پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا
سوپ مغذی، مناسب برای ماه اول بارداری
سبزی های برگ سبز مانند اسفناج از نظر فولات غنی می باشند. این ماده مغذی می تواند از بروز نقص لوله عصبی در جنین جلوگیری نماید.
انرژی کل: 1300 کیلوکالری
مواد لازم( برای 4 نفر):
برگ های شسته شده و تازه اسفناج 675 گرم
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1عدد کوچک
سیر خرد شده 2حبه
فلفل قرمز تند تازه، بدون دانه و خرد شده 1 عدد کوچک
برنج 225 گرم
عصاره سبزی 1200 میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر پارمسان برای سرو به مقدار لازم
روش تهیه:
اسفناج را پس از شستشو، در تابه بزرگی ریخته، مقداری آب را به همراه نمک اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آن را از روی حرارت برداشته، آب را خالی کنید. اضافی آب برگ های اسفناج را نیز با فشار دادن خارج نمایید.
اسفناج را با چاقوی تیزی خوب خرد کرده، در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در آید. روغن را در تابه بزرگی گرم نموده، پیاز، سیر و فلفل را برای 4-5 دقیقه در آن بپزید تا پیاز نرم شود. روی آن را با برنج بپوشانید و عصاره و آب باقی مانده در ظرف اسفناج را بیفزایید و به جوش آورید، سپس حرارت را کاهش داده و برای 10 دقیقه به آرامی بجوشانید.
آنگاه اسفناج را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و برای 5-7 دقیقه بپزید تا برنج ترد شود. سپس آن را در ظرف های سرو ریخته، با پنیر تزیین نمایید و به صورت گرم سرو کنید.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
انرژی کل: 1300 کیلوکالری
مواد لازم( برای 4 نفر):
برگ های شسته شده و تازه اسفناج 675 گرم
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1عدد کوچک
سیر خرد شده 2حبه
فلفل قرمز تند تازه، بدون دانه و خرد شده 1 عدد کوچک
برنج 225 گرم
عصاره سبزی 1200 میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر پارمسان برای سرو به مقدار لازم
روش تهیه:
اسفناج را پس از شستشو، در تابه بزرگی ریخته، مقداری آب را به همراه نمک اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آن را از روی حرارت برداشته، آب را خالی کنید. اضافی آب برگ های اسفناج را نیز با فشار دادن خارج نمایید.
اسفناج را با چاقوی تیزی خوب خرد کرده، در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در آید. روغن را در تابه بزرگی گرم نموده، پیاز، سیر و فلفل را برای 4-5 دقیقه در آن بپزید تا پیاز نرم شود. روی آن را با برنج بپوشانید و عصاره و آب باقی مانده در ظرف اسفناج را بیفزایید و به جوش آورید، سپس حرارت را کاهش داده و برای 10 دقیقه به آرامی بجوشانید.
آنگاه اسفناج را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و برای 5-7 دقیقه بپزید تا برنج ترد شود. سپس آن را در ظرف های سرو ریخته، با پنیر تزیین نمایید و به صورت گرم سرو کنید.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست