یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

کیک بستنی تمشکی، برای کودک


کیک بستنی تمشک
تمشک‌ها را در دستگاه غذاساز پوره کنید. آن‌گاه شیر‌عسلی و زرده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دستگاه همزن برقی بریزید و بزنید.
 
مواد لازم:
تمشک، شاه‌توت یا توت‌فرنگی              400 گرم
شیرعسلی                                       1 قوطی 380 گرمی
زرده تخم مرغ                                     3 عدد
خامه صبحانه                                     500 میلی لیتر
روش تهیه:
تمشک‌ها را در دستگاه غذاساز پوره کنید. آن‌گاه شیر‌عسلی و زرده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دستگاه همزن برقی بریزید و بزنید.
حالا خامه و پوره تمشک را بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون مایه کیک بستنی را در قالب کمربندی به قطر 20 سانتیمتر بریزید و دست کم 6 ساعت در فریزر نگه دارید تا ببندد.
اینک کمربند قالب را باز کنید و کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید. کرم وانیلی را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره (1A) بریزید و روی کیک را مانند عکس بیارائید.
(روش تهیه کرم وانیلی)
 
مواد لازم کرم وانیلی:
سفیده تخم مرغ                   7 عدد
شکر دانه ریز                        450 گرم
اسانس وانیل                       1 قاشق چایخوری
روش تهیه کرم وانیلی:
سفیده تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید. آن‌گاه سفیده‌ها را  4 دقیقه با همزن دستی هم بزنید تا شکر حل شود.
حالا ظرف را از روی بخار بردارید و سفیده را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.