شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

غذاهاي سرخ كرده، دانش‌آموزان را تنبل مي‌كند


فارس: يك متخصص تغذيه گفت: غذا‌هاي سرخ شده و غني از روغن دانش‌آموز را تنبل مي‌كند.

مرتضي صفوي اظهار داشت: توجه ويژه به تغذيه دانش‌آموزان در دوران امتحانات بسيار مهم است.

وي بيان داشت: با اينكه درس خواندن نياز دانش‌آموزان را به انرژي چندان افزايش نمي‌دهد اما استفاده از غذاهاي مناسب براي دانش‌آموزان ضروري است.

اين متخصص تغذيه افزود: كودكان و نوجوانان و حتي بزرگسالان نياز دارند كه در طول امتحانات غذاهايي مصرف كنند كه مواد مغذي مورد نياز بدن آنها را فراهم كند تا بتوانند سريع‌تر فكر كنند و حافظه بهتري داشته باشند.

صفوي اضافه كرد: دانش‌آموزان بايد از غذاهايي كه آنها را خواب آلوده مي‌كند، پرهيز كنند همچنين بر خلاف تصور بسياري از مادران مصرف غذاهاي چرب و سرشار از روغن براي تقويت ذهن و بدن صحيح نيست.

وي با بيان اينكه غذا‌هاي سرخ شده و غني از روغن، دانش‌آموز را تنبل مي‌كند، گفت: غذاهاي چرب، سرخ شده و پر ادويه به زمان بيشتري براي هضم نياز دارند؛ دانش‌آموزان نبايد پيش از امتحان غذاهاي چرب و پر ادويه به مقدار زياد استفاده كنند.

اين متخصص تغذيه بيان داشت: دانش‌آموزان تعداد وعده‌هاي غذايي خود را افزايش دهند؛ كودكان كه معده كوچكتري دارند در طول روز 5 وعده غذا با حجم كم مصرف كنند همچنين مصرف 2 تا 3 وعده غذاي سنگين و حجيم در طول روز باعث خواب آلودگي دانش آموز مي‌شود و آنها را بي‌حال مي‌كند.