یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
سوپ مغذی، مناسب برای ماه اول بارداری
سبزی های برگ سبز مانند اسفناج از نظر فولات غنی می باشند. این ماده مغذی می تواند از بروز نقص لوله عصبی در جنین جلوگیری نماید.
انرژی کل: 1300 کیلوکالری
مواد لازم( برای 4 نفر):
برگ های شسته شده و تازه اسفناج 675 گرم
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1عدد کوچک
سیر خرد شده 2حبه
فلفل قرمز تند تازه، بدون دانه و خرد شده 1 عدد کوچک
برنج 225 گرم
عصاره سبزی 1200 میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر پارمسان برای سرو به مقدار لازم
روش تهیه:
اسفناج را پس از شستشو، در تابه بزرگی ریخته، مقداری آب را به همراه نمک اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آن را از روی حرارت برداشته، آب را خالی کنید. اضافی آب برگ های اسفناج را نیز با فشار دادن خارج نمایید.
اسفناج را با چاقوی تیزی خوب خرد کرده، در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در آید. روغن را در تابه بزرگی گرم نموده، پیاز، سیر و فلفل را برای 4-5 دقیقه در آن بپزید تا پیاز نرم شود. روی آن را با برنج بپوشانید و عصاره و آب باقی مانده در ظرف اسفناج را بیفزایید و به جوش آورید، سپس حرارت را کاهش داده و برای 10 دقیقه به آرامی بجوشانید.
آنگاه اسفناج را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و برای 5-7 دقیقه بپزید تا برنج ترد شود. سپس آن را در ظرف های سرو ریخته، با پنیر تزیین نمایید و به صورت گرم سرو کنید.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
انرژی کل: 1300 کیلوکالری
مواد لازم( برای 4 نفر):
برگ های شسته شده و تازه اسفناج 675 گرم
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1عدد کوچک
سیر خرد شده 2حبه
فلفل قرمز تند تازه، بدون دانه و خرد شده 1 عدد کوچک
برنج 225 گرم
عصاره سبزی 1200 میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر پارمسان برای سرو به مقدار لازم
روش تهیه:
اسفناج را پس از شستشو، در تابه بزرگی ریخته، مقداری آب را به همراه نمک اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آن را از روی حرارت برداشته، آب را خالی کنید. اضافی آب برگ های اسفناج را نیز با فشار دادن خارج نمایید.
اسفناج را با چاقوی تیزی خوب خرد کرده، در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در آید. روغن را در تابه بزرگی گرم نموده، پیاز، سیر و فلفل را برای 4-5 دقیقه در آن بپزید تا پیاز نرم شود. روی آن را با برنج بپوشانید و عصاره و آب باقی مانده در ظرف اسفناج را بیفزایید و به جوش آورید، سپس حرارت را کاهش داده و برای 10 دقیقه به آرامی بجوشانید.
آنگاه اسفناج را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و برای 5-7 دقیقه بپزید تا برنج ترد شود. سپس آن را در ظرف های سرو ریخته، با پنیر تزیین نمایید و به صورت گرم سرو کنید.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس صادق زیباکلام انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور رهبر انقلاب
تهران قتل هواشناسی فضای مجازی سیل شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی پلیس وزارت بهداشت آتش سوزی سلامت
خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان گاز بورس بانک مرکزی نمایشگاه نفت ایران خودرو سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران رضا عطاران کیانوش عیاری کتابخانه سینمای ایران تلویزیون دفاع مقدس سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال
خورشید فناوری تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس افغانستان سازمان ملل اسرائیل اوکراین رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران سپاهان لیگ برتر ایران بازی تراکتور
هوش مصنوعی همراه اول شفق قطبی دبی مریم میرزاخانی ناسا ایلان ماسک نوآوری اپل تبلیغات گوگل طوفان خورشیدی
سرطان درمان و آموزش پزشکی خواب کاهش وزن رژیم غذایی زیبایی فشار خون بارداری توت فرنگی هندوانه