قیمت طلا امروز




 تحولات بازار مسکن

 سایت اکوایران / ۴ ساعت قبل

شمشیر دولبه هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان

در «تیتر یک» امروز، دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵، از تأثیرات فناوری و تحولات اقتصادی تا چشم‌انداز بازارها و فشارهای ژئوپلیتیک را بررسی می‌کنیم. در پرونده نخست، به سراغ یک پرسش مهم درباره آینده آموزش می‌رویم: آیا هوش مصنوعی جلوی یادگیری کودکان را می‌گیرد؟ نتایج یک پژوهش روی نزدیک به ۲۷ هزار دانش‌آموز چینی نشان می‌دهد AI می‌تواند نمره تکالیف را بالا ببرد، اما استفاده نادرست از آن ممکن است به افت عملکرد در امتحانات منجر شود. در بازار دارایی‌ها، مقایسه عملکرد شش‌ماهه مسکن با بورس، خودرو، دلار و طلا نشان می‌دهد بورس بیشترین رشد را ثبت کرده و مسکن در جایگاه دوم قرار گرفته است. هم‌زمان، در بازارهای جهانی نیز رشد طلا، بیت‌کوین و کامودیتی‌ها نشانه‌ای از شکل‌گیری Debasement Trade و نگرانی درباره ارزش پول و بدهی آمریکا است. در اقتصاد ایران، اظهارات رئیس‌کل بانک مرکزی درباره تأمین ارز، کنترل تورم و تحریم‌های جدید آمریکا را بررسی می‌کنیم. همچنین به هدف ۱۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و پاکستان، ریشه‌های کمبود دارو و چالش‌های تجارت دوجانبه می‌پردازیم. در پرونده پایانی نیز سراغ تحریم‌های جدید واشنگتن رفته‌ایم؛ اینکه فشار اقتصادی آمریکا تا کجا می‌تواند ادامه پیدا کند و آیا بدون ایجاد یک مسیر دیپلماتیک، قادر به تغییر رفتار تهران خواهد بود؟ با «تیتر یک» دوشنبه 2 شهریور 1405 همراه باشید.
 شمشیر دولبه هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان
در «تیتر یک» امروز، دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵، از تأثیرات فناوری و تحولات اقتصادی تا چشم‌انداز بازارها و فشارهای ژئوپلیتیک را بررسی می‌کنیم. در پرونده نخست، به سراغ یک پرسش مهم درباره آینده آموزش می‌رویم: آیا هوش مصنوعی جلوی یادگیری کودکان را می‌گیرد؟ نتایج یک پژوهش روی نزدیک به ۲۷ هزار دانش‌آموز چینی نشان می‌دهد AI می‌تواند نمره تکالیف را بالا ببرد، اما استفاده نادرست از آن ممکن است به افت عملکرد در امتحانات منجر شود. در بازار دارایی‌ها، مقایسه عملکرد شش‌ماهه مسکن با بورس، خودرو، دلار و طلا نشان می‌دهد بورس بیشترین رشد را ثبت کرده و مسکن در جایگاه دوم قرار گرفته است. هم‌زمان، در بازارهای جهانی نیز رشد طلا، بیت‌کوین و کامودیتی‌ها نشانه‌ای از شکل‌گیری Debasement Trade و نگرانی درباره ارزش پول و بدهی آمریکا است. در اقتصاد ایران، اظهارات رئیس‌کل بانک مرکزی درباره تأمین ارز، کنترل تورم و تحریم‌های جدید آمریکا را بررسی می‌کنیم. همچنین به هدف ۱۰ میلیارد دلاری تجارت ایران و پاکستان، ریشه‌های کمبود دارو و چالش‌های تجارت دوجانبه می‌پردازیم. در پرونده پایانی نیز سراغ تحریم‌های جدید واشنگتن رفته‌ایم؛ اینکه فشار اقتصادی آمریکا تا کجا می‌تواند ادامه پیدا کند و آیا بدون ایجاد یک مسیر دیپلماتیک، قادر به تغییر رفتار تهران خواهد بود؟ با «تیتر یک» دوشنبه 2 شهریور 1405 همراه باشید. آیا هوش مصنوعی جلوی یادگیری کودکان را می‌گیرد؟

