شنبه, ۱۰ آبان, ۱۳۹۹ / 31 October, 2020
کلسیم
فواید خرما برای سلامت کودکان
۵ ساعت قبل / خرما / سلامت کودکان / ویتامین / مواد معدنی
فواید خرما برای سلامت کودکان
خرما از جمله مواد غذایی مغذی است که منبع خوبی از مواد معدنی همچون آهن، کلسیم، سدیم، منیزیم، پتاسیم و روی به حساب می آید.
جذب کلسیم در شیر پرچرب بیشتر است یا کم‌چرب؟
۷ ساعت قبل
جذب کلسیم در شیر پرچرب بیشتر است یا کم‌چرب؟
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان‌شمالی گفت: مصرف لبنیات وقتی موثر است که از انواع کم چرب آن استفاده شود چرا که جذب کلسیم لبنیات پرچرب پایین‌تر بوده و موجب کاهش یافتن جذب کلسیم می‌شود.
جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب
۱۴ ساعت قبل / استانی-علمی و آموزشی / کلسیم / لبنیات / خراسان شمالی
جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان‌شمالی گفت: مصرف لبنیات وقتی موثر است که از انواع کم چرب آن استفاده شود چرا که جذب کلسیم لبنیات پرچرب پایین تر بوده و موجب کاهش یافتن جذب کلسیم می شود.
۱۲ اتفاق جالب با خوردن تخم مرغ
۲۴ ساعت قبل / سلامت / ویتامین D / اضطراب / افسردگی / کلسیم / ویتامین B / استرس / کلسترول
۱۲ اتفاق جالب با خوردن تخم مرغ
تخم مرغ یکی از بهترین و ارزان ترین اشکال پروتئینی هستند که می توانید در رژیم غذایی خود داشته باشید.
علل پوکی استخوان چیست؟
۳۸ ساعت قبل / پوکی استخوان / شکستگی استخوان / ویتامین d / رژیم غذایی / پارسی خبر / سبک زندگی
علل پوکی استخوان چیست؟
اگرچه لبنیات سرشار از کلسیم است، اما عوامل دیگری مانند ورزش یا ویتامین D در مبارزه با پوکی استخوان از اهمیت زیادی برخوردارند.
کلسیم یک لیوان شیر برابر با پنج لیوان کلم بروکلی
۴۰ ساعت قبل / اخبار سلامت / شیر
کلسیم یک لیوان شیر برابر با پنج لیوان کلم بروکلی
فرزانه باقرزاده کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار سلامت نیوز، گفت: «روزانه لازم است دو تا سه واحد از گروه شیر و لبنیات مثل شیر، ماست، دوغ و پنیر استفاده کنیم. ما در روز به حدود هزار تا هزار و ۳۰۰ میلی گرم کلسیم نیاز داریم که می‌توانیم کلسیم مورد نیاز خود را از گروه شیر و لبنیات تامین کنیم. البته برخی گروه‌ها از جمله زنان باردار به میزان بیشتری کلسیم نیاز دارند.»
طرز تهیه شیره خرما در طب سنتی
۴۱ ساعت قبل / شیره خرما / کم خونی / سرکه شیره / طب سنتی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه شیره خرما در طب سنتی
شیره خرما حاوی فسفر و آهن بوده و باعث فعال شدن سلول‌های عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی می‌شود، این ماده خوراکی انرژی زا، سبب تسکین درد‌های رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی می‌شود. در بسیاری از استان‌های کشورمان، از شیره خرما به جای شکر در پخت حلوا، شیر برنج با شیره، برف با شیره و ارده با شیره استفاده می‌شود. طبع شیره خرما گرم و خشک است. جالب است بدانید بهترین نوع مصرف شیره که برای همه مزاج‌ها مناسب می‌باشد، این است که شیره مورد نظر را با سرکه بجوشانید و محصول نهایی را که سرکه شیره نام دارد. شیره خرما، سرشار از انواع مواد مغذی و ویتامین‌ها می‌باشد. از جمله عناصر مفید موجود در شیره خرما، آهن، پتاسیم، پروتئین، فیبر غذایی، کلسیم، مس، منیزیم، منگنز، سلنیوم و روی و ویتامین‌های گروهب، ویتامین آ و ث …
مرگ با یک قرص کوچک کشنده!
۲ روز قبل / سازمان غذا و دارو / قرص برنج / سرگیجه / کلسیم / دانشگاه علوم پزشکی بوشهر / استان بوشهر / معاونت غذا و دارو / ایران
مرگ با یک قرص کوچک کشنده!
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی دارو و سموم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با برشمردن عوارض قرص برنج نسبت به خطرات و کشندگی آن هشدار داد.
باقلا برای چه افرادی مناسب نیست؟
۴ روز قبل / باقلا / طب سنتی / خواص باقلا / پارسی خبر / سبک زندگی
باقلا برای چه افرادی مناسب نیست؟
 یکی از محبوب‌ترین حبوبات خوشمزه در ایران باقلاست. این گیاه در فصل بهار یافت می‌شود و اکثرا در مناطق سرد کشور به دست می‌آید؛ علاوه بر مناطق سردسیر باقلا در مناطق گرمسیر از جمله خوزستان هم  کشت می‌شود. استفاده از این گیاه به سالیان قبل برمی گردد. در شرایط کنونی باقلایمعمولی که به طور خام یا پخته مورد استفاده قرار می‌گیرد و باقلای لوبیا در ایران کشت می‌شود که نوع دوم باقلا  مختص به استان گیلان و ریز و لطیف است، اما به طور خام خورده نمی‌شود بلکه به عنوان خوراک محلی موسوم به باقلا قاتق شناخته می‌شود. باقلا حاوی کلسیم، پتاسیم، فیبر و پروتئین زیادی است که موجب جلوگیری از پوکی استخوان و متعادل ساختن فشار خون می‌شود؛ این گیاه همچنین به علت وجود آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین …
ترفند‌هایی برای جوان نگهداشتن پوست
۱۳۹۹/۰۸/۰۳ / سلامت پوست / رژیم غذایی / سبک زندگی / پارسی خبر / آنتی اکسیدان
ترفند‌هایی برای جوان نگهداشتن پوست
 سلامت پوست ترکیبی است از وراثت ژنتیکی، هورمون‌ها و سبک زندگی سالم، اما نباید این نکته را دست کم گرفت که یک تغذیه سالم نقشی اساسی در پیر شدن پوست دارد؛ پوست در واقع آیینه‌ای است از آنچه که در بدن اتفاق می‌افتد.هیچ خوراکی به تنهایی نمی‌تواند از چروک شدن پوست جلوگیری کند، اما مصرف گستره‌ای از خوراکی‌های ارگانیک می‌تواند پوست شما را جوان و شاداب نگه دارد.متخصصان تغذیه معتقد اند که مصرف منظم برخی خوراکی‌ها در یک رژیم غذایی متعادل باعث تقویت پوست و کمک به عملکرد سیستم گوارش می‌شود و باعث می‌شود که پوست شما جوان‌تر به نظر برسد. گردو بیشتر مغز‌ها به دلیل داشتن چربی‌های سالم برای پوست مفید اند، اما گردو به طور ویژه یکی از غنی‌ترین منابع گیاهی امگا ۳ است.کفیر پروبیوتیک‌ها قهرمانان پوست هستند! شیر تخمیر …
خورش دوغ پای، غذای معروف سیستانی
۱۳۹۹/۰۷/۳۰ / خورش دوغ پای / غذای سیستانی / پارسی خبر / غذا / سبک زندگی
خورش دوغ پای، غذای معروف سیستانی
خورش دوغ پای یا خورش قیمه سیستانی، یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین انواع خورش‌های استان سیستان و بلوچستان می‌باشد. این خورش زاهدان کمی شبیه به خورش قیمه می‌باشد، اما دوغ محلی استفاده شده برای طبخ این غذا، طعم و عطر این خورش را کاملا متفاوت خواهد کرد. کمترین مزیت و فایده مصرف دوغ مربوط به تامین کلسیم بدن می‌باشد که باعث استحکام استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان خواهد شد.
