قیمت طلا امروز




 خشکسالی در لرستان

 سایت رکنا / ۶ ساعت قبل

لرستان آب پایدار ندارد / آب ۱۳۰ هزار مشترک خرم‌ آباد در کمتر از یک ساعت برگشت + عکس و فیلم

رکنا اقتصادی: لرستان با ۳۳ شهر و بیش از ۲۷۰۰ روستا، همچنان یکی از استان‌ های درگیر بحران آب پایدار است؛ استانی که بخش عمده آب شرب آن از چاه، چشمه و قنات تأمین می‌ شود و خشکسالی، افت سفره‌ های زیرزمینی و خروج ناگهانی منابع از مدار، هر روز خطر تشدید تنش آبی را بیشتر می‌ کند. با این حال، مدیر بحران آبفای لرستان در گفتگو با رکنا می‌ گوید: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد می‌ توان با آمادگی و منابع جایگزین، حتی آب ۱۳۰ هزار مشترک خرم‌ آباد را پس از تخریب کامل یک منبع، در کمتر از یک ساعت دوباره برقرار کرد؛ حالا مطالبه اصلی این است: سدهای نیمه‌ تمام لرستان چه زمانی به آب پایدار مردم تبدیل می‌ شوند؟
 لرستان آب پایدار ندارد / آب ۱۳۰ هزار مشترک خرم‌ آباد در کمتر از یک ساعت برگشت + عکس و فیلم
به گزارش خبرنگار اقتصادی رکنا، استان لرستان با ۳۳ شهر و ۲ هزار و ۷۴۲ روستا، سال هاست با چالش تأمین آب پایدار مواجه است؛ چالشی که در سال های اخیر، همزمان با کاهش سطح آب های زیرزمینی و تداوم خشکسالی ها، ابعاد جدی تری پیدا کرده است. مدیر بحران و پدافند غیرعامل و لجستیک شرکت آب و فاضلاب استان لرستان با تشریح برنامه های این شرکت برای مدیریت بحران، تأمین آب اضطراری، مدیریت فشار شبکه، شناسایی منابع جایگزین و برگزاری رزمایش های مختلف، از تجربه ای خبر داد که در جریان جنگ ۱۲ روزه و پس از تخریب کامل یکی از منابع تأمین آب خرم آباد، آب حدود ۱۳۰ هزار مشترک در کمتر از یک ساعت دوباره پایدار شد. لرستان از آب پایدار برخوردار نیست

اصغر احمدی، مدیر بحران و پدافند غیرعامل و لجستیک شرکت آب و فاضلاب استان لرستان، در گفت وگو با خبرنگار رکنا، درباره عملیات های دشوار تأمین و انتقال آب پیش و پس از وقوع بحران اظهار کرد: استان لرستان در حال حاضر دارای ۳۳ شهر و ۲ هزار و ۷۴۲ روستا است. یکی از مشکلات استان در زمینه آب شرب، نبود آب پایدار است.

وی افزود: متأسفانه در استان هیچ منبع آب پایداری مانند سد وجود ندارد و تمام نیازهای آبی از چشمه، چاه و قنات تأمین می شود. به همین دلیل هیچ تضمینی برای پایداری آب در استان لرستان وجود ندارد و هر لحظه ممکن است هر یک از این منابع از مدار خارج شود.

احمدی با بیان اینکه به همین دلیل امکان برنامه ریزی مطمئن برای تأمین آب وجود ندارد، گفت: در سال های اخیر، بر اثر خشکسالی های پی درپی، سطح آب های زیرزمینی به شدت کاهش یافته و حداقل پنج شهرستان و تعدادی از روستاهای استان با تنش آبی مواجه شده اند. مدیریت بحران آب در سه مرحله انجام می شود

مدیر بحران و پدافند غیرعامل و لجستیک شرکت آب و فاضلاب استان لرستان درباره برنامه های مدیریت بحران گفت: مدیریت بحران را می توان در سه بخش تقسیم کرد؛ نخست، برنامه ریزی برای تداوم کارکرد و بازیابی زیرساخت ها پیش از وقوع حادثه، دوم، اقدامات حین حادثه و سوم، اقدامات پس از حادثه که بر اساس برنامه های سالانه انجام می شود.

وی ادامه داد: این برنامه ها در سال ۱۴۰۳ در میان مجموع شرکت های آب و فاضلاب کشور اجرا شد و در نهایت به توافقنامه ای میان شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، وزارت نیرو و سازمان پدافند غیرعامل منجر شد. این توافقنامه به امضای مدیران رسید و بر اساس آن، برنامه ها اجرا و اعتبارات نیز دریافت و هزینه می شود. مطالعات پدافندی برای مصون سازی تأسیسات آب

احمدی با بیان اینکه در راستای این برنامه ها، مطالعات مختلفی پیش از وقوع حادثه انجام شده است، گفت: نخستین مورد، مطالعات پدافند غیرعامل تأسیسات بوده است. شرکت آب و فاضلاب استان لرستان جزو نخستین شرکت هایی بوده که در سال های گذشته مطالعات پدافندی را به طور کامل انجام داده است.

وی افزود: این مطالعات با هدف مصون سازی زیرساخت ها و تأسیسات انجام شده و هدف اصلی آن، ارائه راهکارهایی برای آمادگی در مقابل بحران های احتمالی است.