استفاده از هوش مصنوعی در میان دانش‌آموزان و دانشجویان با سرعت زیادی در حال گسترش است؛ اما یک پرسش مهم همچنان بی‌پاسخ مانده بود: آیا AI واقعاً به یادگیری کمک می‌کند یا فقط انجام تکالیف را آسان‌تر می‌کند؟

یک پژوهش جدید روی نزدیک به ۲۷ هزار دانش‌آموز ۱۲ تا ۱۸ ساله در چین، تصویر جالبی ارائه می‌دهد. حدود ۸۰ درصد دانش‌آموزان مورد بررسی از ابزارهایی مانند DeepSeek و Doubao استفاده می‌کردند. پس از شش ماه، نمره تکالیف دانش‌آموزانی که از AI استفاده می‌کردند، به‌طور متوسط ۱۸ درصد افزایش یافت و زمان انجام تکالیف نیز از ۶۴ دقیقه به ۴۵ دقیقه کاهش پیدا کرد.

اما ماجرا در امتحانات کاملاً متفاوت بود. همین دانش‌آموزان در آزمون‌ها به‌طور متوسط ۲۰ درصد ضعیف‌تر از دانش‌آموزانی عمل کردند که از AI استفاده نکرده بودند.

این یافته یک تناقض مهم را نشان می‌دهد: هوش مصنوعی می‌تواند بهره‌وری دانش‌آموز را بالا ببرد، بدون اینکه الزاماً یادگیری او را افزایش دهد.

با این حال، پژوهش نشان می‌دهد مشکل خود AI نیست؛ بلکه نحوه استفاده از آن اهمیت دارد. افت نمرات امتحانی عمدتاً در میان دانش‌آموزانی دیده شد که با کمک AI تکالیف را سریع‌تر تمام می‌کردند. در مقابل، کسانی که زمان کافی برای فکر کردن صرف می‌کردند و از چت‌بات به‌عنوان یک معلم خصوصی برای توضیح مفاهیم یا حل مرحله‌ای مسائل استفاده می‌کردند، افت محسوسی در عملکرد امتحانی نداشتند.

بنابراین شاید سؤال درست این نباشد که «آیا مدارس باید AI را ممنوع کنند؟» بلکه باید پرسید: چطور باید به دانش‌آموزان یاد داد که از AI برای فکر کردن استفاده کنند، نه برای فکر نکردن؟ مقایسه رشد 6ماهه بازار مسکن با بازارهای موازی

نزدیک به شش ماه از آغاز جنگ ۴۰روزه گذشته و حالا یک پرسش مهم پیش روی سرمایه‌گذاران قرار دارد: در این دوره پرتلاطم، کدام بازار توانسته بازدهی بیشتری برای حفظ ارزش دارایی‌ها ایجاد کند؟ بررسی اکوایران از تغییرات پنج بازار مسکن، بورس، خودرو، دلار و طلا از ۸ اسفند ۱۴۰۴ تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، تصویری متفاوت از برندگان و بازندگان این دوره ارائه می‌دهد.

در این میان، بورس با رشد ۶۳.۷ درصدی بیشترین بازدهی را ثبت کرده است. پس از آن، مسکن تهران با رشد ۴۳.۸ درصدی در جایگاه دوم قرار دارد و متوسط قیمت پیشنهادی هر مترمربع از ۱۴۷.۱ میلیون تومان به ۲۱۱.۶ میلیون تومان رسیده است. سبدی از خودروهای داخلی نیز حدود ۳۵.۶ درصد رشد کرده، در حالی که دلار تنها ۱۷ درصد افزایش یافته و بازدهی طلا به حدود ۴.۳ درصد محدود شده است.

