* از لحظه قهرمانی المپیک بگو.

«واقعا حس بسیار زیبایی بود. خوشحال بودم که توانستم برای کشورم، جامعه ورزش و مردم عزیزم افتخارآفرینی کنم و دیدن شادی آنها با هیچ‌ چیزی قابل‌ معاوضه نیست. مخصوصا اینکه پس از 16 سال، یک رکورد و تاریخ‌ سازی صورت گرفته و بسیار خوشحالم که این افتخار به نام من ثبت شده است.

البته انسان باید همیشه به یاد داشته باشد که پشت سر هر موفقیت، یک تیم قدرتمند حضور دارد؛ افرادی که کمک کرده‌اند؛ از خانواده، مربیان و حامیان گرفته تا دوستان و همچنین کادر مدیریتی و فنی فدراسیون، همگی در این مسیر نقش داشتند. با این وجود، از اینکه این اتفاق به نام من رقم خورده، بسیار خوشحالم و به آن افتخار می‌کنم.

نکته بسیار جالبی وجود دارد؛ استاد ساعی در فینال المپیک با دست شکسته مسابقه دادند و من هم در فینال المپیک، دقیقا با دست شکسته مبارزه کردم. این تکرار تاریخ برای من حس ‌و حال بسیار دلنشینی داشت. قطعا استاد ساعی یک اسطوره هستند و من قصد مقایسه خودم با ایشان را ندارم، اما صرفا به جذابیت این اتفاق اشاره می‌کنم؛ تا جایی که پیش از شروع فینال المپیک با خودم گفتم: چه جالب، شاید من هم بتوانم با این دست، مثل ایشان به مدال طلا برسم.»

* همه می‌دانیم خیلی به فوتبال علاقه داری. اگر فوتبالیست میشدی کدام پست را ترجیح میدادی؟

«اگر فوتبالیست می‌شدم، قطعا مهاجم یا وینگر چپ بازی می‌کردم. شاید حتی ابتدا در پست وینگر چپ بودم و بعد مثل رونالدو که علاقه بسیاری به او دارم به پست مهاجم می‌رفتم. اما مسیر زندگی من به اینجا ختم شد؛ مسیری بسیار زیبا که واقعا دوستش دارم.

در مورد رشته‌های دیگر هم همچنان فکر می‌کنم؛ حتی به ورزش MMA علاقه زیادی دارم و خیلی دوست دارم آن را تجربه کنم. قطعا اگر تکواندوکار نبودم، در رشته‌های ورزشی دیگری فعالیت می‌کردم.

* شاید این سوال در ذهن همه باشد که کسب درآمد برای یک تکواندوکار چطور است؟

باید شفاف بگویم که در تکواندو برخلاف رشته‌هایی مثل فوتبال یا والیبال نمی‌توان انتظار درآمدهای کلان داشت؛ درآمدهای ما معمولا به پاداش‌های المپیک و برخی مسابقات محدود می‌شود و با ورزش‌های تیمی قابل مقایسه نیست. قصد ندارم کسی را به سمت رشته‌های دیگر بفرستم، فقط واقعیت موجود را گفتم.

با این حال، من با عشق و علاقه این رشته را ادامه می‌دهم. تکواندو سختی‌ها، مشقت‌ها و مصدومیت‌های خاص خودش را دارد که با هیچ رشته‌ای قابل مقایسه نیست. باید در دل این ورزش باشید تا متوجه منظور من شوید. نمی‌خواهم بی‌دلیل از رشته‌ام دفاع کنم، اما واقعا مسیر سختی دارد. گاهی اوقات از خودم می‌پرسم که آیا واقعا این ‌همه سختی ارزشش را داشت؟ شاید خیلی‌ها پاسخ منفی بدهند، اما من به خاطر عشق و علاقه‌ای که به این مسیر دارم، معتقدم که ارزشش را داشته است.»

* دوست داری بعد از 15 سال آینده مردم از تو چطور یاد کنند؟

دوست دارم مردم بگویند که این همان آدم سابق ماند و از نظر اخلاقی تغییر نکرد. دوست دارم از نظر فنی پیشرفت کنم و قطعا باید این اتفاق بیفتد که ماندگار باشم اما دوست دارم از نظر اخلاقی هاون کسی باشم از نظر شخصیتی کامل‌تر است اما چیزی نتواند من را تغییر بدهد چون دوست ندارم به مادیات یا موقعیت خاص، خود را بفروشم.