لبنیات، بهترین منبع پیشگیری از پوکی استخوان
۱۳۹۹/۰۷/۲۹
لبنیات، بهترین منبع پیشگیری از پوکی استخوان
متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه بهترین منبع کلسیم در تغذیه روزانه، لبینات است که باید به اندازه کافی استفاده شوند، گفت: مردم توصیه‌های موجود در فضای مجازی و محافل دوستانه غیرپزشکی را مبنی بر اینکه مصرف شیر و لبنیات تاثیری در پیشگیری از پوکی استخوان ندارد جدی نگیرید.
بیماری خاموشی که باعث شکستن خود به خود اندام می‌شود!
۱۳۹۹/۰۷/۲۹ / استانی-اجتماعی / استانی-ورزشی / پوکی استخوان / کلسیم / دانشگاه علوم پزشکی البرز / آروین نجفی / سازمان بهداشت جهانی WHO
بیماری خاموشی که باعث شکستن خود به خود اندام می‌شود!
متخصص ارتوپد و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: دریافت کلسیم و ویتامین دی کافی، ترک سیگار، داشتن فعالیت فیزیکی مداوم و متعادل مثلاً حداقل ۳۰ دقیقه پیاده‏ روی روزانه در پیشگیری از پوکی استخوان موثر است.
از بین بردن سلول‌های سرطانی مقاوم در برابر دارو با کمک کلسیم
۱۳۹۹/۰۷/۲۷
از بین بردن سلول‌های سرطانی مقاوم در برابر دارو با کمک کلسیم
پژوهشگران چینی در بررسی جدید خود تلاش کردند تا سلول‌های سرطانی مقاوم در برابر دارو را با انتشار کلسیم در آنها از بین ببرند.
محققان دانشگاه اراک چارچوب جدید فلز آلی برای جذب کلسیم را ارایه کردند
۱۳۹۹/۰۷/۲۳ / اراک / استان مرکزی / دانشگاه اراک
محققان دانشگاه اراک چارچوب جدید فلز آلی برای جذب کلسیم را ارایه کردند
اراک - ایرنا - محققان گروه شیمی دانشگاه اراک در محیط شبیه‌سازی شده خون انسان، موفق به استفاده از چارچوب جدید فلزآلی برای جذب انتخاب پذیر کلسیم شدند.
پیشرفت کشور نیازمند همت همه جانبه است
۱۳۹۹/۰۷/۲۰ / استانی-شهرستانها
پیشرفت کشور نیازمند همت همه جانبه است
نماینده مردم ماکو، چالدران، شوط و پلدشت در مجلس شورای اسلامی، گفت: کلنگ زنی کارخانه کاربید کلسیم در منطقه آزاد ماکو یک حرکت اقتصادی بی نظیری در جهت تقویت جبهه درآمد غیر نفتی است.
آغاز عملیات اجرایی احداث کارخانه تولید کاربید کلسیم در منطقه آزاد ماکو
۱۳۹۹/۰۷/۲۰ / استانی-شهرستانها
آغاز عملیات اجرایی احداث کارخانه تولید کاربید کلسیم در منطقه آزاد ماکو
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو از آغاز عملیات اجرایی احداث اولین کارخانه تولید کاربید کلسیم در منطقه آزاد ماکو خبر داد.
مواد غذایی تازه بهتر هستند یا کنسرو و فریز شده؟
۱۳۹۹/۰۷/۱۹ / مواد غذایی تازه / غذا‌های منجمد / غذای کنسروی / سبک زندگی / پارسی خبر
مواد غذایی تازه بهتر هستند یا کنسرو و فریز شده؟
در حالی که به نظر می‌رسد غذا‌های کنسرو شده و منجمد دارای مواد مغذی کمتری هستند، اما مسأله همیشه به این شکل نیست. پایگاه خبری دیلی میل انگلیس در گزارشی اعلام کرد غذا‌های منجمد و کنسروی ممکن است دارای مواد مغذی بیشتری باشند؛ همچنانکه آن‌ها احتمالا دور ریز کمتری هم خواهند داشت؛ چرا که معمولا آن‌ها پیش از مصرف فاسد نمی‌شوند. «هلن باند» (Helen Bond) متخصص رژیم غذایی در شهر «دربی شر» (در میدلندز شرقی انگلیس) اعلام کرد: اگرچه از لحاظ تئوری، میوه ها و سبزی های تازه مواد مغذی بیشتری دارند؛ چرا که دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند (هرچند به صورت طبیعی با گذشت زمان این مسأله کاهش می‌یابد)، اما ممکن است این مسأله در خصوص میوه و سبزی تازه پس از تولید و انتقال به مغازه و چیده شدن داخل قفسه‌های سوپرمارکت …
نوشیدنی مغذی برای قلب، مغز و گوارش
۱۳۹۹/۰۷/۱۸ / سلامت / فندق / دستگاه گوارش / مغز انسان / سلامت مغز / بیماری قلبی / کلسیم / پتاسیم / فسفر / منیزیم
نوشیدنی مغذی برای قلب، مغز و گوارش
شیر فندق از ترکیب آب و فندق تهیه می‌شود و تمام فواید میوه خام فندق را دارد. گرچه ترکیب شیر فندق الزاما مشابه شیر گاو نیست اما این نوشیدنی ارزش تغذیه ای بالایی برای سلامت بدن دارد.
