قیمت طلا امروز




 مذاکره‌کننده ارشد آمریکا

 سایت انتخاب / ۲ ساعت قبل

آمریکا و امارات درباره مسائل امنیت منطقه‌ای گفت‌وگو کردند/ فارس: نفتکش اماراتی که در کریدور شمالی تنگه هرمز توقیف شده بود، به سمت بندرعباس تغییر مسیر داد/ سی‌ان‌ان: ترامپ به نمایندگان ارشد دولت خود دستور داده که گفت‌وگوهایشان با ایران را متوقف کنند/ آسوشیتدپرس: دلیل تهدید ترامپ به بمباران عمان نارضایتی او از توافق این کشور با ایران درمورد تنگه هرمز است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۴ روز می‌گذرد، ترامپ مدعی شده هیچ مذاکره‌ای...
 آمریکا و امارات درباره مسائل امنیت منطقه‌ای گفت‌وگو کردند/ فارس: نفتکش اماراتی که در کریدور شمالی تنگه هرمز توقیف شده بود، به سمت بندرعباس تغییر مسیر داد/ سی‌ان‌ان: ترامپ به نمایندگان ارشد دولت خود دستور داده که گفت‌وگوهایشان با ایران را متوقف کنند/ آسوشیتدپرس: دلیل تهدید ترامپ به بمباران عمان نارضایتی او از توافق این کشور با ایران درمورد تنگه هرمز است
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۴ روز می‌گذرد، ترامپ مدعی شده هیچ مذاکره‌ای با ایران در حال انجام نیست، اما در عین حال، الجزیره به نقل از یک مقام آمریکایی نوشته است که مذاکرات مثبتی با ایران انجام شده است، اما ترامپ تصمیم گرفته است فعلاً منتظر بماند.

تحولات مربوط به جنگ، آتش بس و مذاکره در روز گذشته را از لینک زیر بخوانید:

در روز سی و هشتم جنگ سوم چه گذشت؟(۲۷ مرداد ۱۴۰۵) / خبرنگار سمافور: یک مقام کاخ سفید گفت که پست جدید ترامپ به معنای لغو مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی است/ادعای امارات: دو موشک بالستیک را که از سمت ایران در حال حرکت بودند، شناسایی کردیم/مقام آمریکایی: مذاکرات مثبتی با ایران انجام شده است، اما ترامپ تصمیم گرفته است فعلاً منتظر بماند/ادعای ترامپ: هیچ مذاکره ای با ایران در حال انجام نیست و هیچ مذاکره یا گفت‌وگویی نیز برنامه‌ریزی نشده

اخبار مربوط به روز سی و نهم جنگ سوم و روز صد و سی و چهارم آتش بس (۲۸ مرداد ۱۴۰۵) به شرح زیر است:

آمریکا و امارات درباره مسائل امنیت منطقه‌ای گفت‌وگو کردند ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ - ۰۸:۵۲

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که «مارکو روبیو»، وزیر خارجه این کشور، با شیخ طحنون بن زاید آل نهیان، مشاور امنیت ملی امارات، گفت‌وگو کرده و درباره شماری از مسائل امنیت منطقه‌ای، «از جمله لبنان و ایران»، رایزنی کرده است. روبیو همچنین بر اهمیت آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز تأکید کرد فارس: نفتکش اماراتی که در کریدور شمالی تنگه هرمز توقیف شده بود، به سمت بندرعباس تغییر مسیر داد ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ - ۰۸:۴۰ نفتکش توقیف شده در تنگه هرمز به سمت بندرعباس تغییر مسیر داد.

پیش‌تر این نفتکش در کریدور شمالی تنگه هرمز توقیف شده بود.

مقصد این نفتکش ابتدا بندرجبل‌علی تعیین شد اما حالا به سمت بندرعباس می‌رود. غریب‌آبادی: ملت ایران در برابر فشار، عقب نمی‌نشیند و در برابر تحمیل و تهدید، محکم‌تر می‌ایستد ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ - ۰۸:۳۴ معاون وزیر امور خارجه در شبکه مجازی ایکس در رشته توئیتی نوشت: «کودتای ۲۸ مرداد، مداخله مستقیم آمریکا و انگلیس در اراده ملت ایران و حق تعیین سرنوشت آن بود. این تاریخ را نه می‌شود تطهیر کرد، نه فراموش. دخالت خارجی در سرنوشت یک ملت، نامش هرچه باشد، استعمار و تجاوز به حق حاکمیت مردم است.

نسل‌ها می‌گذرند، اما یک حقیقت تغییر نمی‌کند؛ کشوری که اختیار سرنوشتش را به بیگانه بسپارد، بهای سنگینی خواهد پرداخت اما ایران امروز، سرنوشتش را خودش تعیین می‌کند؛ ملت ما در برابر فشار، عقب نمی‌نشیند و در برابر تحمیل و تهدید، محکم‌تر می‌ایستد.» قالیباف درباره سفر به عراق: پیوند دو ملت ایران و عراق، تاریخی و ناگسستنی است/ همسایگی ما بر پایه مقاومت در برابر دخالت بیگانگان بنا شده و این گذشته درس‌آموز، راهنمای آینده خواهد بود ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ - ۰۸:۳۳ محمدباقر قالیباف درباره سفر خود به عراق تأکید کرد: گام‌های عملی و بلندی برای تحکیم امنیت درون‌زا و مشترک دو کشور و رفاه دو ملت برخواهیم داشت. 

