سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

بادمجان کبابی


بادمجان کبابی

● مواد لازم:
بادمجان بزرگ: یک عدد
سیر رنده شده: یک حبه
نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
جعفری ریز خرد شده: یک چهارم پیمانه
سس تاهینی: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

● طرز تهیه:
بادمجان …

مواد لازم:

بادمجان بزرگ: یک عدد

سیر رنده شده: یک حبه

نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری

جعفری ریز خرد شده: یک چهارم پیمانه

سس تاهینی: ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

بادمجان را با چنگال سوراخ کنید و روی گاز یا در فر بپزید تا نرم شود.

بگذارید بادمجان خنک شود.

بادمجان را پوست کنید و با سیر و نمک در مخلوط کن به شکل پوره دربیاورید.

جعفری، تاهینی و آب لیمو به آن اضافه کنید و با نان سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه سس تاهینی عربی

ارده: ۱۵۰ گرم

سیر: یک حبه

آب لیمو: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

پودر زیره: نصف قاشق چای خوری

جعفری خرد شده: یک چهارم فنجان

فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سس :

سیر، ارده وسرکه را با هم مخلوط کنید.

آب لیمو و نصف فنجان آب سرد را به آن اضافه کنید.

در مرحله آخر سس را در مخلوط کن بریزید و جعفری و زیره را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

این سس را در یخچال نگه داری کنید.