شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

ترشی خشکبار


ترشی خشکبار

● مواد لازم:
▪ انجیر خشک= ۲۰۰ گرم
▪ توت خشک= ۲۰۰ گرم
▪ برگه هلو= ۲۰۰ گرم
▪ برگه زردآلو= ۲۰۰ گرم
▪ آلبالوی خشک= ۲۰۰ گرم
▪ آلو بخارا= ۲۰۰ گرم
▪ کشمش= ۲۰۰ گرم
▪ زرشک= ۲۰۰ گرم
▪ شیره انگور= ۵ قاشق …

مواد لازم:

انجیر خشک= ۲۰۰ گرم

توت خشک= ۲۰۰ گرم

برگه هلو= ۲۰۰ گرم

برگه زردآلو= ۲۰۰ گرم

آلبالوی خشک= ۲۰۰ گرم

آلو بخارا= ۲۰۰ گرم

کشمش= ۲۰۰ گرم

زرشک= ۲۰۰ گرم

شیره انگور= ۵ قاشق غذاخوری

سرکه و نمک= به مقدار لازم

طرز تهیه:

تمام مواد خشک را داخل کاسه ای ریخته و نمک و شیره انگور را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط میکنیم .سپس مواد را داخل شیشیه ریخته و روی ان سرکه میریزی و در شیشه را می بندیم .این ترشی بعد از ۱۰ روز قابل خوردن می باشد.