به گزارش انتخاب، قالیباف در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «پیوند دو ملت ایران و عراق، پیوندی تاریخی و ناگسستنی است. همسایگی ما بر پایه برادری در سخت‌‌ترین‌ روزها، مقاومت در برابر دخالت بیگانگان و باور به سرنوشت مشترک دو کشور بنا شده و این گذشتهٔ درس‌آموز، راهنمای آینده خواهد بود.»

وی افزود: «در این سفر، گام‌های عملی و بلندی برای تحکیم امنیت درون‌زا و مشترک دو کشور و رفاه دو ملت برخواهیم داشت.» سی‌ان‌ان: ترامپ مذاکرات با ایران را متوقف کرده/ کاخ سفید در حال تغییر راهبرد خود از رویکرد «هرچه سریع‌تر به ایران ضربه بزنیم» به سمت «به‌مرور ایران را خفه کنیم» است/ ترامپ از پیشنهادی در مذاکرات ایران و عمان در خصوص عوارض تنگه هرمز ناراضی است/ او می‌خواهد منتظر بماند تا ایران نشانه‌های تازه‌ای از آمادگی برای توافق مدنظر او نشان دهد/ احتمالا آمریکا تحریم‌های سنگین جدیدی علیه ایران اعمال کند ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ - ۰۱:۰۴ سی ان ان در مطلبی به قلم کوین لیپتک و زکری کوهن نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، هفته‌ها تلاش کرده بود با اتکا به تحولات مثبت، هرچند بدون موفقیت چشمگیر، مسیر روابط با ایران را به سمت نتیجه‌ای مطلوب پیش ببرد. اما روز سه‌شنبه به نظر می‌رسید او رویکرد جدیدی را در پیش گرفته است.

به گزارش «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: به گفته یک مقام آمریکایی، ترامپ به نمایندگان ارشد دولت خود دستور داده است گفت‌وگوهایشان با ایران را متوقف کنند. همچنین، بر اساس گفته یک منبع آگاه، مقام‌های کاخ سفید اخیراً به متحدان سیاسی خود اعلام کرده‌اند که در حال تغییر راهبرد هستند؛ یعنی از رویکرد «هرچه سریع‌تر به ایران ضربه بزنیم» به سمت «به‌مرور ایران را خفه کنیم» حرکت کرده‌اند.

ترامپ همچنین برخلاف اظهارات قبلی خود که بارها گفته بود مذاکرات در حال پیشرفت است و توافق جدید به‌زودی حاصل خواهد شد ــ ادعاهایی که از زمان فروپاشی آتش‌بس امضاشده در ماه ژوئن مرتب تکرار کرده بود ــ اعلام کرد که اصلاً هیچ دیپلماسی‌ای در جریان نیست.

او در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «هیچ مذاکره یا گفت‌وگویی با جمهوری اسلامی ایران در جریان نیست و هیچ گفت‌وگویی نیز برنامه‌ریزی نشده است. محاصره دریایی همچنان با تمام قدرت و اثرگذاری برقرار است. تنگه هرمز باز و فعال است. تمام مین‌های دریایی نیز خارج یا منفجر شده‌اند. از توجه شما سپاسگزارم.»

با این حال، در واقعیت، تردد از تنگه هرمز همچنان در حد بسیار محدودی انجام می‌شود و کشتی‌هایی که از این آبراه حیاتی عبور می‌کنند همچنان هدف پرتابه‌های ایرانی قرار می‌گیرند.

ترامپ که از تلاش‌های متوقف‌شده برای بازگشایی این مسیر خشمگین شده و همزمان با پرسش‌های فزاینده درباره هزینه‌های جنگ نامحبوب برای ارتش آمریکا مواجه است، اکنون نشان می‌دهد که آماده است تا حدی از درگیری فاصله بگیرد و آن را در حاشیه قرار دهد.

مقام‌های آمریکایی روز سه‌شنبه گفتند دستور ترامپ به تیم مذاکره‌کننده‌اش ــ که جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور، استیو ویتکاف و جرد کوشنر را شامل می‌شود ــ برای عدم تعامل با تهران، پس از چند دور «گفت‌وگوهای مثبت» با ایران صادر شده است.

اما به گفته این مقام‌ها، ترامپ همچنان از اینکه تهران حاضر نیست در برابر خواسته‌های او کوتاه بیاید، ناراضی است. او می‌خواهد منتظر بماند تا رهبران ایران نشانه‌های تازه‌ای از آمادگی برای دستیابی به توافق مورد نظر او نشان دهند و سپس دوباره وارد مذاکره شود.

تنها یک روز پیش از پست ترامپ در شبکه‌های اجتماعی، کوشنر ارزیابی خوش‌بینانه‌تری از مذاکرات ارائه کرده بود. او در جریان سفر به خاورمیانه، در مصاحبه‌ای با فاکس‌نیوز گفت گفت‌وگوهای میان آمریکا و ایران احتمالاً «جدی‌تر و گسترده‌تر از هر زمان دیگری» است و افزود که تیم آمریکایی با افراد مختلفی در داخل حاکمیت ایران در حال گفت‌وگو است.

کوشنر گفت: «آنها به‌شدت در حال تعامل هستند و این موضوع کاملاً مثبت است.»