مدیر بحران آبفای لرستان ادامه داد: در گام نخست این مطالعات، وضعیت موجود تأسیسات، مخازن و چاه ها بررسی شد و مشخص شد چه تهدیدهایی وجود دارد، چه تحلیل هایی باید انجام شود و راهکارهای مقابله با این تهدیدها چیست. هر سال نیز بر اساس همین مطالعات، اقدامات لازم اجرا و اعتبارات مربوطه هزینه می شود. تأمین آب اضطراری؛ حداقل ۱۵ تا ۲۰ لیتر برای هر نفر

احمدی درباره تأمین آب در شرایط اضطراری اظهار کرد: مطالعات بعدی که در این زمینه انجام داده ایم، مطالعات تأمین آب در شرایط اضطراری است. تأمین آب در شرایط اضطراری یکی از حیاتی ترین مباحث در مدیریت بحران و پدافند غیرعامل محسوب می شود و در ذیل همین مطالعات، برنامه های خاصی پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: یکی از موضوعات مهم در این زمینه، حفظ سلامت عمومی است. زمانی که یک بحران به وجود می آید، مردم برای بقا به حداقل میزان مشخصی از آب نیاز دارند. مطابق دستورالعمل های سازمان پدافند غیرعامل و مدیریت بحران، زمانی که آب یک منطقه به طور کامل قطع شود، باید حداقل میزان آب مورد نیاز مردم تأمین شود.

احمدی گفت: این میزان معمولاً بین ۱۵ تا ۲۰ لیتر برای هر نفر است که باید برای بهداشت، آشامیدن، پخت وپز و مصارف ضروری در اختیار مردم قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت پیشگیری از آلودگی و بیماری ها در زمان بحران افزود: در زمان بحران ممکن است اختلالاتی در زیرساخت هایی مانند فاضلاب ایجاد شود و آلودگی اتفاق بیفتد؛ بنابراین باید از این موارد پیشگیری کنیم.

مدیر بحران آبفای لرستان ادامه داد: موضوع دیگر، پایداری و تاب آوری زیرساخت هاست. نقاطی را که ممکن است خطوط انتقال در آنها دچار مشکل شوند شناسایی کرده و برای آنها برنامه ریزی کرده ایم تا در آینده بتوانیم در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به تعمیر آنها اقدام کنیم.

وی شناسایی منابع جایگزین را یکی دیگر از اقدامات مهم دانست و گفت: به این معنا که اگر هر یک از منابع ما تخریب یا از مدار خارج شد، برای آن منبع جایگزین داشته باشیم. بیمارستان ها و مراکز حیاتی در اولویت آبرسانی

احمدی درباره تداوم خدمات حیاتی و اولویت بندی مراکز در زمان بحران اظهار کرد: زمانی که آب به طور کامل قطع می شود، باید مشخص باشد کدام مراکز در اولویت قرار دارند.

وی افزود: مراکز حیاتی مانند بیمارستان ها، مراکز درمانی، مراکز فرماندهی بحران و سایر مراکز اضطراری در اولویت قرار دارند و ابتدا باید به این مراکز آبرسانی شود و سپس به سراغ مراحل بعدی برویم.

مدیر بحران و پدافند غیرعامل آبفای لرستان ادامه داد: در کنار این موضوع، بحث لجستیک نیز مطرح است که شامل مدیریت توزیع، تانکرهای سیار، نصب علمک در نقاط پیش بینی شده و توزیع آب بسته بندی می شود.

وی تأکید کرد: اولویت نخست، مدیریت کیفیت آب است. همکاران ما در بخش کنترل کیفی، کنترل های لازم را انجام می دهند تا آب سالم و بهداشتی به دست مردم برسد. مدیریت فشار برای توزیع عادلانه تر آب در زمان تنش آبی

احمدی با اشاره به یکی دیگر از مطالعات اصلی آبفای لرستان گفت: مطالعات پهنه بندی و مدیریت فشار در شبکه توزیع، یکی از راهبردهای نوین برای توزیع حداقل عادلانه آب در زمان گذر از تنش آبی است.

وی افزود: شیرهای فشارشکن را نصب کرده ایم و در این زمینه پنج شهر دارای تنش آبی را در اولویت قرار داده ایم. همچنین یک سیستم مانیتورینگ و تله متری در ستاد راه اندازی کرده ایم که به صورت ۲۴ ساعته و شیفتی فعالیت می کند.

احمدی ادامه داد: کل شبکه، منابع تأمین آب و مخازن ما تحت کنترل این سیستم تله متری هستند و از طریق آن مدیریت فشار انجام می شود. سه سناریو برای مقابله با بحران منابع آب

مدیر بحران و پدافند غیرعامل آبفای لرستان با اشاره به اقدامات انجام شده پس از جنگ ۱۲ روزه گفت: بعد از جنگ ۱۲ روزه و پیش از جنگ رمضان، یک سناریوی جدید برای تأمین آب استان تعریف کردیم.

وی افزود: بر این اساس سه موضوع را بررسی کردیم؛ نخست، وضعیت موجود را بررسی کردیم؛ دوم، بررسی کردیم اگر هر یک از منابع تأمین آب تخریب شود یا برق آن قطع شود، چه اقدامی باید انجام دهیم؛ و سوم، بررسی کردیم اگر کل تأسیسات و کل برق قطع شود، چگونه می توانیم خدمات رسانی به مردم را ادامه دهیم.

احمدی تأکید کرد: چون پیش تر مطالعات پدافندی را انجام داده بودیم، آمادگی کامل در این زمینه داشتیم. آب ۱۳۰ هزار مشترک خرم آباد در کمتر از یک ساعت وصل شد

احمدی با اشاره به تجربه جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: در جنگ ۱۲ روزه، یکی از منابع تأمین آب شهر خرم آباد، سراب گلستان، که تقریباً ۱۳۰ هزار مشترک را تحت پوشش قرار می داد، در اثر حمله دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی به صورت صددرصد تخریب شد.

وی افزود: چون این موضوع را از قبل پیش بینی کرده بودیم، با اجرای مانور، شیرآلات و تعویض و جایگزینی خطوط، در نخستین فرصت توانستیم این منبع را از مدار خارج و منابع جایگزین را وارد مدار کنیم.

