چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

گرفتن ناخن نوزاد، ترفندهای لازم


این2 کلمه بهترین توصیف برای وقتی است که می‌خواهید ناخن نوزاد را بگیرید: «هدف متحرک.»  مگر این‌که این کار را زمانی انجام دهید که فرشته کوچولوی‌تان خواب است.
 این کار مانند تیراندازی با کمان نیاز به دستی دارد که ثابت باشد و بتواند با تمرکز تیر را به نشانه بزند. کوتاه نگهداشتن ناخن‌های کودک برای کودک لازم است زیرا باعث می‌شود او کمتر صورت خودش را خراش دهد.
از خون نترسید
اگر هنگام ناخن گرفتن، اطراف ناخن خون آمد نترسید. انگشت را با گاز تمیز فشار دهید،‌ خواهید دید که خیلی زود خون بند می‌آید. بهتر است اطراف بریدگی از بانداژ استفاده نکنید تا زودتر بهبود پیدا کند.
با شیر دادن حواسش را پرت کنید
شیر خوردن بهترین کار برای حواس‌پرتی است. بهتر است در حین شیر خوردن، پدر ناخن‌های کودک را بگیرد. اگر هم شیر خشک با شیشه می‌خورد حین خوردن شیر، خودتان این کار را انجام دهید.
کوتاه کردن ناخن در خواب و بعد از حمام الزامي است. بدون شک کوتاه کردن ناخن در شرایطی که کودک تکان نمی‌خورد بهتر است. اما ناخن‌ها بعد از خیس شدن نرم‌تر می‌شوند و راحت‌تر می‌توان آنها را کوتاه کرد.
از سوهان استفاده کنید
 استفاده از سوهان به جای ناخن‌گیر بیشتر زمان می‌گیرد اما مزیت این کار این است که امکان ندارد انگشت کوچولوی‌تان را با ناخن‌گیر زخمی کنید. می‌توانید هر شب مقداری از ناخن‌های فرزندتان را سوهان کنید تا به این ترتیب بلند نشود. این کار راحت‌تر از ناخن گرفتن است.
دستانش را با دقت نگه دارید
 زمانی که در حال ناخن گرفتن هستید دقت کنید. انگشت کودک را نگه دارید و انگشتش را دورتر از ناخن فشار دهید. حالا خیلی آرام ناخنش را از محل طبیعی‌اش بگیرید. حواس‌تان باشد که ناخن کودک را زیاد نگرفته باشید. وقتی می‌خواهید ناخن انگشت شست را بگیرید صاف  آن را ببرید زیرا ناخن شست دیرتر رشد می‌کند و کمتر نیاز به نگهداری دارد.

نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.