یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
مجله ویستا

یخ زدایی شیرمادر، چگونه؟


سوال مخاطب نی‌نی‌بان: چگونگی اطمینان از سلامت شیرمادر منجد پس از ذوب کردن آن؟ شیرمادر پس از ذوب شدن به روش صحیح بوی بدی شبیه روغن مانده می دهد؟ تمام نکات در ضمینه انجماد و ذوب رعایت شده.
 
پاسخ دکتر مجید شهبازی، متخصص اطفال: 
دوست عزیز، منجمد کردن شیرمادر باید در ظرف های مخصوص باشد و بعد در آب داغ یخ زدایی شود یعنی روی حرارت مستقیم نباید باشد. اگر با این روش کار را انجام دهید مطمئنن این بوی روغن مانده را نمی دهد.