مدیر بحران آبفای لرستان گفت: این یکی از شاهکارهایی بود که انجام دادیم. حتی به یک ساعت هم نکشید که قطعی آب برطرف شد. با اینکه تقریباً ۱۳۰ هزار مشترک آب خود را از دست داده بودند، توانستیم آب پایدار را به مردم برسانیم. سطح بندی تأسیسات از حیاتی تا عادی

احمدی با اشاره به دستورالعمل سازمان پدافند غیرعامل در زمینه سطح بندی تجهیزات و تأسیسات گفت: بر اساس این دستورالعمل، همه تأسیسات ما از جمله چاه ها، چشمه ها، ساختمان ها و سایر تأسیسات سطح بندی شده اند.

وی افزود: مشخص شده است که کدام تأسیسات در رده حیاتی، حساس، مهم، قابل حفاظت یا عادی قرار می گیرند تا بر اساس آن برنامه ریزی و اولویت بندی کنیم. رزمایش های سیل، زلزله، حریق، شکست خطوط و نشت کلر

مدیر بحران و پدافند غیرعامل و لجستیک آبفای لرستان ادامه داد: رزمایش ها و مانورهای مختلفی نیز هر سال برگزار می کنیم. این رزمایش ها در سطوح استانی، شهرستانی، منطقه ای و کشوری برگزار می شوند.

وی افزود: موضوعاتی مانند سیل، زلزله، حریق، دفاع از مخازن، ماشین آلات، مولدهای برق، شکستگی خطوط، آمادگی تیم های واکنش سریع، سرقت کپسول های گاز کلر و نشت گاز کلر، مجموعه مباحثی است که در حوزه رزمایش ها و آمادگی برای بحران همواره مورد توجه قرار می گیرد. حذف گاز کلر از تأسیسات آب لرستان

احمدی با اشاره به یکی دیگر از اقدامات انجام شده در استان گفت: یکی دیگر از اقداماتی که در استان لرستان انجام دادیم، شناسایی خطرات مربوط به گاز کلر بود.

وی افزود: پیش از این، گندزدایی آب به وسیله گاز کلر انجام می شد. بر اساس خطراتی که وجود داشت، این گاز را جمع آوری و با فناوری های ایمنی جدید جایگزین کردیم. به این ترتیب، خطر گاز کلر را به طور کامل از تأسیسات آب حذف کردیم.

وی ادامه داد: در کنار این اقدامات، بیمه حوادث، سامانه هوشمند اطفای حریق و سیستم های ارتباطی را نیز راه اندازی کرده ایم. همچنین تلفن های ماهواره ای خریداری کردیم. این تجهیزات در سال ۱۳۹۸ بسیار به کمک ما آمد و در زمان بحران توانستیم از آنها استفاده کنیم. افزایش ظرفیت آب بسته بندی و تانکرهای سیار

احمدی با اشاره به دستگاه آب بسته بندی در استان اظهار کرد: دستگاه بسته بندی آب لیوانی نیز داریم و فکر می کنم در حال حاضر تنها شرکت آب و فاضلاب در کشور هستیم که امکان تأمین آب لیوانی را دارد.

وی افزود: امسال یک دستگاه دیگر نیز به این مجموعه اضافه می کنیم. تانکرهای سیار نیز در برنامه امسال ما قرار دارد و به زودی این تجهیزات نیز به ناوگان ماشین آلات اضافه خواهد شد. اقدامات آبفا در زمان وقوع بحران

مدیر بحران و پدافند غیرعامل آبفای لرستان درباره اقداماتی که هنگام وقوع بحران انجام می شود، گفت: نخستین موضوع، مدیریت رسانه ای است که دوستان ما در روابط عمومی انجام می دهند؛ یعنی آگاه سازی شهروندان، کنترل شایعات و حفظ آرامش عمومی.

وی افزود: پس از آن، ستاد فرماندهی و مدیریت بحران را تشکیل می دهیم. یکی از اقدامات خوبی که در حوزه مدیریت بحران انجام داده ایم، با درایت مدیرعامل شرکت، این است که هر یک از معاونان و مدیران ستادی را به عنوان نماینده مدیرعامل در یکی از شهرستان ها تعیین کرده ایم.

احمدی ادامه داد: برنامه ریزی کرده ایم که مطابق سناریوهای تعریف شده از قبل، هر یک از این معاونان و مدیران در زمان بحران و در صورت بروز مشکل، بدانند چه اقداماتی باید انجام دهند.

وی تصریح کرد: اگر زمانی ارتباط ما با ستاد فرماندهی قطع شود، آنها وظایف خود را می دانند و بر اساس همان برنامه، اقدامات لازم را انجام می دهند. تجربه سیل ۱۳۹۸؛ استقرار تانکرها در نقاط مختلف

احمدی با اشاره به سیل سال ۱۳۹۸ اظهار کرد: قبل از وقوع سیل و بر اساس اطلاع رسانی هایی که انجام شده بود، اقدامات لازم را انجام دادیم.

وی افزود: در آن زمان سه شهرستان خرم آباد، پلدختر و چگنی با مشکل جدی مواجه شدند. البته در سایر شهرستان ها نیز خسارت هایی داشتیم، اما به این شکل نبود.

مدیر بحران آبفای لرستان ادامه داد: تمام اکیپ های خود را به این مناطق اعزام کردیم و تجهیزات کامل در اختیار آنها قرار دادیم؛ از جمله لباس، کلاه، دستکش، نوار خطر و سایر تجهیزات. وسایل ارتباطی را نیز در اختیار آنها گذاشتیم.

وی گفت: دستگاه های بسته بندی آب، شامل دستگاه های تولید آب لیوانی و کیسه ای، در محل مناسب مستقر شدند.