او افزود: «ما گفت‌وگوهای بسیار مثبت و فعالی داریم.»

مقام‌های ایرانی بارها اعلام کرده‌اند که ادعای مذاکره مستقیم با آمریکا صحت ندارد. ترامپ پیش‌تر از این تکذیب‌ها خشمگین شده و گفته بود ایران در حال بازی کردن است و مقام‌های ایرانی در گفت‌وگوهای خصوصی‌تر مشتاق دستیابی به توافق هستند.

اختلاف بر سر تنگه هرمز

در پشت پرده، بر اساس گفته افرادی که از موضوع اطلاع دارند، ترامپ از جزئیات در حال شکل‌گیری توافقی که ایران تلاش می‌کند با عمان درباره مدیریت تردد در تنگه هرمز به آن دست یابد، ناراضی شده است.

او این هفته علیه عمان موضع گرفت و این کشور حوزه خلیج فارس را به بمباران تهدید کرد؛ این در حالی است که عمان دهه‌هاست یکی از شرکای راهبردی آمریکا بوده است.

ترامپ روز دوشنبه در دفتر بیضی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «فکر نمی‌کنم آنها رفتار خیلی خوبی داشته باشند، اما ما خیلی راحت با آنها برخورد خواهیم کرد؛ درست همان‌طور که با دیگران برخورد می‌کنیم.»

ایران و عمان هر دو در امتداد تنگه هرمز ساحل دارند و بر اساس توضیح مقام‌های منطقه‌ای، توافق مورد بحث قرار است اختیار مدیریت تردد کشتی‌ها در مسیر ورود و خروج از خلیج فارس را میان دو کشور تقسیم کند.

در داخل کاخ سفید نگرانی‌هایی وجود دارد که این طرح، که هنوز نهایی نشده، بتواند کنترل ایران بر آبراه را تثبیت یا تقویت کند.

برخی مقام‌های آمریکایی معتقدند عمان در مذاکرات بیش از آنکه به‌عنوان یک شریک بی‌طرف عمل کند، موضعی نزدیک‌تر به ایران اتخاذ کرده است.

از جمله پیشنهادهایی که ترامپ و مقام‌های ارشد آمریکا با آن مخالف‌اند، دریافت هزینه از کشتی‌هایی است که قصد عبور از تنگه را دارند.

ترامپ تأکید کرده است که نباید هیچ عوارض یا پرداخت دیگری برای عبور از تنگه وجود داشته باشد؛ اما برخی نسخه‌های توافق که مطرح شده‌اند شامل هزینه‌هایی در ارتباط با حفاظت از محیط زیست یا امنیت دریایی هستند.

این با تصوری که ترامپ از نحوه فعالیت تنگه دارد، سازگار نیست. او خواهان توافقی است که مسیر را به‌طور کامل به وضعیت پیش از جنگ بازگرداند؛ زمانی که کشتی‌ها بدون محدودیت در این آبراه بین‌المللی تردد می‌کردند.

دولت ترامپ بارها گفته است که اجازه دادن به هر کشوری برای اعمال کنترل بر تنگه هرمز می‌تواند «سابقه‌ای خطرناک» ایجاد کند.

تنگه هرمز؛ چالش اصلی جنگ

بازگرداندن تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز اکنون به چالش اصلی جنگ تبدیل شده است؛ هرچند ترامپ این هفته اعلام کرد که هدف اصلی او همچنان جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

انتظار می‌رود آمریکا به‌زودی تحریم‌های بسیار سنگین جدیدی علیه ایران اعمال کند؛ مقام‌های آمریکایی گفته‌اند این تحریم‌ها ممکن است حتی از همین هفته اجرایی شوند.

مقام‌های نظامی، از جمله پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، نیز گفته‌اند نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه آماده‌اند محاصره بنادر ایران را برای مدت نامحدود اجرا کنند.

ترامپ و تیمش معتقدند فشار اقتصادی در نهایت باعث خواهد شد حکومت ایران شروط او برای پایان جنگ را بپذیرد.

در مقابل، مقام‌های ایرانی نیز بر این باورند که ترامپ تحت فشار سیاسی قرار دارد تا از جنگ خارج شود؛ بنابراین دو طرف در یک بن‌بست متقابل قرار گرفته‌اند.

فشار نظامی بر ترامپ

فشار نظامی نیز بر ترامپ برای مذاکره درباره پایان جنگ افزایش یافته است.

استقرار طولانی‌مدت نیروها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه ــ از جمله ناو هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن ــ به دلیل هزینه و فشاری که بر کشتی‌ها و ملوانان وارد کرده، توجه‌ها را به خود جلب کرده است.

ترامپ همچنین اذعان کرده است که پس از شش ماه جنگ، ذخایر برخی از پیشرفته‌ترین مهمات آمریکا در سطحی نیست که او می‌خواهد.

با این حال، او تاکنون در برابر درخواست‌های فزاینده جمهوری‌خواهان برای یافتن راهی برای خروج از جنگ مقاومت کرده و تأکید داشته است که احساس نمی‌کند تحت فشار زمانی قرار دارد.