کدو تنبل، داروخانه‌ای کامل و گنجینه‌ای از ویتامین‌ها
۱۳۹۹/۰۷/۱۸ / سلامت / کدو تنبل / داروخانه / بتاکاروتن / ویتامین C / کلسیم / پتاسیم / منیزیم
کدو تنبل، داروخانه‌ای کامل و گنجینه‌ای از ویتامین‌ها
کدو تنبل میوه‌ای است که برای بسیاری از دردها مفید بوده و در فصل سرما یک تقویت کننده مناسب به شمار می‌رود.
افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان با مصرف زیاد نمک
۱۳۹۹/۰۷/۱۶ / استانی-علمی و آموزشی / پوکی استخوان / نمک
افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان با مصرف زیاد نمک
عضو هیات علمی و پزشک متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهارکرد: مصرف زیاد نمک در رژیم غذایی می تواند منجر به از دست دادن کلسیم و افزایش سرعت ابتلا به پوکی استخوان شود.
ضررهای نخوردن دائمی گوشت قرمز
۱۳۹۹/۰۷/۱۵ / گوشت قرمز / کمبود کلسیم / رژیم غذائی گیاهی / سبک زندگی / پارسی خبر
ضررهای نخوردن دائمی گوشت قرمز
یک کارشناس تغذیه روسی معتقد است که کم خونی و ایجاد مشکل در دندان‌ها تنها جزو کوچکی از مشکلاتی است که نخوردن دائمی گوشت برای ما ایجاد می‌کند.
کارخانه «تولید کاغذ از سنگ» در الیگودرز به بهره‌برداری می‌رسد
۱۳۹۹/۰۷/۱۳
کارخانه «تولید کاغذ از سنگ» در الیگودرز به بهره‌برداری می‌رسد
لرستان- صفی خانی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: کارخانه تولید کاغذ از سنگ (کربنات کلسیم) تا سال آینده در شهرک صنعتی الیگودرز به بهره‌برداری می‌رسد.
خواص فوق العاده میوه انجیر
۱۳۹۹/۰۷/۱۲ / میوه انجیر / فواید انجیر / سبک زندگی / پارسی خبر / خواص انجیر
خواص فوق العاده میوه انجیر
یکی از میوه‌هایی که چه تازه و چه به صورت خشک شده آن، دوست قلب انسان‌ها به شمار می‌رود، انجیر است. انجیر از زمان‌های بسیار قدیم در درمان بسیاری از بیماری‌ها مانند دیابت و بیماری‌های مربوط به کبد، دستگاه تنفسی و دستگاه ادراری استفاده می‌شد. انجیر میوه‌ای منحصر به فرد دارای پوستی ارغوانی یا سبز بوده که درون آن صد‌ها دانه ریز نهفته و  برگ‌های آن هم مملو از مواد مغذی است. طبق گزارش خبرگزاری آلمان، انستیتو تغذیه انسانی آلمان (German Institute of Human Nutrition) اعلام کرده انجیر فواید سلامتی فراوانی دارد و برای قلب، استخوان، اعصاب، بینایی، روده و پوست مفید است. ویتامین های انجیر این مرکز آلمانی اعلام کرده است انجیر گنجی از مواد معدنی و ویتامین‌ها به شمار می‌رود. این میوه سرشار از پتاسیم و منیزیم است …
آیا استخوان‌های ضعیف به بیماری‌های قلبی منجر می‌شوند؟
۱۳۹۹/۰۷/۰۸ / دانشگاه کویین / بیماری قلبی / پوکی استخوان / کلسیم / پرسش از خبر / سازمان جهانی بهداشت
آیا استخوان‌های ضعیف به بیماری‌های قلبی منجر می‌شوند؟
تهران- ایرنا- محققان با استفاده از تکنیک‌های جدید تصویربرداری و بررسی اطلاعات نشانگرهای زیستی موجود در خون دریافتند بین کمبود تراکم مواد معدنی در استخوان و عوارض قلبی و عروقی ارتباط وجود دارد.
کاهش وزن با معجزه دانه کینوا
۱۳۹۹/۰۷/۰۷ / دانه کینوا / کاهش وزن / سبک زندگی / پارسی خبر
کاهش وزن با معجزه دانه کینوا
کینوا در خاک خراسان جنوبی به خوبی می‌روید و با اقلیم این منطقه سازگاری دارد؛ در واقع به خاطر رشد خوبش در بدترین و دشوارترین شرایط آب و هوایی مشهور است و برای همین است که در کویر برای بیابان زدایی هم کاشته می‌شود. وطن اصلی اش آمریکای جنوبی است، اما به خاطر خواص فوق العاده اش و سازگاری اش با هر منطقه آب و هوایی، کشت آن در همه مناطق ایران و از جمله این استان گسترش یافته است. شبیه به غلات است و مانند آن پخته و مصرف می‌شود، ولی در اصل غلات نیست. این گیاه عضو خانواده چغندر و اسفناج است و سرشار از مواد پروتئینی است. آنقدر ارزش غذایی بالایی دارد که موجب مقایسه‌ی آن توسط سازمان خواربارجهانی با شیر خشک شده است. روش پختش هم خیلی ساده است و مانند برنج پخته می‌شود. گرچه خواص کینوا دوای هر درد بی درمانی است؛ …
خودکفایی در تولید پودر نانو ذرات کربنات کلسیم
۱۳۹۹/۰۷/۰۷ / فناوری نانو / شرکت دانش بنیان / صادرات غیر نفتی
خودکفایی در تولید پودر نانو ذرات کربنات کلسیم
تهران- ایرنا- یک شرکت دانش بنیان با کمک متخصصان خود اقدام به راه اندازی کارخانه تولید پودر نانوذرات کربنات کلسیم کرده است که باراه اندازی این واحد در زمینه تولید این پودر به خودکفایی خواهیم رسید.
مضرترین غذا‌های مفید!
۱۳۹۹/۰۷/۰۷ / غلات صبحانه / آبمیه / کلسیم / قند / چربی / اسموتی
مضرترین غذا‌های مفید!
اسموتی می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی عروقی را تحت تأثیر قرار دهد:، با این محصول محبوب، قند بدون فیبر مصرف می‌کنیم که باعث می‌شود بدن انسولین خیلی سریع آزاد کند. او توصیه می‌کند به جای آن میوه کامل بخورید.
تامین کلسیم بدن با خوراکی های طبیعی
۱۳۹۹/۰۷/۰۷ / کمبود کلسیم / کلسیم / قرص کلسیم / سبک زندگی / پارسی خبر / رژیم غذایی
تامین کلسیم بدن با خوراکی های طبیعی
در این مطلب با برخی از خوراکی‌های طبیعی که می‌تواند میزان مورد نیاز کلسیم بدن را تأمین و تضمین کند، آشنا خواهید شد.