احمدی با تأکید بر اهمیت محل استقرار تجهیزات اظهار کرد: نکته مهم این بود که تجهیزات را در یک نقطه مستقر نکردیم؛ زیرا پیش بینی کرده بودیم ممکن است راه های ارتباطی قطع شود.

وی ادامه داد: تانکرهای آبرسانی و تجهیزات را در قسمت های مختلف شهرستان و نقاط مختلف روستاها مستقر کردیم. این اقدام بسیار مؤثر بود. زمانی که سیل آمد، راه ارتباطی پلدختر و بسیاری از روستاها قطع شد. اگر همه تجهیزات ما در یک نقطه مستقر شده بود، امکان آبرسانی به سایر نقاط وجود نداشت.

احمدی گفت: این یکی از اقدامات مثبت آن زمان بود و توانستیم با استفاده از همان تانکرها، به سرعت آبرسانی را انجام دهیم. نخستین اقدام پس از سیل؛ قطع برق و جلوگیری از آلودگی آب

احمدی درباره اقدامات انجام شده پس از وقوع سیل گفت: در گام نخست، پس از وقوع سیل، همکاران ما در شرکت توزیع برق برای ایمن سازی برق اقدام کردند. با هماهنگی های انجام شده، برق شبکه قطع و شبکه تخلیه و ایمن سازی شد.

وی افزود: ما نیز شیرهای ورودی و خروجی مخازن را بستیم؛ زیرا احتمال می دادیم بر اثر شکستگی، آب داخل مخازن آلوده شده باشد و نباید آب آلوده به دست مردم برسد.

مدیر بحران آبفای لرستان ادامه داد: بنابراین این خطوط را قطع کردیم و از طریق تانکرها و سایر روش ها آبرسانی انجام دادیم. تیم های کنترل و پایش نیز به طور مرتب قسمت های مختلف را کنترل می کردند.

وی افزود: پس از اطمینان کامل از اینکه آب آلوده نیست، بخش های مختلف را بعد از ترمیم دوباره وصل می کردیم. در نقاط مختلف نیز تیم هایی اعزام شدند و مدیریت مخازن انجام گرفت. چند درصد مردم لرستان آب شرب پایدار ندارند؟

احمدی در پاسخ به موضوع دسترسی مردم استان به آب شرب پایدار گفت: در حال حاضر با استفاده از چاه ها و مدیریت فشار تلاش می کنیم از تنش آبی عبور کنیم، اما این منابع مطمئن نیستند.

وی افزود: برای مثال، شهر خرم آباد را در نظر بگیرید که از سه تا چهار منبع یا سراب تأمین آب می شود. اگر یکی از آنها از مدار خارج شود، با مشکل مواجه خواهیم شد. بنابراین اطمینانی از پایداری منابع نداریم.

مدیر بحران و پدافند غیرعامل آبفای لرستان ادامه داد: ممکن است چاه هایی که در روستاها قرار دارند امروز خدمات پایدار ارائه دهند، اما اطمینانی نداریم که فردا یا پس فردا هر کدام از این منابع از مدار خارج نشوند. ناپایداری منابع آب، هزینه های مضاعف به استان تحمیل می کند

احمدی با اشاره به هزینه های ناشی از خروج منابع از مدار گفت: از طرف دیگر، هزینه های زیادی نیز به ما تحمیل می شود. فرض کنید در یک نقطه چاه، مخزن و خطوط انتقال داریم. به محض اینکه هر کدام از اینها از مدار خارج شود، مجبوریم در جای دیگری چاه حفاری کنیم.

وی افزود: در این صورت تمام تأسیسات باید دوباره در نقطه دیگری احداث شود و هزینه مضاعف ایجاد می شود تا بتوانیم خدمات رسانی به مردم را ادامه دهیم. درخواست آبفای لرستان؛ سدهای نیمه تمام را تکمیل کنید

احمدی در پایان گفت: درخواست آبفای لرستان از مسئولان این است که کمک کنند سدهایی که در استان نیمه تمام هستند، تکمیل شوند تا حداقل بتوانیم نیاز آب شرب استان را از سدها تأمین کنیم.

وی تأکید کرد: اگر بتوانیم واقعاً آب پایدار داشته باشیم، مشکل بزرگی از مشکلات استان حل خواهد شد. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240908

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: خبر ویژه خبرهای خوش آبرسانی به دورافتاده‌ ترین روستاهای سیستان‌ و بلوچستان/ از مرز پاکستان تا نوار ساحلی گواتر + فیلم و عکس







شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - 22 August 2026
واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ | بازیگری پاکستان میان چهار قطب کلیدی منطقه | جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد
سایت اقتصادنیوز

واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ | بازیگری پاکستان میان چهار قطب کلیدی منطقه | جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد

اقتصادنیوز: بحران تنگه هرمز پس از شش ماه بیش از هر چیز یک واقعیت را آشکار کرد: قدرت آمریکا از میان نرفته، اما قدرتی که فاقد یک راه‌حل سیاسی عملی باشد، دقیقا به چنین وضعیتی ختم می‌شود.
آتلانتیک: ترامپ ناخواسته به تهران گفت که اگر سلاح هسته‌ای داشته‌ باشید در امانید | چرا ترامپ با کره شمالی هسته‌ای کنار می‌آید اما ایران را تهدید می‌کند؟
سایت اقتصادنیوز

آتلانتیک: ترامپ ناخواسته به تهران گفت که اگر سلاح هسته‌ای داشته‌ باشید در امانید | چرا ترامپ با کره شمالی هسته‌ای کنار می‌آید …

اقتصادنیوز:گاهی اوقات هر کسی ممکن است حواسش پرت شود و حرفی بزند که نباید بر زبان بیاورد؛ اما وقتی رئیس‌جمهور ایالات متحده باشید، افشای آمار محرمانه ارسنال هسته‌ای یک کشور متخاصم و اعتراف به کارآمدی آن تسلیحات می‌تواند پیامدهای استراتژیک سنگینی به همراه داشته باشد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ساخت قفس‌های فلزی در اطراف مخازن سوخت امارات

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد
سایت تابناک

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد

با عمیق‌تر شدن روابط امنیتی بین قدرت‌های منطقه‌ای، مصر در حال تقویت مشارکت‌های کلیدی خود و در عین حال حفظ انعطاف‌پذیری استراتژیک خود است.
         
