چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

شیرینی کره بادام زمینی با مارشمالو


شیرینی کره بادام زمینی با مارشمالو

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و یک قالب ۲۲ در ۳۳ سانتیمتری را با فویل بپوشانید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

آرد شیرینی پزی ۱ بسته (آرد کره بادام زمینی)

مارشمالو ۳ فنجان (مارشمالوی کوچک)

شکلات ۱ فنجان (اسمارتیز)

چیپس شکلاتی ۱/۲ فنجان

روغن جامد ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و یک قالب ۲۲ در ۳۳ سانتیمتری را با فویل بپوشانید. با دست های آغشته به آرد، خمیر کره بادام زمینی را داخل قالب آماده شده پهن کنید و به مدت ۱۶ الی ۱۹ دقیقه داخل فر قرار دهید تا اینکه طلایی شود و لبه های خمیر حالت خود را حفظ کند.

قالب را از داخل فر بیرون بیاورید و مارشمالو ها را روی آن پخش کنید و دوباره به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا اینکه مارشمالو ها پف کنند.

قالب را از داخل فر بیرون بیاورید و خیلی سریع اسمارتیز را روی آن پخش کنید و بگذارید خنک شود.

زمانی که اندکی خنک شد، چیپس شکلاتی و روغن را به مدت ۲۰ ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید و بعد از هر چند ثانیه آن ها را هم بزنید تا اینکه شکلات آب شود. مخلوط شکلات آب شده را روی مارشمالو ها بریزید.

شیرینی را داخل یخچال قرار دهید تا اینکه شکلات روی آن سفت شود. سپس به وسیله فویل از داخل قالب بیرون بیاورید و تکه کنید و بعد سرو بفرمایید.

نکته:

از این مقدار مواد اولیه حدودا ۲۴ شیرینی بدست می آید.