یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

افزایش شیر مادر با این میوه خوشمزه


مصرف آب انگور در دوران شیردهی به افزایش شیر و افزایش کیفیت شیر بسیار موثر است، همچنین انگور برای بدن‌های ضعیف، افراد کم خون، افراد لاغر و افرادی که دچار بیماری‌های روحی و روان پریشی هستند، بسیار مفید است.
 
انگور از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعتی گرم و تر است و دارای خواص بی شماری است. مصرف انگور برای رفع بسیاری از بیماری‌ها مفید است.

افزایش شیر مادر با این میوه خوشمزه


خواص انگور
-بهترین نوع آن بهتر است که رسیده و شیرین با دانه‌های بزرگ و پوست نازک است.
-انگور دارای انواع مختلف است که بهترین، لطیف ترین و زود هضم‌ترین آنها شامل انگور عسگری، صاحبی، فخری، خلیلی و کشمشی است.
-انگور دارای ارزش غذایی بسیار است و برای بدن‌های ضعیف، افراد کم خون، افراد لاغر، افرادی که دچار بیماری‌های روحی و روان‌پریشی هستند، بسیار مفید است.
-انگور چاق کننده و مقوی است و مصرف آن در بدن؛ خون صالح و خوب می‌سازد.
-انگور بهترین میوه برای پاکسازی بدن از مواد زائد است.
-مصرف انگور برای رفع بواسیر مفید است و یبوست را بر طرف می‌کند، همچنین چهره را روشن و زیبا می‌کند.
-بهتر است که همراه با انگور کمی زیره مصرف شود تا از بروز نفخ جلوگیری شود.
-در بیماری‌هایی مانند رماتیسم و نقرس آب انگور بسیار مفید است.
-انگور یبوست مزاج را برطرف می‌کند، امروزه یبوست به بیماری تمدن معروف شده است.
-در بیمارانی که مبتلا به پُرشدن کیسه صفرا و سنگ صفرا هستند با مصرف آب انگور ناشتا بهبود پیدا می‌کند.
-به عقیده مرحوم سید جلال الدین مصطفوی پزشک و محقق طب سنتی آب انگور، در زنان باردار، برای رفع تنبلی روده‌ها بسیار مفید است، همچنین مصرف آب انگور در دوران شیردهی به افزایش شیر و افزایش کیفیت شیر بسیار موثر است.