ایران «سلاحی قدرتمندتر از بمب اتم» پیدا کرد/ دستیابی به توافق جدید میان ایران و آمریکا آسان نخواهد بود
سایت تابناک

ایران «سلاحی قدرتمندتر از بمب اتم» پیدا کرد/ دستیابی به توافق جدید میان ایران و آمریکا آسان نخواهد بود

فروپاشی یادداشت تفاهم ایران و آمریکا که در ماه ژوئن به دست آمد، بی‌اعتمادی دو طرف را افزایش داده و دستیابی به توافق جدید آسان نخواهد بود.
سایت فرارو

نمایش باشکوه پهپادها در جشن «روز عشق»

سایت فرارو

برخورد مرگبار پهپاد روس به یک مرکز خرید در زادگاه زلنسکی

ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا
سایت اکوایران

ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا

اکوایران: «بازمهاجرت» در ابتدا ایده‌ای حاشیه‌ای بود، اما ترامپ و هواداران ماگای او آن را در مرکز دستورکار سیاسی داخلی خود قرار داده‌اند و از این طریق، حامیان اروپایی آن را به‌شدت تقویت کرده‌اند.
پاتک بی‌بی به بن سلمان؛ اسرائیل در یونان به دنبال چه می‌گردد؟
سایت اکوایران

پاتک بی‌بی به بن سلمان؛ اسرائیل در یونان به دنبال چه می‌گردد؟

اکوایران: آنچه به‌عنوان یک شراکت انرژی و امنیتی آغاز شده بود، اکنون به رابطه‌ای راهبردی و بسیار گسترده‌تر تبدیل شده که محور آن همکاری نظامی، اطلاعاتی و استقرار اسرائیل و متحدانش در سراسر مدیترانه است.
سایت عصرایران

ترامپ: ملانیا از رقصیدن من با سرود ملی همجنس‌گرایان متنفر است

سایت عصرایران

ویدئوی وایرال از روش عجیب اعزام سربازان اوکراینی به جبهه

بازنگری آمریکا در گزینه‌های هسته‌ای؛ استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی
سایت تابناک

بازنگری آمریکا در گزینه‌های هسته‌ای؛ استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی

برخی گزارش‌های غیر رسمی حاکی است آمریکا در حال بازنگری در گزینه‌های هسته‌ای خود است که امکان استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی را می‌دهد.
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ اتریش با خانه هیتلر چه کرد؟ پایان یک جنجال چندساله

تنگه هرمز برای بغداد جایگزین ندارد
خبرگزاری ایرنا

تنگه هرمز برای بغداد جایگزین ندارد

تهران-ایرنا- یکی از مهم‌ترین مطالبات بغداد از تهران در سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به عراق، صدور مجوز ویژه برای عبور نفتکش‌های متعلق به عراق از تنگه هرمز بود. این درخواست بارها از مجاری مختلف به ایران ارسال شده‌است و تاکنون جمهوری اسلامی ایران به رغم قرار گرفتن تحت شدیدترین اقدام‌های نظامی و ناامنی شدید …
سایت فرارو

بازدید پوتین از تابوت گشوده شده شاهزاده قرون وسطی

سایت فرارو

ظهور ملانیا ترامپ پس از غیبت یک ماهه با یک شوخی

علی شعث؛ مرد جدید غزه کیست؟/ پروژه‌ای که ممکن است به کرانه باختری برسد
سایت اقتصاد ۲۴

علی شعث؛ مرد جدید غزه کیست؟/ پروژه‌ای که ممکن است به کرانه باختری برسد

طرح صلح دولت ترامپ، آینده غزه را به علی شعث، چهره‌ای کمتر شناخته‌شده، سپرده است
جنگی فراتر از خلیج فارس - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

جنگی فراتر از خلیج فارس - دیپلماسی ایرانی

جنگ ایران با گذشت نزدیک به هفت ماه، حالا از خلیج فارس فراتر رفته و آرایش جهانی ارتش آمریکا را تحت فشار گذاشته است؛ ناو...
         
توحش  اقتصادی
روزنامه اعتماد

توحش اقتصادی

در گذشته در جنگ ها وقتی یک نیروی مهاجم نمی توانست یک شهر یا یک قلعه را به تصرف در بیاورد، آنجا را محاصره می کرد تا با ایجاد قحطی مصنوعی مردم از فرط گرسنگی و تشنگی به ستوه آیند و دروازه ها را بگشایند و اجازه دهند که متجاوزان هر رفتاری که دل شان خواست با مغلوبان داشته باشند.این رفتار وحشیانه آنقدر در تاریخ …
    
این ره که تو می‌روی به ترکستان است
سایت ایران آنلاین

این ره که تو می‌روی به ترکستان است

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، حدود شش ماه پس از تجاوز نظامی آمریکا به خاک ایران و در شرایطی که به دلیل پیامدهای این اقدام با فشار افکارعمومی آمریکا و جهان مواجه است، در شبکه اجتماعی تروث‌سوشال از آغاز «عملیات اقتصادی خردکننده و بی‌سابقه» علیه ایران خبر داد.
برنامه جدید ترامپ
روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا …
«جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»
روزنامه آرمان امروز

«جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران نه یک سیاست ساده تحریم و فشار حداکثری، بلکه برنامه‌ای حساب‌شده و چندلایه از فریب استراتژیک است که از همان آغاز با دو هدف اصلی طراحی شده است. هدف نخست گریز از درگیری مستقیم نظامی و جنگ سخت با ایران است؛ جنگی که هزینه‌های انسانی، مالی و [ ]
پایان آرامش شکننده در یمن؟
روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. …
         
چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های …
امارت به سمت ایران تمایل دارد یا رفیق شفیق آمریکا است؟
سایت روزنو

امارت به سمت ایران تمایل دارد یا رفیق شفیق آمریکا است؟

امارات متحده عربی روز چهارشنبه تمام معاملات تجاری و مالی با ایران را تا اطلاع ثانوی متوقف کرد. به گزارش فارن‌پالیسی، تصمیم ابوظبی که مدت‌ها روابط اقتصادی نزد...
فرسایش غول‌های دریایی آمریکا - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

فرسایش غول‌های دریایی آمریکا - مردم سالاری آنلاین

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن رسما وارد منطقه خاورمیانه شدند. حرکت  جورج واشنگتن  موجب شده تا برای نخستین بار از سال ۲۰۲۴، حضور آمریکا در منطقه هند و اقیانوس آرام، از جمله در اطراف چین، دچار خلأ شود.
سایت تابناک

اقدام خصمانه امارات علیه کشتی‌های ایران را ببینید

در معماری امنیتی منطقه
روزنامه شرق

در معماری امنیتی منطقه

آنچه روز جمعه شانزدهم مرداد در مکه مکرمه رقم خورد، صرفا یک پیمان دفاعی سه‌جانبه نبود، بلکه نشانه‌ای از بازآرایی عمیق‌تری در توازن قوای خاورمیانه به شمار می‌رود. عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان با امضای این سند متعهد شدند حمله مسلحانه به هریک از اعضا را حمله به تمامی سه کشور تلقی کنند؛
ترامپ و روز «‌دی» اقتصادی علیه ایران
روزنامه شرق

ترامپ و روز «‌دی» اقتصادی علیه ایران

ترامپ پس از آنکه در میدان نظامی به پیروزی سریع و قاطع دست نیافت و راه مذاکره با تهران نیز به گشایشی نرسید، اکنون ظاهرا به جبهه‌ای قدیمی اما با شدتی تازه و در عین حال بی‌سابقه پناه برده است؛ جنگ اقتصادی علیه ایران که رئیس‌جمهور آمریکا از آن به‌عنوان روز «دی» اقتصادی (D-Day) علیه ایران یاد می‌کند.
آزمون سوریه واحد
روزنامه شرق

آزمون سوریه واحد

فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه در مراسم صدمین سال تأسیس شهر قامشلی واقع در مرز ترکیه و سوریه، اعلام کرد مرحله ادغام نهادهای نظامی، امنیتی و اداری تحت رهبری کردها در ساختارهای ملی سوریه «تکمیل و تمام» شده است. ادغام ساختارهای نظامی، امنیتی و اداری کردهای سوریه در دولت مرکزی، هم‌زمان با نزدیک‌تر‌شدن دمشق …
«لحظه سوئز» آمریکا در ایران؛ چگونه پایان نظم آمریکایی در خاورمیانه رقم خورد
خبرگزاری ایرنا

«لحظه سوئز» آمریکا در ایران؛ چگونه پایان نظم آمریکایی در خاورمیانه رقم خورد

تهران-ایرنا- استاد علوم سیاسی و امور بین‌الملل دانشگاه جرج واشنگتن با بررسی پیامدهای جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، این درگیری را نقطه عطفی در افول نظم منطقه‌ای تحت رهبری واشنگتن دانست و تاکید کرد که ناتوانی آمریکا و اسرائیل در تحقق اهداف خود در ایران، همراه با آسیب دیدن زیرساخت‌های نظامی آمریکا …
افشای نامه‌های دستیار جنجالی ترامپ؛ در کاخ سفید چه خبر است؟
خبرگزاری ایرنا

افشای نامه‌های دستیار جنجالی ترامپ؛ در کاخ سفید چه خبر است؟

نیویورک – ایرنا- انتشار نامه‌های منتسب به «ناتالی هارپ»، دستیار نزدیک رئیس جمهوری آمریکا و در عین حال جنجالی او، پرده از رابطه‌ای کم‌سابقه و بسیار نزدیک در حلقه اول اطراف «دونالد ترامپ» برداشته که در رسانه های آمریکا بحث برانگیز و خبرساز شده است.
ترافیک نفتکش‌ها در ونزوئلا / تحریم نفت کاراکاس لغو شد؛ اما آثار آن همچنان پابرجاست / اسکله‌های زنگ‌زده از پس تقاضای پساتحریم بر نمی‌آیند
سایت خبرآنلاین

ترافیک نفتکش‌ها در ونزوئلا / تحریم نفت کاراکاس لغو شد؛ اما آثار آن همچنان پابرجاست / اسکله‌های زنگ‌زده از پس تقاضای پساتحریم …

گزارش تازه خبرگزاری رویترز نشان می‌دهد که فرسودگی شدید پایانه‌های صادراتی نفت در ونزوئلا، قطعی مکرر برق و تنزل کیفیت خام صادراتی باعث شده تا نفتکش‌ها برای بارگیری تا ۳۰ روز در معطلی بمانند. این زیرساخت‌های مخروبه عملاً سقف غیررسمی و کوتاه‌مدتی را بر توان صادراتی کشور اعمال کرده‌اند؛ امری که برنامه‌های …
جنجال گردنبند وزیر سوئد / چرا سیاستمدار فلسطینی‌تبار سوئدی ستاره داوود به گردن انداخت؟
سایت خبرآنلاین

جنجال گردنبند وزیر سوئد / چرا سیاستمدار فلسطینی‌تبار سوئدی ستاره داوود به گردن انداخت؟