راه‌اندازی کارخانه‌ تولید پودر نانو کربنات کلسیم با کاربرد در صنایع کشور
۱۳۹۹/۰۷/۰۷ / نانو ذرات کربتات کلسیم / فناوری نانو / کارخانه
راه‌اندازی کارخانه‌ تولید پودر نانو کربنات کلسیم با کاربرد در صنایع کشور
گروهی از محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به فراوانی ماده اولیه کربنات کلسیم در کشور موفق به تولید پودر نانوذرات کربنات کلسیم با کاربرد در صنایع نفت و گاز و پلاستیک و لاستیک شدند و در حال هدف‌گذاری برای صادرات این محصول هستند.
۱۳۹۹/۰۷/۰۵
سیرابی کدام اندام‌ها را تقویت می‌کند؟
سیرابی غذایی که  بعضی ها به آن علاقه و برخی دیگر نسبت به آن تنفر دارند، این غذای مقوی ۲۴ اکتبر را به عنوان روز جهانی خود نامگذاری کرده است. بر خلاف باور عموم این غذا، ایرانی اصیل نبوده و علاوه بر فوایدی که دارد دارای مضرات فراوانی هم است. از جمله خواص سیرابی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: ۱_درمان کم‌خونی‌ ۲_موثر در رشد و تقویت کودکان ۳_تقویت کننده معده و روده ۴_جلوگیری از پیشرفت بیماری MS ۵_تقویت سیستم ایمنی بدن ۶_درمان بیماری روانی و عصبی ۷_درمان افسردگی ۸_درمان زخم معده ۹_ضد سرطانسیرابی سرشار از ویتامین B۱۲  بوده که برای بانوان باردار بسیار مناسب است. در ۱۰۰ گرم از این غذا ۰.۷۲ میکروگرم از این ویتامین نهفته است همچنین این غذا به ساخت گلبول‌های قرمز بدن کمک کرده و باعث بهبود عملکرد بدن نیز …
زینک ماده موثر در سرماخوردگی و کووید-۱۹
۱۳۹۹/۰۷/۰۴ / سلامت / کلسیم / مس / اروپا / ویروس کرونا / حالت تهوع / منیزیم / زینک / آهن / سرفه
زینک ماده موثر در سرماخوردگی و کووید-۱۹
میلیون‌ها آمریکایی با شروع سرماخوردگی مکمل‌های زینک (روی) مصرف می‌کنند. اکنون، نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که این ماده مغذی ممکن است در پیامدهای کووید-۱۹نیز نقش داشته باشد.
۱۳۹۹/۰۷/۰۴
درمان ام‌اس با کمک سلول‌های تی
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتند که نوعی از سلول‌های تی بدن می‌توانند به درمان برخی از بیماری‌های خودایمنی مانند ام‌اس کمک کنند.به گزارش ایسنا و به نقل از وبسایت رسمی دانشگاه کالیفرنیا، ارواین، پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که سلول‌های تی تنظیم‌کننده می‌توانند آسیب‌های وارد شده به نخاع را در بیماری‌هایی مانند ام‌اس کاهش دهند.نتایج این پژوهش که در دانشگاه کالیفرنیا، ارواین انجام شده است، نشان می‌دهند که چگونه سلول‌های تی تنظیم کننده، از واکنش‌های خودایمنی و به خصوص عوارض جانبی سلول ۱۷ تی کمکی که به گسترش چندین بیماری‌ خودایمنی منجر می‌شود، پیشگیری می‌کنند.این پژوهش، مبتنی بر پروژه اخیری است که سلول‌های ۱۷ تی کمکی و نقش آنها را در گسترش چند بیماری خودایمن مورد بررسی قرار داده است. نتایج …
۷ خاصیت شگفت انگیز نارنگی برای سلامتی
۱۳۹۹/۰۷/۰۱ / نارنگی / اینفومهر / اینفوگرافیک
۷ خاصیت شگفت انگیز نارنگی برای سلامتی
این میوه خوشمزه دارای انواع ویتامین B1، A، B2، C و حاوی مقدار قابل توجهی از کلسیم، فسفر و پروتئین می باشد.
قاصدکی با خواص دارویی بسیار
۱۳۹۹/۰۶/۳۱
قاصدکی با خواص دارویی بسیار
هیچ فکر می‌کردید «قاصدک»هایی (taraxacum) که‌گاه در حیاط و باغ می‌بینید خوراکی هستند و مزایای زیادی هم دارند. این گیاه دارویی دارای ویتامین‌های ک، ث، آهن، کلسیم و... است. این ویتامین‌ها و مواد معدنی به حفظ سلامت استخوان و کبد کمک می‌کند. همه قسمت‌های قاصدک مفید است. برای مثال، ریشه قاصدک معمولاً برای چای و برگ‌ها به‌عنوان «گارنیش» استفاده می‌شوند و ساقه قاصدک برای پوست عالی است. پرورش قاصدک در خانه: بهترین خاک برای رشد گل قاصدک از طریق بذر، خاکی غنی، دارای کود، زهکش و خاصیت قلیایی کم و نرم تا عمق …
حواس‌تان به استخوان‌تان باشد
۱۳۹۹/۰۶/۳۰
حواس‌تان به استخوان‌تان باشد
استخوان‌ها نقش حیاتی در سلامت بدن ما ایفا می‌کند؛ به طوری که علاوه‌بر حفظ ساختار کلی و شکل ‌دادن به اندام‌ها، از آنها نیز حفاظت کرده و باعث استحکام عضلات شده و کلسیم را در خود ذخیره می‌کند.
۱۳۹۹/۰۶/۳۰
۱۶ خوراکی جایگزین قرص‌ها و مکمل‌های کلسیم
در این مطلب با برخی از خوراکی‌های طبیعی که می‌تواند میزان مورد نیاز کلسیم بدن را تأمین و تضمین کند، آشنا خواهید شد.
