دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

دستور پخت یک غذایی محبوب عربی


مادر بانو: کپه یک غذای محبوب عربی است و در جنوب ایران بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

کپه یک غذای محبوب عربی است و در جنوب ایران بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا تقریبا تند است ولی شما می توانید بسته به ذائقه تان از تندی آن کم کنید.

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ: یک عدد
برنج: یک پیمانه
گوشت چرخ کرده
زرشک، گردو، خلال بادام، خلال پسته، کشمش و نمک و فلفل به مقدار دلخواه

روش تهیه:

ابتدا سیب زمینی را خرد کرده و با برنج بگذارید بپزد. می توانید هر کدام را جدا بپزید. بگذارید آبش کشیده شود و آن را چرخ کنید. در نهایت مواد چسبنده خواهند شد.


دستور پخت یک غذایی محبوب عربی

گوشت و پیاز را تفت داده و خلال را به آن اضافه کنید. گردو و کشمش، کبه را خوشمزه می کنند. اگر ذائقه تان ترشی را می پسندد زرشک را بیشتر اضافه کنید. نمک و فلفل را به مواد بیفزایید.


دستور پخت یک غذایی محبوب عربی

به اندازه یک نارنگی از سیب زمینی و برنج بردارید و در کف دست باز کنید. یک کاسه آب کنار دستتان باشد و با دست نمدار این کار را انجام دهید تا مایع به دستتان نچسبد.

یک قاشق از گوشت را داخل سیب زمینی بگذارید و اطراف سیب زمینی و برنج را به هم بچسبانید و به آن شکل مناسب دهید.

کپه را داخل روغن سرخ کنید.


دستور پخت یک غذایی محبوب عربی


دستور پخت یک غذایی محبوب عربی