دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

تغذیه نوپا، روش تهیه کرم انبه


کرم انبه، مناسب 24-12 ماه
پوره انبه و شكر را در تابه كوچكی بریزید و 2 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
 
مواد لازم کرم انبه:
پوره انبه                   180 گرم
شكر                        1 قاشق سوپخوری
آبلیمو                      1 قاشق چایخوری
شیر                        250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)
شكر (اضافی)           40 گرم
آرد ذرت                    1 قاشق سوپخوری
وانیل                       یك هشتم قاشق چایخوری
انبه خرد كرده            به میزان لازم
برگ نعنا                   به میزان لازم
روش تهیه كرم انبه:
پوره انبه و شكر را در تابه كوچكی بریزید و 2 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و آبلیمو را به آن بیفزائید و كنار بگذارید تا خنك شود. پوره انبه را در ظرف مورد نظر بریزید. رویش را با سلیفون بپوشانید و 1-2 ساعت در فریزر قرار دهید. شیر، شكر (اضافی) و آرد ذرت را در قابلمه كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
مرتب كرم را هم بزنید تا آرد ذرت گلوله نشود. كرم را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن بیفزائید. روی كرم را با سلیفون بپوشانید و 25-30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا از حرارت اولیه بیفتد. اكنون كرم را روی پوره انبه بریزید و آن را با تكه‌های انبه و نعنا بیارائید.
نکته تغذیه‌ای:
انبه میوه‌ای خوشمزه و غنی از ویتامین‌ها، املاح و آنتی‌اكسیدان‌ها است. این میوه منبع خوبی از فیبرهای رژیمی، ویتامین B6 و سرشار از ویتامین‌های A و C است.