ترامپ روز سه‌شنبه در یک پست دیگر در شبکه‌های اجتماعی، نقشه تنگه هرمز را زیر عبارت «قلمرو آمریکا» (US Territory) منتشر کرد؛ اقدامی که نشان نمی‌دهد آمریکا در آینده نزدیک قصد خروج نظامی از منطقه را دارد. وزارت خارجه امارات: تمامی ادعا‌ها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات و ایران را رد می‌کنیم / با توجه به تشدید تنش‌های منطقه‌ای تمامی تجارت، مبادلات بازرگانی و تراکنش‌های مالی با ایران تا اطلاع ثانوی متوقف شده ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ - ۰۰:۱۴

عفرا الحمّلی مدیر اداره ارتباطات راهبردی وزارت امور خارجه امارات، تمامی ادعاها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران را رد کرد.

 

به گزارش «انتخاب»، الحمّلی بار دیگر بر تعهد پایدار امارات به گفت‌وگو، همکاری و همگرایی منطقه‌ای به‌عنوان ابزارهای اساسی برای پیشبرد صلح، ثبات و رفاه در منطقه تأکید کرد.

 

الحمّلی تأکید کرد که با توجه به تشدید تنش‌های منطقه‌ای که صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را تضعیف می‌کند، تمامی تجارت، مبادلات بازرگانی و تراکنش‌های مالی با ایران تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.

 

الحمّلی همچنین تأکید کرد که امارات همچنان قاطعانه متعهد به حفاظت از تمامیت نظام مالی بین‌المللی و پایبندی به قوانین بین‌المللی و بالاترین استانداردهای جهانی است. آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های منطقه‌ای: دلیل تهدید ترامپ به بمباران عمان نارضایتی او از توافق این کشور با ایران برای مدیریت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز است / ترامپ از توافق بر سر دریافت هزینه‌های داوطلبانه از کشتی‌ها خشمگین است ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ - ۰۰:۱۴

آسوشیتدپرس نوشت: ترامپ عمان را تهدید به بمباران کرد؛ مقام‌های منطقه‌ای می‌گویند دلیل آن، نارضایتی او از توافق این کشور با ایران برای مدیریت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز است.

 

به گزارش «انتخاب» در ادامه این مطلب آمده است: دو مقام منطقه‌ای روز سه‌شنبه گفتند ترامپ از اینکه عمان به توافقی با ایران نزدیک شده که او با آن مخالف است و هدف آن مدیریت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز است، خشمگین است و به همین دلیل عمان را تهدید به بمباران کرده است. این تهدید یک روز پیش مطرح شد.

 

به گفته این مقام‌ها، دولت ترامپ به عمان اعلام کرده با بخش‌هایی از توافقی که هنوز به‌طور رسمی اعلام نشده، مخالف است؛ از جمله مدیریت مشترک ایران و عمان بر مسیر خروجی تنگه هرمز؛ مسیری حیاتی برای انتقال نفت و گاز طبیعی در جهان. این مقام‌ها در جریان موضع آمریکا و دیدگاه دولت ترامپ درباره موضع عمان قرار گرفته‌اند.

 

به گفته این مقام‌ها، آمریکا معتقد است عمان در مذاکرات خود با ایران به اندازه کافی موضع سخت‌گیرانه‌ای نداشته است. واشنگتن همچنین از توافق عمان برای دریافت هزینه‌های داوطلبانه از کشتی‌ها ناراضی است؛ حتی اگر این هزینه‌ها برای تأمین امنیت و حفاظت از محیط زیست دریایی دریافت شوند.

 

این مقام‌ها به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند، زیرا اجازه گفت‌وگو با خبرنگاران را نداشتند.

 

ترامپ روز دوشنبه عمان را تهدید به بمباران کرد؛ در حالی که این کشور با ایران برای دستیابی به توافقی درباره بازگشایی تنگه هرمز و فراهم کردن زمینه ازسرگیری مذاکرات میان آمریکا و ایران برای پایان دادن به جنگ همکاری می‌کند.







چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - 19 August 2026
خفاش شب که بود و چه کرد؟
سایت روزنو

خفاش شب که بود و چه کرد؟

غلامرضا خوشرو هیچ تقاضا یا انتظار خاصی از من نداشت. حتی از من نخواست که از کسی درخواست کنم او را اعدام نکنند.
    
سایت روزنو

گاف تازه روابط عمومی بیمه دانا/خبر یک جلسه، عکس یک جلسه دیگر!

شهری در ایران که کارش بلعیدن عمر آدم‌هاست
سایت برترینها

شهری در ایران که کارش بلعیدن عمر آدم‌هاست

حتی می‌توان بخش مهمی از این وضعیت را به نحوه مدیریت تهران در سال‌های اخیر نسبت داد؛ شهری که تراکم‌فروشی، مجوزهای ساخت‌وساز و توسعه فیزیکی بدون تناسب با ظرفیت‌های حمل‌ونقل و زیرساختی، آن را هر روز فشرده‌تر و سخت‌تر کرده است.
         
سایت رکنا

فلیم لحظه سرقت موبایل زن جوان مشهدی در کمتر از چند ثانیه

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پایان وحشت در شهر+ ویدئو | زورگیران خشن موبایل و گردنبند دستگیر شدند

[مینا حیدری] نسخه آسفالت برای مشکلات!
سایت اطلاعات آنلاین

[مینا حیدری] نسخه آسفالت برای مشکلات!