۱۳۹۹/۰۶/۲۴
فاکتور جدید کاهش سن ابتلا به پوکی استخوان
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: «با افزایش قیمت لبنیات در کشور سن ابتلا به بیماری پوکی استخوان در بین مردم کاهش پیدا کرده است.» زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به تأثیر منفی افزایش قیمت لبنیات به‌ویژه شیر در کاهش مصرف این ماده غذایی غنی از کلسیم در بین مردم اظهار کرد: «امروزه قیمت لبنیات در کشور افزایش پیدا کرده است و این موضوع می‌تواند در سلامت افراد کم‌برخوردار  تأثیر منفی داشته باشد.»او با اشاره به اینکه افزایش قیمت لبنیات سلامتی کودکان و نوجوانان را به خطر می‌اندازد، ادامه داد: «افزایش قیمت لبنیات باعث می‌شود بسیاری از افراد جامعه آن را از سبد غذایی خود حذف کنند که در نتیجه موجب بروز بیماری‌های …
ماکادمیا مغذی‌ترین خشکبار جهان
۱۳۹۹/۰۶/۲۳
ماکادمیا مغذی‌ترین خشکبار جهان
ماکادمیا یا فندق استرالیایی مغذی‌ترین و گران‌ترین خشکبار جهان است که در مناطق نیمه گرمسیری و از گیاهی همیشه سبز می‌روید. این گیاه که اخیرا در مناطق شمال کشور نیز کشت می‌شود، بسیار انرژی‌زا بوده و حاوی چربی‌های مفید است. این گیاه همچنین دارای ۹ درصد پروتئین، ۹ درصد کربوهیدرات، دو درصد فیبر و حاوی ویتامین‌های نیاسین، ب۱، ب۲ و همچنین عناصر ضروری برای بدن نظیر کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، سلنیوم و آهن است. روغن ماکادمیا سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع است که خطر حملات قلبی را کاهش می‌دهد.
جوانـه ای پرخاصیت از دل طبیعت
۱۳۹۹/۰۶/۲۳
جوانـه ای پرخاصیت از دل طبیعت
در میان گیاهان دارویی گندم سرشار از پروتئین، مـواد معدنی، ویتامین های گروه B ،اسید پانتوتنیک، فیبر، پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم، نیاسین و اسـیدهای فنولیـک اسـت .
۱۳۹۹/۰۶/۲۳
با «بستنی» استرستان را کم کرده و سیستم ایمنی را تقویت کنید!
برخی می گویند بستنی نشاط آور و شادی بخش است، اگر می خواهید افسرده نشوید بستنی بخورید، بستنی خنده را روی لبان افراد جاری می کند، بستنی کلسیم دارد و ….در ادامه این بخش از مجله دلتا درباره خواص بستنی صحبت خواهیم کرد.
۱۳۹۹/۰۶/۲۳
جوانه گندم و این همه خاصیت
در میان گیاهان دارویی گندم سرشار از پروتئین، مـواد معدنی، ویتامین های گروه B ،اسید پانتوتنیک، فیبر، پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم، نیاسین و اسـیدهای فنولیـک اسـت .
علائم کمبود کلسیم و منیزیم
۱۳۹۹/۰۶/۲۲ / سلامت / رژیم غذایی / کلسیم / بی خوابی / منیزیم
علائم کمبود کلسیم و منیزیم
هر ارگانی در بدن از جمله قلب، ماهیچه ها و کلیه ها برای عملکرد درست به منیزیم نیاز دارند. منیزیم به تنظیم سطوح کلسیم کمک کرده و با تولید انرژی در بدن مرتبط است
اگر دیابت دارید، این سبزی را مصرف کنید
۱۳۹۹/۰۶/۲۲ / سلامت / رژیم غذایی / دیابت / کلسترول خون / کلسیم / قند خون / انسولین / منیزیم / آهن / کلسترول بد خون
اگر دیابت دارید، این سبزی را مصرف کنید
مطالعات متعددی تایید کرده‌اند که شوید، سطح قند خون را کاهش می‌دهد و مقاومت به انسولین را هم در افراد مبتلا به بیماری دیابت کمتر می‌کند.
۱۸ خاصیت باورنکردنی هل سبز
۱۳۹۹/۰۶/۲۲ / سلامت / رژیم غذایی / دارچین / ویتامینها / مس / آهن / کلسیم / ویتامین C / چای زنجبیل / آسم
۱۸ خاصیت باورنکردنی هل سبز
هل سبز گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژه ای در طب سنتی است. این مبلغ دارای رایحه ای بسیار خوش بو و معطر است که در محبوبیت آن نقش بسزایی دارد.
بالاخره پاستیل بخوریم یا نه ؟
۱۳۹۹/۰۶/۲۱ / سلامت / رژیم غذایی / کلسترول خون / دیابت / کلسیم / پاستیل / قند خون / توت فرنگی / انسولین / ویتامین B
بالاخره پاستیل بخوریم یا نه ؟
پاستیل از خوراکی های دوست داشتنی بزرگسالان و کودکان است که مصرف بیش از حد آن می تواند موجب بروز مشکلات جدی در افراد شود.
نکاتی که بانوان باید درباره اهدای خون بدانند
۱۳۹۹/۰۶/۲۱ / سلامت / اهدای خون / ویتامین ث / سازمان انتقال خون / توت فرنگی / کلسیم / قرص آهن / آهن
نکاتی که بانوان باید درباره اهدای خون بدانند
اهدای خون و تشویق افراد برای انجام آن امر مهمی است، موضوعی که اکثرا خانم‌ها از آن غافل‌اند و به گواهی آمار سهم کمتری هم نسبت به مردان در اهدای خون دارند.
۷ ماده خوراکی که باعث افزایش قد می‌شوند
۱۳۹۹/۰۶/۲۰ / افزایش قد / سبک زندگی / پارسی خبر / رژیم غذایی / رشد قد کودک
۷ ماده خوراکی که باعث افزایش قد می‌شوند
 در حالی که قد افراد تا حد زیادی به ژنتیک بستگی دارد، دریافت مقدار کافی مواد مغذی از طریق رژیم غذایی برای اطمینان از رشد مناسب کاملاً ضروری است. گنجاندن برخی از مواد خوراکی در رژیم غذایی می‌تواند با حفظ سلامتی و افزایش استحکام استخوان‌ها به شما در حفظ قد کمک کنند. به عنوان مثال، پروتئین نقش مهمی در رشد ایفا می‌کند و در عین حال باعث ترمیم بافت و عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن می‌شود. همچنین سایر مواد مغذی‌ مانند کلسیم، ویتامین D، منیزیم و فسفر در سلامت استخوان نقش فراوانی دارند. در ادامه به معرفی هفت ماده خوراکی خواهیم پرداخت که باعث افزایش قد می‌شوند.  لوبیا لوبیا ماده‌ای مغذی و سرشار از پروتیین است. پروتئین موجود در آن باعث افزایش فاکتور رشد IGF-۱، در بدن می‌شود که این فاکتور رشد کودکان را تنظیم …
مضرات و خواص آب کرفس