* درباره مسابقات آسیایی پیش رو هم صحبت کن. آماده‌ای؟

«رقابت‌های تکواندو در سطح آسیا واقعا سخت است. در مسابقات قهرمانی جهان و قهرمانی آسیا، رقابت اصلی معمولا میان ایران و کره جنوبی جریان دارد که در اکثر موارد، تیم ایران موفق به کسب مقام اول شده است. تنها در یک دوره از مسابقات قهرمانی جهان بود که به دلیل شرایط خاص، با اختلاف بسیار کم نایب ‌قهرمان شدیم؛ با اینکه آنجا هم می‌توانستیم به نتیجه دلخواه و قهرمانی برسیم، اما قسمت نبود. قدرت‌های سنتی تکواندو در آسیا یعنی کره جنوبی، ازبکستان، چین و حتی قزاقستان همچنان جایگاه خود را حفظ کرده‌اند و البته تک‌ چهره‌های جدیدی هم به این جمع اضافه می‌شوند. بازی‌های آسیایی برای ما میدان بسیار سنگینی است؛ شاید در برخی رشته‌های دیگر رقابت‌ها این‌قدر فشرده نباشد، اما در تکواندو، قدرت‌های اصلی دنیا در همین قاره آسیا حضور دارند.

من در وزن خودم حریفان سرسختی دارم؛ مثلا رقیب کره‌ای‌ که سه چهار سال است با او مسابقه می‌دهم و در مسابقات آسیایی هم با او روبرو شده‌ام، یا حریفان قدرتمند ازبک و چینی. قطعا با حضور این رقبا، مسابقات و مبارزات بسیار جذابی پیش رو خواهیم داشت و امیدوارم شاهد بازی‌های زیبایی باشیم.»

* چطور همیشه خودت را قوی نگه می‌داری؟ فقط با تمرین؟

«من در هر مسابقه، در هر پله‌ای از مسیر و در هر فرصتی که پیش می‌آید، دوست دارم به‌ خوبی از آن استفاده کنم، از آن لذت ببرم و بهترین باشم. در واقع، کل برنامه‌ریزی زندگی من همین است؛ هر روز که از خواب بیدار می‌شوم، هدفم این است که مبارز قوی‌تر و بهتری باشم و به عنوان یک انسان، کامل‌تر شوم.

البته می‌دانم که ما انسان‌ها شاید هیچوقت به آن کمال صددرصدی نرسیم، چون هیچ‌کس نرسیده و نخواهد رسید. اما یاد گرفته‌ایم که همواره تلاش کنیم تا بهترین خودمان باشیم. باید سعی کنیم که از نسخه قبلی خودمان بهتر باشیم، نه اینکه صرفا خودمان را با دیگران مقایسه کنیم. من هم تمام تلاشم را می‌کنم که روز به ‌روز از آدم دیروز خودم بهتر باشم. در تصویرسازی‌های ذهنی‌ام هم دقیقا همین موضوع است؛ فقط می‌خواهم تلاش کنم، از مسیر لذت ببرم و هر روز عملکردم بهتر شود.»

* علاقه شخصی خاصی داری که تا به حال نگفته باشی؟

«شاید خیلی‌ها ندانند، اما آرین سلیمی به شدت به ماشین علاقه دارد؛ موضوعی که شاید برای مردم عادی کمی عجیب به نظر برسد. من تمام خودروها را با جزئیات دقیقشان می‌شناسم. این مسئله را تا به حال جایی عنوان نکرده بودم و شاید هم برای کسی اهمیت چندانی نداشته باشد، اما برای اولین بار است که درباره‌اش صحبت می‌کنم. خلاصه بگویم: من عاشق ماشین هستم. مثلا اگر صد میلیارد تومان داشته باشم، انواع ماشین‌ها را می‌خرم و در پارکینگ خانه‌مان نگه می‌دارم.»

* صحبت پایانی.

