جمعه, ۱۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 7 June, 2024
مجله ویستا
آموزش آشپزی ویژه بارداری، 3 ماهه اول
نی نی: این وعده غذایی منبعی خوب از پروتئین، اسید فولیک، ویتامین B ، C و فسفر است.
پاستا با اسفناج، ژامبون بوقلمون و قارچ
مواد لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
ژامبون بوقلمون: 100 گرم، خرد شده
پیاز: 1/2 خرد شده
قارچ: 2 پیمانه، خرد شده
سیر: 2 حبه، خرد شده
برگ اسفناج: یک دسته، خرد شده
پاستا شکلی: 350 گرم
سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پنیر پارمزان: 1/4 پیمانه، رنده شده
روش تهیه
آب و مقدار بسیار کمی نمک را در قابلمه ای بزرگ روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. روغن را در تابه ای نچسب روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و ژامبون را اضافه کرده و به مدت 8 دقیقه تفت دهید. قارچ و ژامبون را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر ادامه داده و مواد را هم بزنید. اسفناج را به آب در حال جوش اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید سپس آن ها را از آب خارج کرده و به تابه منتقل کنید. پاستا را به آب در حال جوش اضافه کرده و مطابق دستور روی بسته آن را آماده کنید. پاستا را آبکش کرده و به مخلوط موجود در تابه اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و پاستا را با فلفل و سرکه بالزامیک مزه دار کرده و قبل از سرو پنیر پارمزان را روی آن پخش کرده و نوش جان کنید.
پاستا با اسفناج، ژامبون بوقلمون و قارچ
مواد لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
ژامبون بوقلمون: 100 گرم، خرد شده
پیاز: 1/2 خرد شده
قارچ: 2 پیمانه، خرد شده
سیر: 2 حبه، خرد شده
برگ اسفناج: یک دسته، خرد شده
پاستا شکلی: 350 گرم
سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پنیر پارمزان: 1/4 پیمانه، رنده شده
روش تهیه
آب و مقدار بسیار کمی نمک را در قابلمه ای بزرگ روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. روغن را در تابه ای نچسب روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و ژامبون را اضافه کرده و به مدت 8 دقیقه تفت دهید. قارچ و ژامبون را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر ادامه داده و مواد را هم بزنید. اسفناج را به آب در حال جوش اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید سپس آن ها را از آب خارج کرده و به تابه منتقل کنید. پاستا را به آب در حال جوش اضافه کرده و مطابق دستور روی بسته آن را آماده کنید. پاستا را آبکش کرده و به مخلوط موجود در تابه اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و پاستا را با فلفل و سرکه بالزامیک مزه دار کرده و قبل از سرو پنیر پارمزان را روی آن پخش کرده و نوش جان کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 دولت شورای نگهبان شورای حکام دولت سیزدهم فرانسه ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ سوریه
کنکور هلال احمر آمبولانس تهران شهرداری تهران قتل محیط زیست بیمارستان پلیس راهور سیاست سازمان هواشناسی بارش باران
خودرو سیستان و بلوچستان سایپا قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بانک مرکزی دلار حقوق بازنشستگان ترافیک بازار خودرو سهام عدالت
فضای مجازی کاخ گلستان مینو افتاده موسیقی پارسا پیروزفر سینما مجید قناد تلویزیون سینمای ایران امام خمینی (ره) رسانه ملی سریال
هواپیما فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین آمریکا جنگ غزه ترکیه حماس جو بایدن طوفان الاقصی اتحادیه اروپا
فوتبال تیم ملی ایران ایران پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران استقلال لیگ برتر باشگاه استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس رضا درویش والیبال
هوش مصنوعی اینستاگرام بازی تلگرامی شرکت متا ناسا اینترنت همستر کمبات سامسونگ
رژیم غذایی صبحانه استرس ویتامین D کبد چرب