اما نکته مهم اینجاست که رشد مسکن فقط ریالی نبوده است. قیمت دلاری هر مترمربع مسکن تهران نیز در این مدت از حدود ۸۹۰ دلار به ۱۰۹۴ دلار رسیده؛ یعنی رشدی نزدیک به ۲۳ درصد.

بررسی شهرهای مختلف نیز نشان می‌دهد واکنش بازار مسکن یکسان نبوده است. شیراز با رشد ۵۵ درصدی و اصفهان با ۵۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را در میان شهرهای بررسی‌شده ثبت کرده‌اند.

حتی در تهران نیز شکاف قابل توجهی میان مناطق دیده می‌شود؛ از رشد ۲۹ درصدی در منطقه ۲۱ تا ۵۶ درصدی در منطقه ۲۰. این تفاوت‌ها نشان می‌دهد بازار مسکن، برخلاف تصور رایج، یک بازار یکپارچه نیست و مسیر قیمت‌ها در هر شهر و منطقه می‌تواند متفاوت باشد. اظهارات رئیس‌کل بانک مرکزی درباره تامین ارز

رئیس‌کل بانک مرکزی می‌گوید در برابر تهدیدهای تازه آمریکا و ادعای اعمال «تحریم ۱۰۰ درصدی» علیه ایران، سیاست‌گذار پولی کشور دست روی دست نگذاشته است. عبدالناصر همتی در نشست با اعضای مجمع کارآفرینان ایران اعلام کرده که بانک مرکزی از بهمن‌ماه احتمال تشدید شرایط را پیش‌بینی کرده و با دپو کردن ارز، برای تأمین نیازهای ارزی کشور برنامه‌ریزی کرده است.

به گفته او، تأمین ارز کالاهای اساسی و دارو تا پایان سال تضمین شده و حدود ۲۰ میلیارد دلار نیز برای تأمین نیازهای ارزی بخش صنعت در نظر گرفته شده است. همتی تأکید کرده که دیگر ابزار تحریمی تازه‌ای باقی نمانده که بتواند اقتصاد ایران را به سمت فروپاشی ببرد و تجربه سال‌های گذشته نشان داده اقتصاد کشور توان عبور از شرایط سخت را دارد.

رئیس‌کل بانک مرکزی همچنین از تلاش برای کنترل تورم و کاهش رشد نقدینگی خبر داده و گفته شتاب تورم در ماه‌های اخیر متوقف شده است. به گفته او، تورم مرداد حدود ۴ درصد بوده و رشد نقدینگی نیز روندی کاهشی پیدا کرده است.

همتی در بخش دیگری از سخنانش، افزایش شکاف نرخ ارز را موقتی دانسته و تأکید کرده که نباید سیاست‌های ارزی به دلیل نوسانات کوتاه‌مدت تغییر کند.

با این حال، آمارهای ارائه‌شده از سوی رئیس‌کل بانک مرکزی نشان می‌دهد متوسط تأمین روزانه ارز از ابتدای سال به ۱۷۵ میلیون دلار رسیده؛ رقمی که نسبت به متوسط ۲۰۵ میلیون دلاری مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است. چرا طلا، بیت‌کوین و کامودیتی‌ها هم‌زمان صعود کردند؟

طی روزهای اخیر، یک الگوی قابل توجه در بازارهای جهانی شکل گرفته است: طلا به بالاترین سطح بیش از سه ماه گذشته رسیده، دلار به پایین‌ترین محدوده چند ماه اخیر نزدیک شده و بیت‌کوین نیز تا حوالی ۷۷ هزار دلار صعود کرده است. هم‌زمان، توجه سرمایه‌گذاران به کامودیتی‌ها و دارایی‌هایی که می‌توانند در برابر کاهش ارزش پول نقش پوشش ریسک داشته باشند، افزایش یافته است.

