جمعه, ۱۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 7 June, 2024
مجله ویستا

آموزش آشپزی ویژه بارداری، 3 ماهه اول


نی نی: این وعده غذایی منبعی خوب از پروتئین، اسید فولیک، ویتامین B ، C و فسفر است.
پاستا با اسفناج، ژامبون بوقلمون و قارچ

آموزش آشپزی ویژه بارداری، 3 ماهه اول



مواد لازم
روغن زیتون:          3 قاشق غذا خوری
ژامبون بوقلمون:    100 گرم، خرد شده
پیاز:                    1/2 خرد شده
قارچ:                   2 پیمانه، خرد شده
سیر:                   2 حبه، خرد شده
برگ اسفناج:        یک دسته، خرد شده
پاستا شکلی:       350 گرم
سرکه بالزامیک:     2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پنیر پارمزان:          1/4 پیمانه، رنده شده
روش تهیه
آب و مقدار بسیار کمی نمک را در قابلمه ای بزرگ روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. روغن را در تابه ای نچسب روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و ژامبون را اضافه کرده و به مدت 8 دقیقه تفت دهید. قارچ و ژامبون را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر ادامه داده و مواد را هم بزنید. اسفناج را به آب در حال جوش اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید سپس آن ها را از آب خارج کرده و به تابه منتقل کنید. پاستا را به آب در حال جوش اضافه کرده و مطابق دستور روی بسته آن را آماده کنید. پاستا را آبکش کرده و به مخلوط موجود در تابه اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و پاستا را با فلفل و سرکه بالزامیک مزه دار کرده و قبل از سرو پنیر پارمزان را روی آن پخش کرده و نوش جان کنید.