۱۳۹۹/۰۶/۲۰ / آب کرفس / خواص آب کرفس / مضرات آب کرفس / سبک زندگی / پارسی خبر
مضرات و خواص آب کرفس
کرفس در آشپزی کاربرد زیادی دارد و ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد و دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم است که برای آرامش اعصاب و بیماری های روحی نظیر (Vertigo) مفید است. کرفس همچنین دارای مقدار زیادی ویتامینهای ک؛ و سی است که آنتی‌اکسیدان بوده، موجب کاهش تورم یاخته‌های بدن، سم‌زدایی و مبارزه با روماتیسم و بیماری‌های سرطانی می‌گردند.  کرفس گیاهی است علفی، به ارتفاع ۲۰ تا ۶۰ سانتیمتر که ساقه‌ای منشعب دارد. برگ‌های آن شفابخش و ضخیم و گل‌های آن کوچک و به رنگ سفید یا سفید مایل به سبز است. قسمت مورد استفاده این سبزی قسمت‌های مختلف آن به ویژه ریشه و برگ آن است. در بسیاری از مناطق ایران از جمله در سیستان، خوی و بندر عباس می‌روید. آشنایی با خواص آب کرفس: • آب کرفس کلسترول را کاهش می‌دهد. کرفس حاوی ترکیبی به …
تغذیه دوران بارداری چگونه باشد؟
۱۳۹۹/۰۶/۱۸ / تغذیه دوران بارداری / رژیم غذایی / سبک زندگی / پارسی خبر / سلامت جنین
تغذیه دوران بارداری چگونه باشد؟
جلال الدین میرزای رزاز، در خصوص رژیم غذایی متعادل در دوران بارداری، اظهار داشت: خانم های باردار به دلیل وضعیت خاص خود بهتر است تحت نظر متخصص تغذیه، رژیم غذایی ویژه ای را دنبال کنند. وی افزود: در مادران باردار طی  سه ماهه اول نیاز به انرژی افزایش نمی یابد اما در سه ماهه دوم و سوم به ترتیب۳۵۰ ، ۴۵۰ کیلو کالری افزایش می یابد. این کالری باید از یک رژیم متعادل شامل لبنیات، غلات کامل، پروتئین های حیوانی و گیاهی، میوه و سبزیجات تازه حاصل شود. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، ادامه داد: برای رعایت رژیم غذایی سالم به زنان باردار توصیه می شود نیمی از بشقاب خود را با میوه و سبزیجات، یک چهارم آن را با غلات سبوس دار و یک چهارم آن را با منابع پروتئینی بدون چربی و همچنین لبنیات پر کرده و …
۱۳۹۹/۰۶/۱۷
طرز تهیه مخلوط شکلات پنیری ویژه کودکان
پارسینه: پنیر غذای پروتئین دار کاملی است و منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد و کاملا می تواند جای گوشت را بگیرد. به همین جهت گیاه خوارانی که گوشت نمی خورند به جای آن پنیر مصرف می کنند.
خراسان شمالی ظرفیت تبدیل به قطب تولید کاغذ کربنات کلسیم را دارد
۱۳۹۹/۰۶/۱۷
خراسان شمالی ظرفیت تبدیل به قطب تولید کاغذ کربنات کلسیم را دارد
بجنورد- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی با توجه به وضعیت مطلوب معادن، این مهم را می‌طلبد که ظرفیت‌های تولید و سرمایه‌گذاری موردتوجه قرارگرفته و استان این ظرفیت را دارد که به قطب تولید کاغذ کربنات کلسیم در کشور تبدیل شود.
چه خوراکی‌هایی برای لاغری مفید هستند؟
۱۳۹۹/۰۶/۱۷ / سلامت / رژیم غذایی / کلسیم / چای سبز / انسولین / چاقی / کلسترول
چه خوراکی‌هایی برای لاغری مفید هستند؟
لاغری برای برخی افراد بسیار سخت و دشوار است و به دردسری بزرگ برای آنها تبدیل شده است اما برخی خوراکی ها به چربی سوزی کمک می کنند.
از خواص "زردچوبه" برای بدن تا "آب کله پاچه" برای استخوان!
۱۳۹۹/۰۶/۱۷ / کلسیم / لبنیات / شیر / تراکم استخوان / طب سنتی / طب ایرانی / کله پاچه
از خواص "زردچوبه" برای بدن تا "آب کله پاچه" برای استخوان!
معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر مضر بودن شیر برای استحکام استخوان ها و مباحثی که هر از گاهی درباره مفید یا مضر بودن نوعی غذا و ماده غذایی در پیشگیری یا درمان بیماری ها مطرح می شود، گفت: اظهار نظر بدون تخصص کافی یا نسنجیده مشکلی است که در مباحث تخصصی همچون طب ایرانی بارها مشاهده شده است.
خواص و مضرات مصرف خربزه
۱۳۹۹/۰۶/۱۵ / خواص خربزه / فواید خربزه / مضرات خربزه / سبک زندگی / پارسی خبر
خواص و مضرات مصرف خربزه
پارسینه: خربزه یکی از بهترین میوه‌های تابستان است که طبع گرم و تری دارد و دارای ویتامین‌های A، B، C و کلسیم، پتاسیم و فسفر است.
ارائه پوشش نانوذره‌ای که مانع پوسیدگی دندان‌ها می‌شود
۱۳۹۹/۰۶/۱۵ / فناوری نانو / دندانپزشکی / باکتری
ارائه پوشش نانوذره‌ای که مانع پوسیدگی دندان‌ها می‌شود
تهران- ایرنا- گروهی از محققان روشی ارائه کردند که با استفاده از آن، باکتری‌ها به دندان نمی‌چسبند، در این پروژه از نانوذرات سریم استفاده شده که می‌تواند رفتار کلسیم را در دندان تقلید کند.
اگر زیاد چای می نوشید، بخوانید
۱۳۹۹/۰۶/۱۴ / سلامت / فشارخون / اسهال / پوکی استخوان / فشارخون بالا / چای سیاه / ریفلاکس معده / دیابت / کلسیم / قند خون
اگر زیاد چای می نوشید، بخوانید
مطالعات اخیر نشان می دهد که نوشیدن بیش از حد چای سیاه و سبز مثلا بیش از پنج لیوان در روز، به دلیل داشتن کافئین ممکن است با عوارضی خفیف تا شدید همراه باشد.
خطر کوتاهی قد کودکان با کاهش مصرف لبنیات
۱۳۹۹/۰۶/۱۳ / کوتاهی قد کودک / شیر / کلسیم / رژیم غذایی / سبک زندگی / پارسی خبر
خطر کوتاهی قد کودکان با کاهش مصرف لبنیات
پارسینه: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی از اهمیت مصرف لبنیات و نقش آن در سلامت استخوان ها و افزایش قد کودکان سخن گفت.
گره یا ندول‌های تیروئید
۱۳۹۹/۰۶/۱۳ / سلامت / کلسیم / رادیواکتیو / هورمون / چاقی / اسهال
گره یا ندول‌های تیروئید
خوشبختانه بیشتر ندول یا گره های تیروئیدی خوش خیم بوده و حدود ۵ تا ۱۰ درصد از آنها سرطانی هستند.