تصاویر آسفالت کردن بستر رودخانه الیگودرز را که دیدم، نخستین واکنشم ناباوری بود. فکر کردم شاید یکی از همان شوخی‌های بی‌مزه فضای مجازی با هوش مصنوعی باشد؛ تصاویری که قرار است چند ساعتی دست‌به‌دست شوند و بعد فراموششان کنیم.
سایت اطلاعات آنلاین

«زیباترین قاتل سریالی آنلاین» چندان هم زیبا نبود!

فراتر از یک کلیپ؛ تبعات حقوقی رانندگی کودکان
خبرگزاری مهر

فراتر از یک کلیپ؛ تبعات حقوقی رانندگی کودکان

انتشار فیلم رانندگی کودکان، در کنار خطرات جانی، می‌تواند والدین را با مسئولیت‌های کیفری و مالی مواجه کند.
روزنامه هفت صبح

زنگ خطر برای عدالت آموزشی

زیدون؛ جایی که باغ می‌تواند به مقصد تبدیل شود
روزنامه ستاره صبح

زیدون؛ جایی که باغ می‌تواند به مقصد تبدیل شود

دو هزار هکتار زمین، ۴۰۰ هزار اصله نهال و نزدیک به ۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری؛ دشت زیدون پلدشت منطقه آزاد ماکو دیگر فقط یک پروژه کشاورزی نیست. اینجا می‌تواند نقطه آغاز یک الگوی تازه باشد؛ جایی که کشاورزی مدرن، اشتغال، سرمایه‌گذاری و گردشگری در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند.
    
بانک‌ها دیگر حق دست‌درازی ندارند
روزنامه شرق

بانک‌ها دیگر حق دست‌درازی ندارند

سال‌هاست بسیاری از شهروندانی که روزی از سر اعتماد یا ناچاری، ضامن وام کسی شده‌اند، خود را در وضعیتی می‌بینند که هیچ ربطی به بدهی آنها ندارد: حساب بانکی‌شان‌ بی‌آنکه دادگاهی رأیی صادر کرده باشد یا اجرائیه‌ای در کار باشد، یک‌شبه مسدود یا از موجودی آن برداشت می‌شود. این رویه که سال‌ها بر پایه بندهای یک‌طرفه …
موتورسواری بانوان  نیازمند تنظیم‌گری مسئولانه
روزنامه شرق

موتورسواری بانوان نیازمند تنظیم‌گری مسئولانه

در هر نظام سیاسی، فاصله‌ای میان تغییرات جامعه و به‌روزرسانی قواعد حاکمیتی وجود دارد، اما هنگامی که این فاصله بیش از حد عمیق شود، جامعه ناگزیر دست به خودتنظیمی می‌زند. یعنی پیش از آنکه نظام سیاسی، قواعد جدید را وضع و اجرا کند، شهروندان برای پاسخ به نیازهای روزمره خود، راه‌حل‌هایی را می‌یابند. نمونه این …
سایت خبرفوری

خبر تلخ در باره موتورسواری بانوان: مرگ ۱۸ زن موتورسوار در حوادث رانندگی اصفهان/ هنوز هم گواهینامه مشکل اصلی است

ورود صاحبان سالن‌های زیبایی به عرصه تئاتر/ شاخ‌های مجازی اینستاگرامی روی صحنه آمده‌اند
سایت عصرایران

ورود صاحبان سالن‌های زیبایی به عرصه تئاتر/ شاخ‌های مجازی اینستاگرامی روی صحنه آمده‌اند

منوچهری خاطرنشان کرد: یادم هست سالن تئاتری که صاحبش سبزی فروش بود و در میدان میوه و تره‌بار کار می‌کرد یکبار از من خواست به عنوان مشاور به او کمک کنم؛ او اصل...
سایت خبرفوری

داستان عجیب کشف جسد بی سر یک دختر در دماوند

«ادب» میراثی فراتر از یک نام
روزنامه آرمان امروز

«ادب» میراثی فراتر از یک نام

فردین کمانگر آرمان امروز : هر سال با نزدیک شدن به سالروز درگذشت مهندس بهاءالدین ادب، بار دیگر نام او در فضای سیاسی، اجتماعی و رسانه‌ای کردستان زنده می‌شود؛ پیام‌های تسلیت و یادبود منتشر می‌شود و بسیاری از چهره‌های سیاسی و اجتماعی از او به نیکی یاد می‌کنند. این اتفاق، اگرچه نشانه ماندگاری نام یک [ ]
‌جایزه‌ای برای آنهایی که معلمی را زندگی می‌کنند
سایت جوان آنلاین

‌جایزه‌ای برای آنهایی که معلمی را زندگی می‌کنند

‌محمد رضایی: ۶۰ هزار معلم در فرآیند «جایزه معلم» نامزد شده‌اند و مردم نیز ۲۰۰ هزار معرفی از معلمان اثرگذار داشته‌اند
         
‌عادی‌شدن قانون‌شکنی در خیابان‌های پایتخت
سایت جوان آنلاین

‌عادی‌شدن قانون‌شکنی در خیابان‌های پایتخت

تهران مدت‌هاست با پدیده‌ای فراتر از چند تخلف پراکنده رانندگی روبه‌رو است؛ بی‌توجهی به قانون راهنمایی و رانندگی در بخش‌هایی از شهر به رفتاری عادی تبدیل شده است
سایت جوان آنلاین

‌متهم: آن‌قدر مست بودم که نمی‌دانم چه شد!

