جمعه, ۱ فروردین, ۱۴۰۴ / 21 March, 2025
مجله ویستا

خوردن شکلات در بارداری، فواید جالب


به‌طورکلی کسانی که شکلات دوست دارند معمولا خود را به خاطر این علاقه سرزنش می‌کنند اما نمی‌دانند خوردن مقدار کمی شکلات در هفته برای سلامتی مفید است. مطالعات بسیاری نشان می‌دهد که شکلات تیره سرشار از فلاونوئیدها نوعی آنتی اکسیدان بسیار قوی است که از بدن در برابر بسیاری از بیماری‌ها محافظت می‌کند.
 
مصرف شکلات در دوران بارداری به پیشگیری از استرس و بهبود وضعیت روحی کمک می‌کند.
 
آنتی‌اکسیدان‌های شکلات برای قلب نیز بسیار عالی است. شکلات تیره به اتساع عروق و بهبود جریان خون کمک می‌کند و همچنین مانع از تجمع پلاک‌ها در دیواره عروق می‌شود. گرچه شاید باورکردنی نباشد اما شکلات برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند کمک خوبی است زیرا آنتی‌اکسیدان‌های متنوع آن احساس سیری زیادی را به همراه دارد.

شکلات در مقایسه با دیگر خوراکی‌های محرک مانند چای یا قهوه مقدار نسبتا کمتری کافئین دارد. مصرف شکلات به پیشگیری و درمان بیماری‌های مختلف کمک می‌کند زیرا مانند مسکن طبیعی عمل می‌کند.
بر اساس بسیاری از تحقیقات، احتمال ابتلا به حمله قلبی در خانم‌هایی که در طول هفته 500 گرم شکلات می‌خورند، 20درصد کمتر است. کاکائو حاوی اسید اولئیک است که این نوع چربی موجب افزایش سطح کلسترول خوب می‌شود.
 
البته باید توجه داشت فقط شکلات تیره تلخ واقعا چنین تاثیرات مثبتی را در پی دارد. بیماران دیابتی و چاق نیز باید در این زمینه با پزشک مشورت نمایند. در هنگام خرید نیز دقت کنید که شکلات حداقل 65درصد کاکائو داشته باشد.