سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

چه غذاهایی احتمال سقط جنین را بالا می برند؟


پرسش: الان در اواخر ماه پنجم بارداری هستم چند سال پیش یک سقط در شش ماهگی به خاطرکمبود آب جنین داشتم حالاچی بخورم که مثل بارداری قبلی نشه؟

چه غذاهایی احتمال سقط جنین را بالا می برند؟


پاسخ: نوشیدن آب و مایعات زیاد باشد در حد 8 لیوان در روز کفایت می کند. مصرف آویشن،پونه و بابونه و غوره، زعفران  عسل، قهوه، گلاب ، زیره قطع شود. عرقیات گیاهی در دوران بارداری استفاده نشود چون تحقیقات کاملی روی آنها و اثرشان بر بارداری صورت نگرفته است. جگر به هیچ عنوان استفاده نشود. چون حجم ویتامین Aبالایی دارد و ممکن است اثرات تراتوژنی داشته باشد. مصرف زرشک را باید کاهش داد . بربرین موجود در زرشک احتمال سقط جنین را بالا می برد. تخم مرغ حتما باید پخته مصرف شود و عسلی یا خام نباشد. و حتما دقت شود پوسته تخم مرغ شکسته یا ترک دار نباشد چون میکروبها می توانند واردش شوند و تخم مرغ را آلوده کنند. گوشت حتما بطور کامل پخته شود و نیم پز یا خام نباشد، چون میکروبها کامل از بین نمی روند.
در کل تغذیه معمول و متعادلی داشته باشید و از همه گروههای غذایی استفاده کنید.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.