با این طرح، مراجعه به سفارتخانه‌ها ممنوع می‌شود!
سایت برترینها

با این طرح، مراجعه به سفارتخانه‌ها ممنوع می‌شود!

روزنامه اعتماد در گفتگو با محسن برهانی حقوقدان، طرح جدید مجلس با عنوان «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی، دولت‌ها و نهادهای بیگانه» را بررسی کرده است.
آدرس «بی‌اعتمادی» اشتباهی داده شد!
سایت جوان آنلاین

آدرس «بی‌اعتمادی» اشتباهی داده شد!

مردم ایران- و بلکه جهان- روزنامه نمی‌خرند ولی روزنامه می‌خوانند، زیرا روزنامه‌نگاران اصلی که در سکو‌ها تولید محتوا می‌کنند همچنان یک پای‌شان در روزنامه است!...
روایت حبیب‌الله؛ مرثیه‌ای بی‌پایان برای عدالت گمشده
روزنامه توسعه ایرانی

روایت حبیب‌الله؛ مرثیه‌ای بی‌پایان برای عدالت گمشده

سال ها کار کردن، در بدترین شرایط و عرق ریختن و استخوان خرد کردن، برای آنکه نان آور آبرومند خانواده ات باشی، همگی به این امید است که روزی در
روایتی متفاوت از ریشه‌های «تعلیق و اخراج» در دانشگاه
روزنامه توسعه ایرانی

روایتی متفاوت از ریشه‌های «تعلیق و اخراج» در دانشگاه

طهمورث گیلانی در حالی که فضای عمومی کشور همچنان تحت تأثیر وقایع سیاسی و اقتصادی ماه های اخیر قرار دارد، نهاد دانشگاه بار دیگر به کانون اصلی تنش ها
سه شهر تشنه، یک خطای مشترک
روزنامه شرق

سه شهر تشنه، یک خطای مشترک

بزرگ‌ترین مصرف‌کننده آب دشت نیز کشاورزی است. براساس ارقام ارائه‌شده در نشست ۵۴.۹ درصد آب دشت مشهد در این بخش مصرف می‌شود؛ حدود ۴۸۷.۵ میلیون مترمکعب در سال. در مقابل حدود ۹۲۳ هزار تن محصول زراعی تولید می‌شود و بهره‌وری آب نزدیک به ۱.۷ کیلوگرم محصول به ازای هر مترمکعب است.
سایت عصرایران

حریق مرموز در قلب گرگان؛ از سیم‌کشی فرسوده تا شایعات داغ / گرگان چه چیزی را از دست داد؟

سایت تابناک

جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

جاسوس کشف شده مهمتر از جاسوس پنهان/ زمانی که صداها خاموش شود دیگر خیلی دیر شده/ نشانه های پوسیدگی و اضمحلال سازمان
سایت خبرآنلاین

جاسوس کشف شده مهمتر از جاسوس پنهان/ زمانی که صداها خاموش شود دیگر خیلی دیر شده/ نشانه های پوسیدگی و اضمحلال سازمان

ناپلئون شمشیر داشت، فوشه گوش داشت. ناپلئون فرمان می‌داد، فوشه نجوا جمع می‌کرد. و در بسیاری از مواقع، این نجواها از توپخانه مهم‌تر بودند. فوشه خوب می‌دانست که بهترین جاسوس، آن کسی نیست که پنهان باشد؛ آن کسی است که در هیأت دوست، همکار، محرم و همراه ظاهر شود. اما درس بزرگ‌تر فوشه فقط ساختن شبکه‌ی خبرچینی …
پاسخ قوچانی به نقد مهدوی و واکاوی متناقض‌نماهای جریان سروشیه/ استبداد صوفیانه یا اصلاح‌گری دینی؟ /قوچانی «سروشیه» را فرقه‌ای منزوی و متناقض می داند
سایت خبرآنلاین

پاسخ قوچانی به نقد مهدوی و واکاوی متناقض‌نماهای جریان سروشیه/ استبداد صوفیانه یا اصلاح‌گری دینی؟ /قوچانی «سروشیه» را فرقه‌ای …

چه کسی گفته است مقاله نوشتن هیاهوست و بیانیه صادر کردن فروتنی؟ هیاهو و محکمه، مصاحبه‌ی سروش است که یک جا در یک مصاحبه به حساب رضا داوری و احمد فردید و محسن کدیور و آرش نراقی و دکتر وحید دستجردی و … رسیده است و در پوستین خلق افتاده و به منکرات و مسکرات فردید پرداخته است و یکی را (ولو نابخرد) ملعون خوانده …
چرا در طوفان‌ها، جوان‌ها زودتر غرق می‌شوند؟
سایت خبرآنلاین

چرا در طوفان‌ها، جوان‌ها زودتر غرق می‌شوند؟

فردا که زیردریایی‌های تغییر، کشتی کسب‌وکار ما را هدف گرفتند، این آپدیت‌های نرم‌افزاری نیستند که ما را نجات می‌دهند؛ این سرسختی روانی آدم‌هاست. در طوفان، آن‌که تکنیک می‌داند شاید خیلی خوب شنا کند و دست‌وپا بزند؛ اما آن‌که دریا را می‌شناسد، کشتی را به ساحل می‌رساند.
خبرگزاری ایلنا