مواد غذایی که ۴۰ ساله‌ها باید بخورند
۱۳۹۹/۰۶/۱۳ / سلامت / رژیم غذایی / کلسیم / ویتامین ب / منیزیم
مواد غذایی که ۴۰ ساله‌ها باید بخورند
افراد در ۴۰ سالگی و پس از آن باید برخی موادغذایی را برای سلامت بدن خود استفاده کنند.
۱۳۹۹/۰۶/۱۴
صداوسیما علیه سلامت
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در واکنش به ادعای مضر بودن مصرف شیر و لبنیات که در یکی از شبکه‌های تلویزیونی مطرح شد، ضمن رد این ادعا تاکید کرد که چنین اظهاراتی مغایر با سیاست‌های نظام سلامت است و تضعیف سیاست‌های وزارت بهداشت برای سلامت مردم را سبب می‌شود.به گزارش ایسنا، زهرا عبدللهی با انتقاد از عملکرد رسانه ملی در دعوت از افرادی با نام متخصصان که به اظهار نظر پیرامون بهداشت، سلامت و تغذیه می‌پردازند، گفت: اخیرا فردی در یکی از شبکه‌های سیما در مورد مضرات مصرف شیر و لبنیات و فواید مصرف کله‌پاچه صحبت کرده است. این حرف‌های غیرکارشناسی و غلط کاملا مغایر با سیاست‌های نظام سلامت کشور است.وی افزود: در بحث تغذیه تمام تلاشمان را در نظام سلامت بر این گذاشتیم که مردم را به مصرف شیر و لبنیات …
۱۳۹۹/۰۶/۱۲
بهترین روش مصرف آجیل‌ها
در هر دانه، در هر مغز، اسید فیتیک لزوماً وجود دارد. هنگامی که وارد دستگاه گوارش انسان می‌شود، در جذب آهن، منیزیم، کلسیم، روی - همه عناصر کمیاب تداخل ایجاد می‌کند. به همین دلیل، جذب ۳۰-۴۰ ٪ کاهش می‌یابد.
خوراکی پرطرفداری که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد
۱۳۹۹/۰۶/۱۲ / سلامت / رژیم غذایی / بستنی / سرطان / کلسیم
خوراکی پرطرفداری که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد
بستنی یکی از خوراکی‌های پرطرفدار بین همه گروه‌های سنی است که علاوه بر فواید زیاد، خطر ابتلا به سرطان را هم کاهش می دهد.
۱۳۹۹/۰۶/۱۲
از لپ لپ کارشناس بیاورید بهتر است
آفتاب یزد – گروه شبکه: چند روز پیش شبکه قرآن صدا و سیما کارشناسی را به برنامه خود دعوت کرده بود که این کارشناس اظهارات عجیبی در مورد استفاده از شیر و ماست داشت. او با بیان اینکه شیر و ماست باعث پوکی استخوان می‌شود و بهتر است که مردم به جای آن از کله پاچه استفاده کنند، گفته بود:« آنهایی که شیر می‌خورند بیشتر دچار شکستگی و پوکی استخوان می‌شوند به این دلیل که طبع شیر سرد است و خوراکی‌هایی که طبع سرد دارند بلغم را زیاد می‌کند و بلغم باعث شکستگی استخوان می‌شود. ماست بدتر از شیر است خیلی‌ها فکر می‌کنند اگر ماست بخورند محافظ خوبی برای استخوان‌های خود دارند. این در حالی است که ماست اسید لاکتیک دارد و این اسید باعث می‌شود که کلسیم از استخوان کنده شود و در نتیجه فرد دچار پوکی استخوان گردد»> اگر شبکه …
۱۳۹۹/۰۶/۱۱
‌50 درصد بازار فیلتر همودیالیز در اختیار سازمان تدارکات پزشکی
 [شهروند] عملکرد صحیح کلیه، از تجمع آب، مواد زائد و دیگر ناخالصی‌ها در بدن جلوگیری می‌کند. علاوه بر این کلیه‌ها به کنترل فشار خون و تنظیم میزان مواد شیمیایی در خون (سدیم و پتاسیم) کمک می‌کنند. کلیه‌ها حتی نوعی ویتامین D را در بدن فعال می‌کنند که جذب کلسیم را بهبود می‌بخشد. زمانی که کلیه‌ها به علت بیماری یا آسیب نتوانند این وظایف را انجام دهند، از دیالیز برای این کار استفاده می‌کنند. بدون دیالیز، نمک و دیگر مواد زائد در خون جمع شده و منجر به مسمومیت بدن می‌شوند، درنهایت دیگر اعضای بدن نیز آسیب خواهند دید. هر ‌سال بیش از دوهزارو500 نفر به جمعیت بیماران کلیوی در کشور که بیشتر آنها نیاز به دیالیز پیدا می‌کنند، افزوده می‌شود؛ این …
۱۳۹۹/۰۶/۱۱
توصیه جدید تلویزیون: شیر و ماست نخورید پوکی استخوان می‌آورد!
یک پزشک در گفتگو با آفتاب یزد: صدا و سیما هیئت نظارت بر سلامت مردم دارد اما نمی‌دانم چرا چنین کارشناسانی سر از تلویزیون در می‌آورند آنهم با توصیه‌های اشتباه. یک روز می‌گویند نیش زنبور برای درمان کرونا مناسب است روز دیگر مدعی می‌شوند که نمک خوردن باعث از بین رفتن کرونا می‌شود امروز هم که به مردم توصیه می‌کنند که شیر و ماست نخوریدآفتاب یزد- گروه شبکه: به جرات می‌توان گفت عجیب‌ترین اظهارات را تا به حال از سوی مهمان‌های برنامه‌های تلویزیونی شاهد بوده‌ایم که از قضا کارشناس هستند. همان‌هایی که صدا و سیما بدون آنکه در موردشان تحقیق کند یا مسئولیتی را در قبال گفته‌های این کارشناسان که بعضا هیچ پایه علمی ندارد، داشته باشد، به برنامه‌های تلویزیونی خود دعوت می‌کند تا از این طریق بتواند دیده شود و مخاطبانی …
۱۳۹۹/۰۶/۰۷
سبزیجات فوق العاده ای که منبع کلسیم هستند!
پیروان رژیم های گیاهی وگان و افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز نمی توانند شیر و لبنیاتی که منابع اصلی کلسیم هستند، مصرف کنند و شاید با منابع غذایی غیر لبنیاتی کلسیم نیز آشنایی نداشته باشند در این مطلب برخی منابع غیر لبنیاتی کلسیم را معرفی می کنیم.