گزارش مجله لو پوئن فرانسه نشان می‌دهد اقدام سیمونا محمدسون، وزیر آموزش و همگرایی سوئد و رهبر حزب لیبرال در بستن گردنبند ستاره داوود طی یک مناظره انتخاباتی، جنجال و بحران سیاسی گسترده‌ای را در این کشور ایجاد کرده است؛ اقدامی که از سوی او پیام تضاد با باورسازی‌های ضدسامیت خوانده شد اما موجی از واکنش‌های …
پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی - مردم سالاری آنلاین

نیروهای دموکراتیک سوریه تحت رهبری کردها برای سال های طولانی با حمایت آمریکا، کنترل شرق و شمال سوریه را در دست داشتند.
وال‌استریت ژورنال: تلاش ترامپ برای مهار «دبی»، یکی از بزرگترین شریان های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب به اقتصادش است
سایت رویداد‌ ۲۴

وال‌استریت ژورنال: تلاش ترامپ برای مهار «دبی»، یکی از بزرگترین شریان های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران …

امارات تحت فشار ترامپ، تجارت و تراکنش‌های مالی با ایران را متوقف کرد تا شریان ۲۱ میلیارد دلاری واردات ایران را ببندد، اما نگرانی از تلافی نظامی و آسیب به اقتصاد دبی، این کشور را به حفظ خطوط پنهان دیپلماتیک با تهران واداشته است.
دو مسیر تنگه هرمز؛ ماجرای فرستنده AIS و تغییر مسیر کشتی‌ها
سایت فرارو

دو مسیر تنگه هرمز؛ ماجرای فرستنده AIS و تغییر مسیر کشتی‌ها

الجزیره با بررسی داده‌های شرکت کپلر گزارش داد که پس از افزایش تنش میان ایران و آمریکا، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز عملاً به دو مسیر اصلی تقسیم شده است؛ با این حال، بیش از ۸۰ درصد تردد نفت و گاز ثبت‌شده در بازه مورد بررسی، در مسیرهای «تاریک» یا طبقه‌بندی‌نشده انجام شده است.
پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی
سایت نورنیوز

پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی

گزارش تازه از واشنگتن، روایت رسمی خروج کارولین لویت را زیر سؤال می‌برد: سخنگوی ترامپ در تحقیقات محرمانه درباره افشای کمبود تسلیحات و خسارات جنگ با ایران، مظنون اصلی معرفی شد؛ اما پیش از برکناری تحقیرآمیز، خود استعفا داد و گفته می‌شود آخرین ضربه را با افشای ماجرای هواپیمای باری به ترامپ زد.
غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.
آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

چالش آمریکا برای نفت خاورمیانه پایان نخواهد یافت
آیا دیپلماسیِ بانکی آمریکا، راه را برای فاشیسم باز کرد؟
سایت خبرآنلاین

آیا دیپلماسیِ بانکی آمریکا، راه را برای فاشیسم باز کرد؟

آیا ناتوانی آلمان در پرداخت غرامت‌های پس از جنگ جهانی اول به جنگ دیگری منجر می‌شد؟... یک دیپلمات آمریکایی طرح داوز را ابداع کرد تا موقتاً تنش‌ها را کاهش دهد.
جنگ اقتصادی ترامپ: بازی در زمین خالی / چرا راهبردی جدید آمریکا باعث پیروزی آمریکا نمی‌شود و فقط به مردم ایران آسیب می‌زند؟
سایت خبرآنلاین

جنگ اقتصادی ترامپ: بازی در زمین خالی / چرا راهبردی جدید آمریکا باعث پیروزی آمریکا نمی‌شود و فقط به مردم ایران آسیب می‌زند؟

استراتژی جدید اعلام‌شده از سوی دونالد ترامپ مبنی بر آغاز یک عملیات اقتصادی خردکننده یا D-Day اقتصادی علیه ایران، نشان‌دهنده چرخش تاکتیکی از فاز نظامی به جنگ تمام‌عیار اقتصادی و انزوای بین‌المللی است که پس از شش ماه درگیری نظامی، محاصره دریایی و بن‌بست در مذاکرات ارائه می‌شود.
اختلاف ترامپ و ونس درباره اهداف جنگ با ایران؛ شکاف درون کاخ سفید و تأثیر آن بر سیاست خارجی آمریکا
سایت خبرآنلاین

اختلاف ترامپ و ونس درباره اهداف جنگ با ایران؛ شکاف درون کاخ سفید و تأثیر آن بر سیاست خارجی آمریکا

اختلاف ترامپ و ونس را باید در چارچوب یک مسئله کلاسیک در نظریه جنگ و سیاست خارجی و در قالب رابطه میان هدف سیاسی و ابزار نظامی فهم کرد. در سنت کلاسیک استراتژی، جنگ وسیله‌ای برای تحقق یک هدف سیاسی و نه غایتی مستقل است. بنابراین، هرگاه هدف سیاسی مبهم یا متغیر شود، استفاده از قدرت نظامی نیز با مشکل مواجه …
جنگ در منطقه خاکستری؛ چه کسی اول پلک می‌زند؟
سایت اینتیتر

جنگ در منطقه خاکستری؛ چه کسی اول پلک می‌زند؟

نه مذاکره‌ای در کار است، نه جنگی؛ ایران و آمریکا در بن‌بستی فرسایشی گیر کرده‌اند. نیویورک‌تایمز یک سؤال می‌پرسد: کدام طرف زودتر کوتاه می‌آید؟
    
فارن‌پالیسی: رهبر انقلاب ساختار امنیتی ایران را برای جنگی طولانی بازآرایی می‌کند
سایت فرارو