کودک ۸ ساله بیمار را در مرکز نگهداری کتک زدند/دوربین‌ها خاموش شدند

مقاله قوچانی علیه سروش فاقد اعتبار علمی است / نازنینی تو ولی در حد خویش / الله الله پا منه از حد بیش
سایت خبرآنلاین

مقاله قوچانی علیه سروش فاقد اعتبار علمی است / نازنینی تو ولی در حد خویش / الله الله پا منه از حد بیش

روش به‌کاررفته در این مقاله عقیم است و نتایج آن فاقد اعتبار علمی است۰ زیرا به‌لحاظ منطقی گرفتار مغالطه کنه و وجه شده؛ به‌لحاظ عقلانی از قانون تناسب حکم و سند پیروی نکرده؛ به‌لحاظ اخلاقی جنبه‌های بسیار روشن شخصیت منتقد را کاملا نادیده گرفته و به‌لحاظ حقوقی مجرم را (به زعم قوچانی) در حد جرمش تقلیل داده …
سایت خبرآنلاین

ببینید | روایتی از نجات معجزه آسای جان کودک قمی با سرعت عمل کارشناس اورژانس

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

لحظه تکان‌دهنده انفجارهای پی‌درپی در خیابان شریعتی تهران ناشی از بمباران؛ ویدئوی تازه از «جنگ رمضان»

پاییز پربارش و خطر سیلاب، سوغات ال‌نینو برای ایران است
روزنامه هفت صبح

پاییز پربارش و خطر سیلاب، سوغات ال‌نینو برای ایران است

اغلب مدل‌های عددی بارش‌های قوی برای پاییز و زمستان آینده، پیش‌بینی می‌کنند
سایت هم میهن

عجیب‌ترین اعتیاد دنیا: اشتیاق شدید یک دختر به نوشیدن بنزین

سایت تابناک

اعترافات خجسته، رپری که تازه معروف شده

تحلیل داده از موج توئیتری مرتبط با قتل حمیدرضا رجب‌زاده/ از تسویه‌حساب امنیتی تا پرونده جنایی: افکار عمومی چگونه ماجرای قتل مداح تهرانی را روایت کرد؟
سایت جماران

تحلیل داده از موج توئیتری مرتبط با قتل حمیدرضا رجب‌زاده/ از تسویه‌حساب امنیتی تا پرونده جنایی: افکار عمومی چگونه ماجرای قتل …

تحلیل داده‌محور موج توئیتری قتل حمیدرضا رجب‌زاده نشان می‌دهد که شبکه‌های اجتماعی در ایران همچنان بستری فعال برای شکل‌گیری و رقابت روایت‌های متفاوت درباره رویدادهای بحرانی هستند. این پرونده، با وجود ماهیت جنایی و خشونت‌بار خود، به‌سرعت در معرض تفسیرهای سیاسی و اجتماعی متفاوت قرار گرفت و هر یک از طیف‌های …
روزنامه هفت صبح

انتقام اسیدی مرد قهوه‌چی از همکاران همسرش

روزنامه هفت صبح

ال‌نینو باران می‌آورد؛ سیلاب در کمین ایران

جنگلبانان با جیب خالی به مراسم روز ملی جنگلبان آمدند
روزنامه هفت صبح

جنگلبانان با جیب خالی به مراسم روز ملی جنگلبان آمدند

جنگلبانان با حقوق حداقلی و مشکلات معیشتی، همچنان مسئول حفاظت از میلیون‌ها هکتار عرصه طبیعی کشور هستند
فرمولی برای حذف تبانی و حقوق‌های صوری
روزنامه هفت صبح

فرمولی برای حذف تبانی و حقوق‌های صوری

حقوق بازنشستگان آینده چگونه محاسبه خواهد شد؟ بررسی جزئیات پیشنهاد تامین اجتماعی برای محاسبه مستمری در گفت‌وگو با کارشناسان
ماتقدم و ماتأخر و قضاوت مردم؛ تلنگر جدی به متعرضان به تأمین‌اجتماعی
سایت عصر خبر

ماتقدم و ماتأخر و قضاوت مردم؛ تلنگر جدی به متعرضان به تأمین‌اجتماعی

مهین داوری، روزنامه‌نگار
دردسرهای بیلبورهای تبلیغاتی شهر تهران / از آسیب به زبان فارسی تا خطر تصادف
سایت اعتماد آنلاین

دردسرهای بیلبورهای تبلیغاتی شهر تهران / از آسیب به زبان فارسی تا خطر تصادف

بسیاری از این بیلبوردها در بزرگراه‌ها، تقاطع‌ها و معابر پرتردد نصب می‌شوند؛ جایی که رانندگان باید در کسری از ثانیه پیام را دریافت کنند. نوشتن کلمات به صورت تکه‌تکه یا با حروف جدا از هم مستلزم صرف زمان و تمرکز ذهنی بیشتری است. راننده‌ای که با سرعت مجاز در حال حرکت است ناخودآگاه برای فهم متن از هم گسیخته …
سایت فرارو

توقف آسفالت کشی رودخانه الیگودرز

سایت فرارو

اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به برگزاری حضوری امتحانات ترم تابستان / ۳۰ هزار امضا برای یک مطالبه

سایت فرارو

تصاویر؛ بازسازی صحنه قتل قهرمان کراسفیت

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ درختان شهرک صدرا قربانی اختلاف میان دو نهاد