«یکی از دلایلی که رونالدو را خیلی دوست دارم این است که در مصاحبه‌هایش می‌گفت حتی اگر میلیاردها یا تریلیاردها پول هم داشته باشی، باز هم خانواده مهمترین رکن زندگی است. همین باور قلبی من است. حقیقتا از خبر ازدواج و مراسم ساده و زیبایی که داشتند، خیلی خوشحال شدم. من خودم نیز به تشکیل خانواده خیلی علاقه‌مندم. عاشق خانواده‌ام هستم و بابت تمام حمایت‌هایشان از آنها سپاسگزارم. قطعا اگر آنها نبودند و حتی ذره‌ای در حمایت از من کوتاهی می‌کردند، امروز اینجا نبودم. آنها فراتر از سطح معمول، از خودشان گذشتند و فداکاری کردند تا من به اهدافی که دارم برسم. افتخار می‌کنم که فرزند این خانواده هستم و عاشقانه آن‌ها را دوست دارم.»







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فیلم دیده نشده از لحظه بمباران پل b1

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| صحنه‌ای ترسناک از سیل آخرالزمانی نپال

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| لحظه تصادف مرگبار ۲ زن موتورسوار در یزد (۱۸+)

یکی از معروفترین سکانس‌های دیالوگ پُر اضطراب تاریخ سینما (تماشا کنید)
سایت عصرایران

یکی از معروفترین سکانس‌های دیالوگ پُر اضطراب تاریخ سینما (تماشا کنید)

بدون موسیقی، بدون تعقیب و بدون خشونت آشکار، فقط با دیالوگ و سکوت، تعلیقی می‌سازد که تماشاگر را میخکوب می‌کند.
سایت عصرایران

دانشگاه‌های دولتی هم باید شهریه بگیرند

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ادعای جنجالی وکیل پژمان جمشیدی علیه زن شاکی

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از وقوع گردباد در فرانسه

سایت تابناک

مکانیزم سامانه جدید هوش مصنوعی برای شناسایی و ترور + زیرنویس

سایت خبرآنلاین

ببینید | ویدئوی نادر از پزشکیان در دوران دانشجویی؛ سال چهارم پزشکی در اوایل انقلاب

چگونه یک اشتباه رسانه‌ای باعث فروپاشی دیوار برلین شد
سایت تابناک

چگونه یک اشتباه رسانه‌ای باعث فروپاشی دیوار برلین شد

دیوار برلین، یکی از مهم‌ترین نمادهای جنگ سرد، پس از ۲۸ سال نه با یک فرمان رسمی و برنامه‌ریزی‌شده، بلکه در پی یک اعلام شتاب‌زده در نشست خبری آلمان شرقی عملاً...
         
سایت تابناک

چرا این همه آگهی شغلی جعلی منتشر می‌شود؟

سایت خبرآنلاین

ببینید | رئیس سازمان بهینه‌سازی حرف دل مردم را زد: کیفیت خودروها دلیل مصرف بالای بنزین

آموزش کشتن پسر ترامپ همراه با جایزه 10میلیون دلاری در تلویزیون
سایت تابناک

آموزش کشتن پسر ترامپ همراه با جایزه 10میلیون دلاری در تلویزیون

صداوسیما در اقدامی کم سابقه ، اطلاعات محرمانه و مکان‌های دقیق تردد بارون ترامپ پسر دونالد ترامپ و نقاطی که وی در تیررس است را منتشر کرد و در انتها برای کشتن...
         
سناریوی ممتد یک فاجعه
خبرگزاری ایرنا

سناریوی ممتد یک فاجعه

تهران- ایرنا- پیش از آنکه بوی سوختن تن‌ها و فریادهای بلند مردان و زنان از پشت درهای بسته سینمارکس، گوش آبادان را کر کند، این قدرت و سید بودند که روی پرده «گوزن‌ها» نقش آفرینی می‌کردند. فیلمی که به سبب قصه‌اش، حواشی زیادی داشت و سوختنِ تماشاگرانش در آن شب گرم مردادماه در سینما رکس، خود تبدیل شد به هیزمی …
چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند
سایت عصرایران

چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند

در برخی نقاط، نشانه‌هایی از خراش‌های عمیق روی تنه درختان دیده می‌شود؛ خراش‌هایی که به نظر می‌رسد با ابزار نوک‌تیز ایجاد شده‌اند. از محل این زخم‌ها، شیره یا ر...
         