ریشه این تحولات را باید در بازار اوراق قرضه آمریکا جست‌وجو کرد. بازده اوراق بلندمدت آمریکا برای مدتی در سطح بالایی باقی مانده و این مسئله، با توجه به کسری بودجه و حجم بالای بدهی دولت آمریکا، هزینه تأمین مالی واشنگتن را افزایش داده است. در چنین شرایطی، اعلام افزایش بازخرید اوراق بلندمدت از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا، این پیام را به بازار مخابره کرد که دولت نسبت به بالا ماندن نرخ‌های بلندمدت حساس شده است.

واکنش بازار تنها به خود عملیات بازخرید محدود نماند. بخشی از سرمایه‌گذاران این نگرانی را مطرح کردند که اگر دولت‌های بدهکار نتوانند از مسیر رشد اقتصادی یا کنترل کسری بودجه، بار بدهی خود را مدیریت کنند، در نهایت ممکن است بخشی از این فشار از طریق تورم و کاهش ارزش واقعی پول تعدیل شود.

این همان چیزی است که در بازارهای مالی با عنوان Debasement Tradeیا «معامله کاهش ارزش پول» شناخته می‌شود؛ وضعیتی که سرمایه از دارایی‌های وابسته به پول فیات فاصله می‌گیرد و به سمت طلا، کامودیتی‌ها، بیت‌کوین و سایر دارایی‌های واقعی حرکت می‌کند.

البته هنوز مشخص نیست این روند یک واکنش کوتاه‌مدت به تحولات بازار اوراق است یا آغاز یک تغییر بزرگ‌تر در رژیم اقتصادی. اگر کسری بودجه کنترل شود، تورم کاهش یابد و بازده اوراق به وضعیت عادی بازگردد، این روند می‌تواند معکوس شود. اما اگر نگرانی درباره بدهی آمریکا پایدار بماند، شاید «معامله کاهش ارزش پول» به یکی از روندهای مهم بلندمدت بازارهای جهانی تبدیل شود. نسخه ۱۰ میلیارد دلاری ایران برای تجارت با پاکستان

ایران و پاکستان حالا به دنبال رساندن تجارت دوجانبه به ۱۰ میلیارد دلار هستند؛ هدفی که در شرایط فعلی، فاصله قابل‌توجهی با واقعیت تجارت دو کشور دارد. صادرات ایران به پاکستان در سال ۲۰۲۳ به حدود ۱.۹ میلیارد دلار رسید، در حالی که واردات ایران از این کشور حدود ۶۳۶ میلیون دلار بود.

با وجود رشد تجارت، سبد مبادلات همچنان تنوع زیادی ندارد و بخش مهمی از صادرات ایران را انرژی و محصولات پتروشیمی و بخش عمده واردات را برنج و محصولات کشاورزی تشکیل می‌دهد. محدودیت‌های بانکی، ضعف زیرساخت‌های لجستیکی و صادرات غیررسمی انرژی نیز از موانع اصلی توسعه تجارت هستند.

برای رسیدن به هدف ۱۰ میلیارد دلاری، به نظر می‌رسد تجارت دو کشور باید از الگوی سنتی «سوخت در برابر برنج» فاصله بگیرد و به سمت تنوع کالا، تجارت رسمی و توسعه زنجیره‌های تأمین حرکت کند. کمبود دارو در کشور چقدر جدی است؟

کمبود دارو و افزایش قیمت برخی اقلام در ماه‌های اخیر به یکی از دغدغه‌های شهروندان تبدیل شده است. اکوایران در گفت‌وگو با چند داروخانه‌دار در شهرهای مختلف از آن‌ها پرسید که آیا مساله صرفا متوجه بیماران خاص است؟ داروخانه‌داران اما می‌گویند حالا برخی داروهایی که برای بیماران اعصاب و روان و گوارشی تجویز می‌شد هم کمیاب شده است. ریشه این کمیابی چیست؟ رییس سازمان غذا و دارو و یکی از نمایندگان مجلس در اینباره توضیحاتی دادند. در تیتر یک امروز، این مساله را بررسی کردیم. تحریم‌های جدید؛ فشار اقتصادی یا مسیر تازه به سوی جنگ؟

واشنگتن از اقدامات تازه و بی‌سابقه‌ای علیه اقتصاد ایران سخن می‌گوید؛ اقداماتی که به گفته اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، قرار است مرحله‌ای تازه از فشار اقتصادی علیه تهران را رقم بزند. اما پرسش اصلی این است که آیا تشدید تحریم‌ها می‌تواند به دستاوردی سیاسی و دیپلماتیک منجر شود یا برعکس، ایران و منطقه را به سمت رویارویی بیشتر سوق خواهد داد؟

به نظر می‌رسد هدف اصلی تحریم‌های جدید، فقط اقتصاد داخلی ایران نیست. آمریکا احتمالاً تلاش خواهد کرد شبکه‌هایی را هدف بگیرد که طی سال‌های گذشته به ایران امکان دور زدن تحریم‌ها داده‌اند؛ از ناوگان سایه و شرکت‌های صوری گرفته تا مبادلات مالی غیررسمی و تجارت از مسیر کشورهای ثالث.

در این میان، نقش چین و روسیه اهمیت ویژه‌ای دارد. روسیه خود تحت تحریم‌های گسترده قرار دارد و روابط اقتصادی و راهبردی‌اش با ایران در سال‌های اخیر عمیق‌تر شده است. چین نیز مهم‌ترین شریک تجاری و خریدار اصلی نفت ایران محسوب می‌شود. با این حال، هدف گرفتن مستقیم بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ چینی می‌تواند هزینه‌های سیاسی و اقتصادی قابل توجهی برای واشنگتن داشته باشد و تنش میان دو اقتصاد بزرگ جهان را افزایش دهد.

اما شاید مهم‌ترین مسئله، محدودیت ذاتی تحریم باشد. تجربه سال‌های گذشته نشان داده فشار اقتصادی لزوماً به تغییر رفتار سیاسی منجر نمی‌شود. تحریم‌ها می‌توانند اقتصاد ایران را تحت فشار قرار دهند، اما هم‌زمان شبکه‌ها و بازیگرانی را تقویت کنند که منافعشان در اقتصاد تحریمی و دور زدن محدودیت‌ها تعریف شده است.

در چنین شرایطی، موفقیت فشار اقتصادی به یک عامل دیگر وابسته است: اینکه واشنگتن در کنار تهدید، چه مسیر معتبری برای خروج از بحران و مذاکره پیش روی تهران قرار می‌دهد. اگر تحریم تنها به معنای مطالبه تسلیم کامل باشد، نتیجه ممکن است ایرانی فقیرتر، اما تدافعی‌تر و سرسخت‌تر باشد؛ و این همان نقطه‌ای است که فشار اقتصادی می‌تواند به‌جای دیپلماسی، راه را برای درگیری باز کند. 00:00 00:00







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فرار عجیب ممبینی دبیرکل فدراسیون از دست خبرنگاران

سایت عصرایران

نماز شکر ابوالفضل محمدنژاد پس از فینالیست شدن

سایت خبر ورزشی

محرومیت فرزانه فصیحی از حضور در مسابقات جهانی: هیچ جمله‌ای نمی‌تواند عمق ظلم و خیانتی که به من شد را توصیف کند +عکس

روزنامه هفت صبح

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

سایت جهان صنعت نیوز

فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود
خبرگزاری ایرنا

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود

کنگاور - ایرنا - روزی کنگاور قهرمانانش را تا سکوی جهان بدرقه می‌کرد امروز اما بخشی از همان نام‌ها میان خاطرات مدال‌ها و سختی‌های زندگی جا مانده‌اند؛ از حجت رحمت‌آبادی، قهرمان جهان که امروز پشت فرمان خودروی فضای سبز شهرداری نشسته تا کاوه رحمت‌آبادی، دارنده برنز نوجوانان جهان که به‌دلیل بیکاری و نبود حمایت …
بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!
سایت فرارو

بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!