فارن‌پالیسی: رهبر انقلاب ساختار امنیتی ایران را برای جنگی طولانی بازآرایی می‌کند

فارن‌پالیسی معتقد است تغییرات اخیر در ساختار فرماندهی ایران را باید در چارچوب تلاش برای سازگارکردن ساختار امنیتی کشور با شرایط جدید منطقه و احتمال تداوم درگیری‌ها ارزیابی کرد.
پشت پرده پروژه ۱۵۰ میلیارد دلاری واشنگتن/ مرکز جدید آمریکا برای مدیریت پسماندهای هسته‌ای
سایت اقتصاد ۲۴

پشت پرده پروژه ۱۵۰ میلیارد دلاری واشنگتن/ مرکز جدید آمریکا برای مدیریت پسماندهای هسته‌ای

آمریکا با راه‌اندازی مرکز همکاری‌های پیشرفته تولید در کارولینای جنوبی، از هوش مصنوعی، رباتیک و مواد پیشرفته برای پاکسازی زباله‌های هسته‌ای استفاده می‌کند؛ پروژه‌ای که برآورد می‌شود بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار صرفه‌جویی در چرخه عمر عملیات پاکسازی ایجاد کند.
سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود
سایت اقتصادنیوز

سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» …

اقتصادنیوز:رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!
ناتالی هارپ: دستیار یا «هم نشین محبوب» ترامپ؛ از این زن مرموز چه می دانیم؟
سایت عصرایران

ناتالی هارپ: دستیار یا «هم نشین محبوب» ترامپ؛ از این زن مرموز چه می دانیم؟

از زمانی که هارپ به کاخ سفید رفته، همه‌جا حاضر بوده است. در ویدیوهایی از امضای اسناد و رویدادهای اتاق بیضی که سی‌ان‌ان بررسی کرده، اغلب می‌توان هارپ را در گو...
ناتوانی اروپا در حل مشکل مهاجران غیرقانونی
سایت عصرایران

ناتوانی اروپا در حل مشکل مهاجران غیرقانونی

لحن تند رهبران اروپا نشان ‌دهنده این نکته است که حتی اگر اروپا از تکرار بحران ۲۰۱۵ دور باشد، افکار عمومی هنوز هم می‌ تواند به راحتی تحت تاثیر تصاویر دردناک و...
برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند
سایت تابناک

برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند

یک اتاق فکر ترکیه‌ای مدعی است برخی در سپاه پاسداران ایران، موضع محتاطانه‌تری نسبت به پیمان مکه دارند.
زورآزمایی نتانیاهو با اردوغان؛ حمله اسرائیل به سوریه، ترکیه را پس از پیمان مکه سنجید
سایت تابناک

زورآزمایی نتانیاهو با اردوغان؛ حمله اسرائیل به سوریه، ترکیه را پس از پیمان مکه سنجید

حمله اسرائیل به سوریه تلاشی برای تضعیف پیمان دفاعی مکه و ارسال هشداری پیش از سفر برنامه ریزی شده اردوغان به دمشق است.
مارکو کجاست؛ گوشه‌نشینی روبیو در سه بحران اصلی سیاست خارجی آمریکا
سایت اطلاعات آنلاین

مارکو کجاست؛ گوشه‌نشینی روبیو در سه بحران اصلی سیاست خارجی آمریکا

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، رهبری سیاست ایالات متحده در آمریکای لاتین را بر عهده دارد، اما جنگ‌های جاری در اوکراین و خاورمیانه را به فرستادگان ترامپ واگذار کرده است.
حلقه کلیدی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
سایت فرارو

حلقه کلیدی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران

همزمان با توقف مذاکرات و ادامه بن‌بست نظامی، واشنگتن تلاش می‌کند با ایجاد یک ائتلاف اقتصادی علیه ایران، صادرات نفت و مسیرهای تجارت خارجی تهران را تحت فشار قرار دهد.
سایت تابناک

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا در فکر حمله با سلاح هسته‌ای به شهرک های موشکی ایران است+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

ببینید | اعتصاب غیرمنتظره و خروج دسته‌جمعی کارکنان فرودگاه «بن‌گوریون»

سایت خبرآنلاین

ببینید | افسر ترکیه‌ای: آیا منتظریم اسرائیل استانبول را بمباران کند؟

ضربه نهایی استالین؛ چگونه یک «کلنگ» پرونده تروتسکی را در تبعید بست؟
سایت باشگاه خبرنگاران

ضربه نهایی استالین؛ چگونه یک «کلنگ» پرونده تروتسکی را در تبعید بست؟

دیوارهای بتنی و محافظان مسلح تروتسکی در مکزیک، حریفِ نقشه چندساله‌ای نشدند که استالین برای شکارِ رقیب دیرینه‌اش کشیده بود. این روایتی است از روزی که یک نفوذیِ فریبکار، معمار انقلاب روسیه را در قلبِ پناهگاهش از پا درآورد.
سایت خبرآنلاین

ببینید | هانتر بایدن پسر رئیس جمهوری سابق آمریکا: ترامپ اصلا نمی‌داند تنگه هرمز کجاست!

هزینه سنگین همراهی با واشنگتن برای قاره سبز | کدام کشورهای اروپایی در حمله به ایران با آمریکا همکاری کردند؟ | از اسپانیا که قاطعانه مخالفت کرد تا بریتانیا که بیشترین همکاری را انجام داد
سایت اقتصادنیوز

هزینه سنگین همراهی با واشنگتن برای قاره سبز | کدام کشورهای اروپایی در حمله به ایران با آمریکا همکاری کردند؟ | از اسپانیا …

اقتصادنیوز: گزارش میدل‌ایست‌آی نشان می‌دهد کشورهای اروپایی در جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، از همراهی نظامی و لجستیکی بریتانیا تا مخالفت قاطع اسپانیا و مواضع میانه فرانسه، آلمان و ایتالیا، رویکردهای متفاوتی اتخاذ کرده‌اند.