سایت تابناک

ویدیوی کامل مجری درباره «جنوب ایران فدای جنوب لبنان»

پایان یک صدا، آغاز صدها خاطره
خبرگزاری ایرنا

پایان یک صدا، آغاز صدها خاطره

تهران- ایرنا- بعضی صداها، فقط شنیده نمی‌شوند؛ در خاطره‌ها می‌مانند. صدای ایرج از همان صداها بود؛ صدایی که سال‌ها از رادیو به خانه‌ها آمد، روی تصویر ستاره‌های سینما نشست و با فردین چنان گره خورد که بخشی از حافظه سینمای ایران شد. حالا با رفتن ایرج، شاید صاحبِ صدا نباشد، اما صدایش هنوز زنده است.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم / توهین زشت یک نماینده مجلس به مهسا امینی

سایت انتخاب

ببینید/ روایتی از کهن ترین سکونتگاه بشر در ایران

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ هلند؛ سرزمین آب، حالا تشنه مانده است!

ایران خودرو و سایپا مسئول بحران بنزین شدند
سایت تابناک

ایران خودرو و سایپا مسئول بحران بنزین شدند

اسماعیل سقاب اصفهانی معاون رئیس‌جمهور ایران و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی گفت: «...به دلیل شرایط جنگی و محدودیت‌هایی که در آن قرار داریم باید به...
نسل زد چگونه خود را آرام می‌کند؟
خبرگزاری ایسنا

نسل زد چگونه خود را آرام می‌کند؟

زندگی در شهرهای بزرگ، با سرعت بی‌سابقه‌ای در جریان است؛ از مسیر رفت‌وآمد و محل کار تا ساعت‌هایی که در فضای مجازی و صفحه‌های موبایل سپری می‌شود. میان دغدغه‌های اقتصادی، فشارهای تحصیلی و نگرانی درباره آینده مبهم، استرس برای بسیاری از جوانان به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شده است. جنگ علیه ایران هم فشار …
ویدیو/ چرا مغز انسانِ امروزی در اوج ثبات نسبی، سیگنالِ فقر صادر می‌کند؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ چرا مغز انسانِ امروزی در اوج ثبات نسبی، سیگنالِ فقر صادر می‌کند؟

شبکه‌های اجتماعی با نمایش مداوم سبک زندگی‌های لوکس، معیار جوانان برای سنجش ثروت و امنیت مالی را تغییر داده‌اند؛ به‌طوری که حتی برخی افراد با وضعیت اقتصادی باثبات نیز احساس می‌کنند از نظر مالی عقب مانده‌اند.
         
ویدیو/ بدرقه «پهلوان آواز» تا خانه ابدی
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ بدرقه «پهلوان آواز» تا خانه ابدی

مراسم تشییع پیکر ایرج، خواننده پیشکسوت موسیقی ایران، امروز جمعه (۲۳ مرداد ۱۴۰۵)، با حضور جمعی از هنرمندان، مسئولان فرهنگی، اهالی موسیقی و مردم از مقابل تالار وحدت تهران برگزار شد. حسین خواجه امیری معروف به «ایرج» از خوانندگان نامدار موسیقی ایرانی که طی ماه‌های گذشته در بستر بیماری بود، روز چهارشنبه (۲۱ …
سایت خبرآنلاین

ببینید | اعتراف عجیب مسعود فراستی درباره بهرام افشاری

سایت تابناک

ماجرای پلمب کافه‌ها چیست؟

ببینید | تراستی‌ها کیستند و چه نقشی در اقتصاد تحریم‌زده ایران دارند؟
سایت خبرآنلاین

ببینید | تراستی‌ها کیستند و چه نقشی در اقتصاد تحریم‌زده ایران دارند؟

با تداوم تحریم‌ها، تراستی‌ها به یکی از ابزارهای انتقال درآمدهای نفتی ایران بدل شدند؛ شبکه‌هایی که نقششان مهم است اما همچنان با ابهام نظارتی همراه‌اند. اصلاح «تراستی» در سال‌های اخیر به یکی از پرکاربردترین واژه‌ها در ادبیات اقتصادی ایران تبدیل شده است؛ مفهومی که اگرچه ریشه در واژه انگلیسی Trust دارد، …
         