سایت خبرآنلاین

ببینید | پایان شرارت دو اوباش قمه‌کش در تهران با شلیک پلیس

نسل Z؛ بی‌آرمان یا وارث آرمان زندگی؟
سایت خبرآنلاین

نسل Z؛ بی‌آرمان یا وارث آرمان زندگی؟

نسل Z و آلفا با همدلی برای درمان یک بچه‌گربه آسیب‌دیده نشان دادند شاید آرمان‌خواهی نسل جدید نه در شعار، بلکه در تلاش برای کاهش رنج موجودات و پاسداشت زندگی نمود پیدا می‌کند. (عکس تزئینی است.)
هزینه های پنهان انتقادکُشی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه های پنهان انتقادکُشی - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین کریمی با این حال، وقتی فضای مدیریتی به‌جای پذیرش نقد به مقابله با منتقد عادت کند، پدیده‌ای شکل می‌گیرد که می‌توان از آن با عنوان «انتقادکشی» یاد کرد؛ یعنی به جای پاسخ دادن به پرسش و اصلاح خطا، تلاش می‌شود صدای منتقد خاموش شود.انتقادکشی لزوماً با برخورد مستقیم اتفاق نمی‌افتد. گاهی با برچسب زدن [ …
یک واژه مبهم می‌تواند برای هنرمند به پرونده کیفری تبدیل شود/ نقدی بر یک جرم انگاری هنری
سایت عصرایران

یک واژه مبهم می‌تواند برای هنرمند به پرونده کیفری تبدیل شود/ نقدی بر یک جرم انگاری هنری

او از همین زاویه ماده ۱۴ این طرح را قابل نقد جدی دانسته و نوشته است: «اصل مقابله با نفوذ و برخورد با فعالیت سازمان‌یافته سرویس‌های بیگانه کاملاً قابل دفاع اس...
سایت عصرایران

هشدار مهم به داوطلبان کنکور؛ موبایل و ساعت هوشمند می‌تواند محرومیت ۱۰ ساله داشته باشد

سایت خبرآنلاین

کاوه مدنی، جوان‌ترین برنده «نوبل آب» در سال ۲۰۲۶ شد

بحران زباله در شمال ایران؛ جان جنگل‌های هیرکانی در خطر است
سایت عصرایران

بحران زباله در شمال ایران؛ جان جنگل‌های هیرکانی در خطر است

دقیقاً چه فاجعه‌ای باید رخ دهد تا سیاستِ مسئولان عوض شود؟ چند رودخانۀ دیگر باید آلوده شود؟ چند هکتار جنگل باید از بین برود؟ چند روستا باید در بوی زباله و دود...
         
این وضعیت در صداوسیما دیگر قابل تحمل نیست/ حتی نمایندگان هم به جبلی پشت کردند!
سایت اطلاعات آنلاین

این وضعیت در صداوسیما دیگر قابل تحمل نیست/ حتی نمایندگان هم به جبلی پشت کردند!

همزمان با افزایش انتقادات از عملکرد صداوسیما و اظهارات جنجالی برخی مجریان افزایش یافته، خبرها از تلاش معاونت پارلمانی این سازمان برای جلب حمایت نمایندگان از پیمان جبلی، رئیس فعلی صداوسیما، حکایت دارد.
سایت اطلاعات آنلاین

کشف جسد دختر گمشده در ارتفاعات دماوند؛ پای مدیر بومگردی در میان است؟

هوای شمال هم دیگر سالم نیست
سایت سلامت نیوز

هوای شمال هم دیگر سالم نیست

آنچه استان‌های شمالی ایران یا استان‌های حاشیه جنوبی دریای کاسپین را از دیگر مناطق کشور متمایز می‌کند، افزون بر جغرافیا و چشم‌انداز متفاوت، هوای پاک آن‌ها بوده است. اهمیت این ویژگی در حوزه سلامت و بیماری‌های قلبی‌عروقی و ریوی نیز سابقه‌ای طولانی دارد. پیش از آنکه گردشگری سلامت و آسایش آب‌وهوایی مطرح شود، …
    
روزنامه پیام ما

جابه‌جایی ۱۰۰ کیلومتری هلیا

دو چهره‌ برای یک معلم؛ خسته‌ در ‌مدرسه، پرانرژی در کلاس خصوصی
روزنامه هفت صبح

دو چهره‌ برای یک معلم؛ خسته‌ در ‌مدرسه، پرانرژی در کلاس خصوصی

تعدادی از معلمان به دلیل مشکلات معیشتی، محتوای کامل‌تر و انرژی بیشتر خود را به کلاس‌های خصوصی و مجازی منتقل کرده‌اند
    
زندگی روی دور «اثر رژ لب» - همدلی
روزنامه همدلی

زندگی روی دور «اثر رژ لب» - همدلی

بهمن اکبری فعال رسانه ای شلوغی کافه‌ها در روزگاری که تورم، کاهش قدرت خرید و نااطمینانی اقتصادی بخش مهمی از زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده است، در نگاه نخست یک تناقض به نظر می‌رسد: اگر سفره‌ها کوچک‌تر شده‌اند، چرا کافه‌ها همچنان مشتری دارند؟ آیا این پدیده نشانه رفاه است یا واکنشی روانی [ ]