برای جلوگیری از جوش زدن صورت چه بخوریم؟
۱۳۹۹/۰۶/۰۶ / جوش زدن صورت / فست فود / سبک زندگی / پارسی خبر / دوران بلوغ
برای جلوگیری از جوش زدن صورت چه بخوریم؟
 این  مشکل بیشتر در دوران بلوغ و سنین نوجوانی بروز می‌کند، اما ممکن است در دوره‌های بعدی زندگی یا حتی در بزرگ سالان هم دیده شود، اما اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که زیبایی برایتان در اولویت است حتماً مطلب زیر را مطالعه کنید. برای جلوگیری از جوش زدن صورت چه بخوریم؟ کلسیم بدنتان را با مصرف گیاهی مانند شیره بادام تامین کنید. برای شیرین کردن به جای قند و شکر حتماً از عسل طبیعی استفاده کنید. مصرف غلات کامل به ویژه برنج قهوه‌ای را در اولویت برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید. برای پخت غذا‌های گوناگون حتماً روغن کلزا را با روغن زیتون ترکیب کنید. مصرف میوه‌های غنی و مغذی مانند سیب، انگور و تمشک را در اولویت قرار دهید و از خوردن مواد غذایی چرب و پرکالری مانند چیپس و پفک پرهیز کنید. سبزیجات برگ سبز مانند …
آقایان این هشدار را جدی بگیرند
۱۳۹۹/۰۶/۰۶ / سلامت / ویتامین D / کلسیم / پوکی استخوان
آقایان این هشدار را جدی بگیرند
گاهی برخی سهل انگاری‌ها و یا رژیم‌های غذایی نامناسب می‌تواند باعث ایجاد بیماری‌های بسیار جدی و خطرناک در آقایان شود.
۲۰ ماده مفید و مضر برای سلامت دهان در ایام کرونا
۱۳۹۹/۰۵/۳۱ / سلامت / ویروس کرونا / ویتامین D / کلسیم / آنتی‌اکسیدان / سازمان جهانی بهداشت / دهان و دندان / سلامت دهان
۲۰ ماده مفید و مضر برای سلامت دهان در ایام کرونا
متخصصان می‌گویند به دلیل شیوع ویروس کرونا در جهان، مردم باید بیشتر به بهداشت دهان و دندان خود توجه کنند.
ریزش موی خود را باچند راهکار ساده درمان کنید
۱۳۹۹/۰۵/۳۰ / سلامت / ریزش مو / ویتامین D / گروه B / کلسیم / آهن / ویتامین / رژیم غذایی
ریزش موی خود را باچند راهکار ساده درمان کنید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درخصوص راهکارهای درمانی ریزش مو در افراد مختلف توضیحاتی را ارائه کرد.
فعالیت فیزیکی در نوجوانی و استخوان‌هایی سالم در بزرگسالی
۱۳۹۹/۰۵/۲۹ / پوکی استخوان / کلسیم / سرطان
فعالیت فیزیکی در نوجوانی و استخوان‌هایی سالم در بزرگسالی
تهران - ایرنا - مطالعات اخیر محققان دانشگاه بریستول در انگلیس نشان می‌دهد فعالیت بدنی متوسط متمایل به شدید در کودکی و نوجوانی مهم‌ترین عامل در سلامت استخوان‌ها در میانسالی و سالمندی است.
آغاز عملیات ساخت کارخانجات فراوری مجتمع فسفات آسفوردی بافق
۱۳۹۹/۰۵/۲۹ / استانی-اقتصادی / بافق یزد / فسفات / فرآوری
آغاز عملیات ساخت کارخانجات فراوری مجتمع فسفات آسفوردی بافق
عملیات ساخت کارخانه‌های تولید کودهای فسفاته و دی کلسیم فسفات در مجتمع فسفات آسفوردی بافق آغاز شد.
۵ دلیل اهمیت مصرف پنیر در وعده صبحانه
۱۳۹۹/۰۵/۲۹ / سلامت / رژیم غذایی / پنیر / دیابت / فشارخون / کلسترول خون / کلسیم / منیزیم / آهن
۵ دلیل اهمیت مصرف پنیر در وعده صبحانه
متخصصان علوم تغذیه تاکید دارند پنیر به دلیل آنکه سرشار از مواد مغذی است بهترین گزینه برای وعده صبحانه است.
طرز تهیه اسفناج مرجی
۱۳۹۹/۰۵/۲۸ / اسفناج مرجی / غذای شمالی / غذا‌ی مازندرانی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه اسفناج مرجی
اسفناج مرجی یکی از غذا‌های سنتی مازندران و حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، K، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی (زینک)، اسیدفولیک، مس، فیبر، سلنیوم، گوگرد، سولفور، کلروفیل و ... است.
توصیه های زنانه برای دوره سوم زندگی!
۱۳۹۹/۰۵/۲۸ / استانی-اجتماعی / یائسگی / پوکی استخوان
توصیه های زنانه برای دوره سوم زندگی!
یک متخصص زنان و زایمان، با بیان اینکه پوکی استخوان در بانوان پنج سال بعد از یائسگی شروع می شود، گفت: بانوان ورزش های منظم داشته باشند و لبنیات مصرف کنند و در معرض نور آفتاب قرار گیرند و مکمل های کلسیم و «D» بخورند تا پوکی استخوان را به تاخیر بیاندازند.
این بنفش شگفت‌انگیز
۱۳۹۹/۰۵/۲۷ / فیلیپین / بلوچستان / جنوب ایران / میوه / مناطق ساحلی / اردیبهشت / صنعت / اندونزی / استانی-علمی و آموزشی / ویتامین آ
این بنفش شگفت‌انگیز
«جم» یا «جمبو» نام درخت همیشه سبزی است که میوه‌ای شگفت‌انگیز با مزه بی‌نظیر و خواص درمانی بسیار دارد، یک میوه‌ متفاوت و خوشرنگ در سبد میوه‌های تابستانی جنوبی‌های خونگرم...
۱۳۹۹/۰۵/۲۷
ساخت آجرهایی برای ساخت و ساز در ماه توسط هندی‌ها
نیم قرن پس از گام نهادن نخستین انسان بر روی کره ماه، چندین شرکت خصوصی از کشورهای مختلف اعلام کردند که قصد دارند پایگاه‫های دائمی را در سطح ماه ایجاد کنند اما اخیرا محققان هندی یک گام مهم در جهت ساخت و ساز در فضا برداشته‌اند.به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، دانشمندان سازمان پژوهش‌های فضایی هند و موسسه دانش هند در مطالعه اخیر خود یک فرایند پایدار برای ساختن سازه‌های آجر مانند در ماه ایجاد کرده‌اند.طی این مطالعه محققان از علوم دو رشته مختلف زیست‌شناسی و مهندسی مکانیک برای ساختن این ساختارهای آجر مانند استفاده کردند.دانشمندان نشان داده‌اند که رسوب کلسیت ناشی از خوردگی میکروبی می‌تواند با استفاده از شبیه ساز خاک ماه ساختارهای تلفیقی (آجرهای فضایی) ایجاد کند.در این روش، خاک ماه استخراج و از …
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •