چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

تارتی که تا به حال نخورده‌اید


نی نی بان: تارت بروکلی و گوجه فرنگی غذایی سالم و مقوی است که اگر گرم سرو شود بسیار خوشمزه خواهد بود. برای درست کردن آن به روش زیر عمل کنید.

 


تارتی که تا به حال نخورده‌اید

 

مواد لازم:

 

·        آرد

·        375 گرم خمیر بریزه

·        150 گرم بروکلی، خرد شده

·        3 عدد تخم مرغ

·        200 میلی لیتر خامه

·        75 گرم پنیر چدار رنده شده

·        2 قاشق غذاخوری پیازچه تازه و خرد شده

·        100 گرم گوجه فرنگی رسیده خرد شده

 

طرز تهیه خمیر بریزه:

 

برای تهیه خمیر بریزه ۵۰۰ گرم آرد را با ۲۵۰ گرم کره خُرد شده مخلوط کنید. با دست آن را ورز دهید تا بصورت دانه‌های ریز در بیاید. سپس آن را به صورت یک گوی در آورده و وسط آن را گود کنید و حدود ۱۸۰-۱۲۵ میلی لیتر آب و ۱۰ گرم نمکی که در آب حل شده را داخل آن بریزید و خمیر را ورز دهید. سپس آن را در نایلونی گذاشته و حدود نیم یا یک روز در یخچال نگه دارید.

 

طرز تهیه تارت سبزیجات:

 

1.      فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد (180 درجه فارنهایت) قرار دهید. روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر بریزه را روی آن پهن کنید. آن را درون ظرف مورد نظر گذاشته طوری که خمیر دیواره‌های ظرف را نیز بپوشاند، سپس با چنگال ته آن را سوراخ کنید و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید. زمانی که رنگ آن کمی طلایی شد، آن را از فر خارج کرده و فر را روی دمای160 درجه سانتی گراد بگذارید.

 

2.      ظرفی را پر از آب کنید و بروکلی‌ها را در آن قرار دهید و به مدت 3 دقیقه بگذراید بجوشد تا ترد شود. آنها را خشک کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ‌ها، خامه، پنیر، پیازچه و مقداری ادویه را با هم مخلوط کنید. کناری بگذارید.

 

3.      بروکلی و گوجه فرنگی را در ظرف خمیر بریزید، سپس مخلوط دیگر را به آن اضافه کنی و برای 40 دقیقه دیگر در فر قرار دهید. آن را گرم و در کنار سالاد فصل سرو کنید.