دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا

کاهش درد زایمان، سبزی معجزه گر!


پیام فرح بخش متخصص تغذیه در خصوص خواص جعفری گفت: بسیاری از افراد از جعفری به عنوان تزئین و دورچین غذا استفاده می‌کنند. جعفری به دلیل ویتامین‌های فراوانی که دارد به عنوان مولتی ویتامین محسوب می‌شود، هر 10 گرم جعفری 4 تا 5 کالری دارد و منبع خوبی از ویتامین A وC محسوب می‌شود.وی افزود: جعفری مقادیر کمی از کلسیم و آهن را در خود جای داده است. در 10 گرم سبزی 2 برابر میزان مورد نیاز ویتامین K را برای بدن تامین می‌کند، همچنین مقادیری از ویتامین B مانند ویتامین B1،B2،B3،B5،B6 اسید فولیک را در بر می‌گیرد .جعفری حاوی املاحی مثل فسفر،‌کلسیم ، منیزیم، منگنز، آهن، روی و پتاسیم است که نقش مهمی در سلامت جنین به ویژه در سه ماهه سوم بارداری دارد.
وی در خصوص تاثیر جعفری در انقباضات ماهیچه‌ای و زایمان راحت گفت: جعفری حاوی کلسیم است که برای انقباضات ماهیچه‌ای بسیار مفید است و از آنجایی که برای خروج جنین از کانال زایمان نیاز به انقباضات عضلانی موثر مادر داریم لذا باید توجه ویژه به منابع کلسیمی داشته باشیم.این متخصص تغذیه هشدار داد: روغن جعفری به علت افزایش تحریکات انقباضی عضلات موجب زایمان زودرس می‌گردد، بنابراین مصرف آن برای زنان باردار توصیه نمی‌شود.