لحظه انتقال گروگانگیر خیابان ولیعصر تهران توسط نوپو | ویدئو
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

لحظه انتقال گروگانگیر خیابان ولیعصر تهران توسط نوپو | ویدئو

حادثه گروگانگیری در خیابان ولیعصر تهران با حضور مأموران به آزادی گروگان منجر شد.
سایت رکنا

فیلم / شوخی نا متعارف آقای مجری با خانم مجری روی آنتن زنده / پیمان طالبی کیف زنانه را بازرسی کرد

سایت عصرایران

زنِ بادیگارد محافظ نیوشا ضیغمی در مسجد شهرک غرب

ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید
سایت عصرایران

ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید

هنوز بامداد ششم اوت فرانرسیده بود که گزارش‌های هواشناسی، از میان گزینه‌های تعیین‌شده برای بمباران، هیروشیما را به‌عنوان هدف نهایی انتخاب کرد. تصور کنید؛ تنها...
سایت عصرایران

برخورد تاریخی موشک فالکون ۹ با ماه

ویدیو/ چرا مغز ما عاشق داستان است؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ چرا مغز ما عاشق داستان است؟

ما میدانیم هری پاتر، فرودو یا لوک واقعی نیستند. اما چرا وقتی برایشان اتفاقی می افتد، ناراحت یا خوشحال می شویم؟ چرا مغز ما عاشق داستان است؟
ایران و استهلاک اقتصاد
روزنامه شرق

ایران و استهلاک اقتصاد

اقتصاد ایران در سالهای گذشته مدام کوچک و کوچکتر و به تعبیر محمدمهدی بهکیش، اقتصاددان مستهلک شده است. او به شرق می گوید که در دهه های گذشته
سایت تابناک

نحوه قتل فجیع مامور نیروی انتظامی در حوادث دی

سایت تابناک

تصاویر آماده سازی یگان ویژه سپاه برای جنگ زمینی

ویدیوی آموزش کشتن همسر دونالد ترامپ
سایت تابناک

ویدیوی آموزش کشتن همسر دونالد ترامپ

ویدیوی آموزش کشتن ملانیا ترامپ همسر دونالد ترامپ که توسط برخی رسانه‌ها منتشر شده را می‌بینید.
سایت تابناک

ویدیوی منتشر نشده از لیندسی گراهام درباره برنامه رژیم چنج در چند هفته!

سایت رکنا

فیلم / ۵۰۰ سال باید بگذرد تا اکبر عبدی دیگری بیاید / محمدرضا شریفی‌نیا به زبان ستایش گفت

سایت تابناک

ادای احترام جناب‌خان به مرحوم اکبر عبدی

ویدیو/ پرسوناهای اکبر عبدی
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ پرسوناهای اکبر عبدی

اکبر عبدی بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون، در شامگاه جمعه ۲ مرداد ماه به دلیل سکته‌ی قلبی درگذشت. این هنرمند که به مرد هزارچهره سینمای ایران شهرت داشت، مهارت ویژه‌ای در ایفای نقش‌های مختلف با تکیه بر گریم‌های سنگین و دقیق داشت.
سایت خبرآنلاین

ببینید | اعتراض کیتی پری به اقدام کاخ سفید درباره جنگ ایران

سایت خبرآنلاین

ببینید | ادبیات عجیب و توهین‌آمیز مجری شبکه دو در آنتن زنده تلویزیون نسبت به هیات مذاکره‌کننده

سایت تابناک

مداحی مجید بنی فاطمه برای اکبر عبدی

سایت تابناک

حرف‌های اکبر عبدی درباره ترسش از جنگ

سایت تابناک

آخرین تصاویر پل‌ها و تونل‌های مورد حمله آمریکا

سایت تابناک

تصاویر جانفداها با سلاح لبه تنگه هرمز

از خنده تا اشک؛ بهترین نقش‌های اکبر عبدی در یک ویدئو
سایت الف

از خنده تا اشک؛ بهترین نقش‌های اکبر عبدی در یک ویدئو

اکبر عبدی در ۶۶ سالگی از دنیا رفت؛ بازیگری که بیش از چهار دهه با نقش‌های ماندگارش در حافظه جمعی ایرانیان جاودانه شد.
فیلم|۱۱۰سال روایت دانایی
خبرگزاری ایرنا