طبق اعلام مسئولان، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در صورت کسب یکی از سه رتبه نخست از امتیازاتی برخوردار خواهند شد که موضوع معافیت از خدمت سربازی نیز در میان آنها قرار دارد. همین مسأله کافی بود تا شایعه حضور بیرانوند در تیم امید جدی‌تر شود و این تصور شکل بگیرد که شاید دروازه‌بان تراکتور بتواند از مسیر …
سایت رویداد‌ ۲۴

⁨ ⁨ ⁨ ⁨ببینید| شوخی جالب عقاب آسیا و اصلانیان

روزنامه هفت صبح

سرمربی تیم ملی: باید از فلسطین، ویتنام و کره شمالی هم بترسیم!

سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

سایت تابناک

ادعای عجیب دستیار قلعه‌نویی درباره حذف تیم ملی فوتبال

سایت فرارو

تیر بیرانوند به سنگ خورد؛ فرصت بزرگ معافیت سربازی از دست رفت!

روزنامه هفت صبح

کودتای 28 مرداد از نگاه ورزشی

کودتای خاموش در پرسپولیس!
سایت خبرآنلاین

کودتای خاموش در پرسپولیس!

بعضی جریان‌های پشت پرده در پرسپولیس به دنبال آن هستند که حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند.
از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال

کیت‌های فصل جدید لیگ برتر انگلیس نظرات متفاوتی را به خود دیده است.
سایت شهرآرانیوز

ویدئو | پس‌گردنی مسی به بازیکن فیلادلفیا؛ داور اصلاً ندید!

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال

وحید کردانی که اکنون معاون دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیاست، از مدیران ایرانی AFC به شمار می‌رود که در پرونده آسیایی شدن چادرملو چندین بار به صورت مستقیم و غیرمستقیم به این فرد اشاره شده و اینجا نسبت فوتبال ایران با او بررسی می‌شود.
روزنامه هفت صبح

رامین رضاییان؛ مجرم یا قربانی! ساشا گولش زد؟

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال

روسیه دوباره برگشته، پرقدرت هم برگشته؛ شب گذشته و در پایان سومین جهانی سال ۲۰۲۶ آنها سومین کاپ قهرمانی‌شان را گرفتند، اما حقیقت این است که نه نایب‌قهرمانی تیم نوجوانان آزاد و نه فرنگی جوانان در جهانی‌های اخیر، شایسته انتقادات تند نیست.
روزنامه هفت صبح

در اتاق تحلیل هفت ورزشی مطرح شد؛ وایرال شدن با خونه خالی رامین رضاییان!

سایت پارس فوتبال

عباس عراقچی ، میهمان ویژه جشن پرسپولیس!

سایت پارس فوتبال

لغو ناگهانی بازی اسرائیل به میزبانی عربستان - پارس فوتبال

سایت تجارت نیوز

واکنش روبرتو کارلوس به شایعه تغییر دینش

سایت اقتصاد ۲۴

عکس / عاشقانه‌های علی قلی زاده در میان هیاهوی فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال

اگرچه حمید مطهری برای تعریف و تمجید از شاگرد جدیدش در فولاد اعلام کرد که رامین رضاییان بهترین بازیکن آسیایی در جام جهانی ۲۰۲۶ بوده است، اما اخبار و البته مهم‌تر از آن آمار خلاف این صحبت را می‌رسانند.
راز فسخ آسانی
روزنامه شرق

