دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

سوپ پر ویتامین برای خانم های باردار


با توجه به اینکه یکی از مواد تشکیل دهنده این غذا خیار می باشد. و آب خیار نیز سرشار از ویتامین ث و ضروری برای جذب آهن و ویتامین K برای انعقاد خون می باشد لذا برای خانم های باردار بسیار مناسب است.
از دیگر مواد تشکیل دهنده می توان به اسفناج اشاره کرد که سرشار از فولات، و آهن می باشد و از کم خونی در طول بارداری جلوگیری می کند.
 
مواد لازم:
نان تست گندمی             2 عدد
روغن زیتون                     3 قاشق سوپخوری
نان فرنسوی بدون خمیر     2 تکه
سیر                             3 عدد
آب مرغ کم سدیم            3 چهارم پیمانه
آبدوغ                           1 فنجان
خیار پوست کنده وخرد شده  900 گرم
اسفناج                         3 فنجان
ریحان                           1 فنجان
پیاز                              یک دوم فنجان
نمک                             به میزان لازم
طرز تهیه:
به آرامی یک دوم روغن زیتون را با بورس روی نان ها می مالیم. نانها را تست می کنیم (3 تا 4 دقیقه) تا کمی خشک برشته تر شود. سپس نان را با دست به چند تکه تبدیل می کنیم. سپس نان های فرانسوی را به مدت 3 تا 4 دقیقه در داخل آب قرار دهید. سپس آب نان ها را گرفته و آنها را در مخلوط کن ریخته و به همراه 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون ، سیر، نصف آب مرغ و آبدوغ مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس خیار، ریحان و پیاز را به آن اضافه کرده و مجدد مخلوط می کنیم. با یک قاشق چوبی مواد داخل مخلوط کن را به سمت پایین فشار دهید و مجدد مخلوط کنید. آنقدر مخلوط کردن مواد را ادامه دهید تا یک ماده یک دستی به دست آید. سپس باقیمانده آب مرغ و آبدوغ را برای مزه بیشتر اضافه کنید. قبل از سرو کردن آن را سرد کنید و به همراه نان هایی که از قبل تست کردید و ظرف 24 ساعت آن را میل کنید.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.