فیلم|۱۱۰سال روایت دانایی

تبریز - ایرنا - دبیرستان فردوسی تبریز، که به عنوان یکی از نخستین کانون‌های آموزشی نوین در ایران شناخته می‌شود، در آستانه ورود به دومین قرن حیات فرهنگی خود قرار دارد؛ مدرسه‌ای که از زمان تأسیس در سال ۱۲۹۳ شمسی تاکنون، با پرورش خیل عظیمی از مشاهیر، دانشمندان و مفاخر برجسته ادبی و علمی ایران، سهمی بی‌بدیل …
فیلم | قنات‌های دوقلوی بَم؛ سازه‌های مهجورِ جهانی
خبرگزاری ایرنا

فیلم | قنات‌های دوقلوی بَم؛ سازه‌های مهجورِ جهانی

کرمان – ایرنا – قنات‌های اکبرآباد و قاسم‌آباد بَروات بم در شرق استان کرمان، صدها سال است که صبورانه و سخاوتمندانه آب را از دل زمین عبور داده و به نخلستان‌ها می‌رسانند. این ۲ قنات که قدمت آن را مربوط به دوران قاجار می‌دانند با وجود اینکه در سال ۹۵ در فهرست آثار جهانی یونسکو قرار گرفته‌اند، چندان شناخته‌شده …
سایت تابناک

مجری صداوسیما: سریع کشورهای عربی را تخلیه کنید؛ وقت شترسواری است!

شهرآرانیوز

ویدئو | اشک‌های مجید صالحی مقابل منزل زنده‌یاد اکبر عبدی

سایت تابناک

آخرین ویدیوی اکبر عبدی؛ گریه‌ تلخ برای شرایط اقتصادی

تماس موساد با وزیر نفت حین منفجر کردن خطوط اصلی گاز ایران!
سایت تابناک

تماس موساد با وزیر نفت حین منفجر کردن خطوط اصلی گاز ایران!

جواد اوجی وزیر نفت دولت ابراهیم رئیسی فاش کرد که در 25 بهمن 1402 شاه لوله‌های انتقال گاز ایران توسط اسرائیل منفجر شده و روایت عجیبی از آن تعریف کرد. اوجی گفت...
سایت فرارو

ویدئو؛ استقرار موشک ذوالفقار در میدان آزادی

۳ دقیقه از مناظره جنجالی ثابتی با یک نماینده مجلس
سایت فرارو

۳ دقیقه از مناظره جنجالی ثابتی با یک نماینده مجلس

محمدمهدی شهریاری خطاب به امیرحسین ثابتی که هر دو از اعضای نمایندگان مجلس هستند، گفت: «شما نمی‌توانید سر میز مذاکره بنشینید و بگویید می‌کشم‌تان»، و او در پاسخ تأکید کرد: «باید عمل کنیم.»
سایت انتخاب

ببینید/ تقلید حرکات ترامپ توسط فرد حاضر در سخنرانی وی

به‌یادماندنی‌ترین فیلم‌های کودک سینمای ایران
سایت برترینها

به‌یادماندنی‌ترین فیلم‌های کودک سینمای ایران

مروری داریم بر به‌یادماندنی‌ترین فیلم‌های کودک در دهه شصت و هفتاد؛ آثاری که هنوز هم با دیدن چند ثانیه از آن‌ها، بوی کودکی در ذهن زنده می‌شود.
چرا گذار روسیه به سرمایه‌داری شکست خورد؟
سایت تابناک

چرا گذار روسیه به سرمایه‌داری شکست خورد؟

این گزارش به گذار اقتصادی روسیه پس از فروپاشی شوروی می‌پردازد و آن را با تجربه چین و لهستان مقایسه می‌کند. اصلاحات سریع شامل آزادسازی قیمت‌ها و خصوصی‌سازی گس...
         
وحید تاج روی پل بمباران شده کرج خواند
سایت برترینها

وحید تاج روی پل بمباران شده کرج خواند

وحید تاج، خواننده، اجرای جدیدی را روی پل B1 ضبط کرده و منتشر کرد.