راز فسخ آسانی

استقلال در شرایطی با بسته‌بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی مواجه شده که ابعاد حقوقی این ماجرا حالا از یک محرومیت ساده نقل‌وانتقالاتی فراتر رفته است. از یک سو، شکایت باشگاه‌های مس شهر بابک و نساجی مازندران درباره استفاده استقلال از بازیکنان جدید، می‌تواند پرونده‌ای را باز کند که در صورت پذیرش ادعاها، به تغییر …
سایه سنگین یک کابوس
روزنامه توسعه ایرانی

سایه سنگین یک کابوس

آریا طاری ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر، با آن سکوهای نزدیک به چمن و اتمسفر خفه کننده اش، همواره برای تیم های پایتخت نشین چیزی فراتر
    
پای فوتبال روی گلوی قشر ضعیف جامعه! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

پای فوتبال روی گلوی قشر ضعیف جامعه! - پارس فوتبال

افزایش قیمت بلیت، هزینه سنگین رفت‌وآمد و برگزاری مسابقات در ورزشگاه‌های دور از مرکز شهر، تماشای یک بازی لیگ برتر را برای بسیاری از هواداران به تفریحی بیش از یک میلیون تومانی تبدیل کرده است.
سایت فرارو

تصویر؛ ازدواج روبرتو کارلوس با سهیلا طاهری

انتقاد متفاوت روزنامه «قدس» از رامین رضاییان
سایت فرارو

انتقاد متفاوت روزنامه «قدس» از رامین رضاییان

رامین رضاییان را می‌توان به خاطر فوتبالش نقد کرد، می‌توان درباره انتخاب تیم آینده‌اش حرف زد و حتی درباره لباس و ساعتی که می‌پوشد نظر داد؛ واقعیت این است که مسئله امروز ما با بهترین بازیکن تیم ملی در جام جهانی این‌ها نیست. مسئله ما با بازیکنی مثل رامین روایتی است که یک چهره مشهور از خودش برای جامعه می‌سازد …
چادرملو پرونده آسیایی را به CAS می‌برد/ جریمه سنگین فدراسیون فوتبال تاوان اشتباه ممبینی؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

چادرملو پرونده آسیایی را به CAS می‌برد/ جریمه سنگین فدراسیون فوتبال تاوان اشتباه ممبینی؟ - پارس فوتبال

قرعه‌کشی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا دو هم برگزار شد و گل‌گهر نماینده ایران در این مراسم بود تا به طور کلی تمام امیدهای چادرملو برای رسیدن به آسیا به پایان برسد، اما این اتفاق احتمالاً پایان ماجرا نخواهد بود.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ساعت ۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی رامین رضاییان در مراسم معارفه | عکس

خبرگزاری ایرنا

حیرت جهانیان از اقتدار پهلوان لُر + فیلم

خبرگزاری ایرنا

گل سه‌امتیازی آزادی به نساجی + فیلم

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استایل جدید رامین رضاییان بعد از عذرخواهی در تلویزیون! + عکس

سایت رویداد‌ ۲۴

خوب، بد، زشت | رامین رضاییان چگونه به جنجالی‌ترین فوتبالیست ایران تبدیل شد؟

سایت تابناک

مصاحبه بامزه یک هوادار در بازی نساجی و استقلال

سایت عصرایران

لحظه بیهوش شدن جمال موسیالا وسط بازی به دلیل گرما

محرم زیر تیغ آمار/ مرد بازی‌های بزرگ نیست!
خبرگزاری ایسنا

محرم زیر تیغ آمار/ مرد بازی‌های بزرگ نیست!

محرم نویدکیا با شکست سپاهان مقابل تراکتور، آن‌ هم در خانه، آمار عجیب و تلخی را طی دو فصل اخیر ثبت کرد.
روزنامه دنیای اقتصاد

جدایی از زیباترین زن جهان!

سایه‌روشن‌های یک قرعه
روزنامه توسعه ایرانی

سایه‌روشن‌های یک قرعه

آریا طاری سالن های مجلل کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور، صبح دیروز آبستن اتفاقاتی بود که ضربان قلب میلیون ها هوادار فوتبال در ایران را