دوشنبه, ۱۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 3 March, 2025
مجله ویستا
سلامت جنین، مواد غذایی خوب و بد
برخی ادویه ها و مواد غذایی می توانند باعث افزایش خطر سقط جنین در خانم های باردار شوند، که بهتر است از آنان پرهیز کنند.
تغذیه در بارداری
دوران بارداری یکی از شیرینترین دوران زندگی زنان است که اگر قبل از بارداری و حین بارداری تدابیری رعایت شود، دوران دلپذیری برای زن خواهد بود.
- پاکسازی معده از مواد زائد قبل از بارداری با رعایت تدابیری خاص خود موجب کاهش مشکلات ناشی از بارداری در طول دوران بارداری خواهد شد. البته بهتر است هرکسی که تمایل به باردار شدن دارد حداقل ۳ ماه قبل از باردار شدن تدابیر خاصی را رعایت کند.
- مصرف شیره انگور، آب و عسل، سیب رنده شده برای خونسازی دوران بارداری مفید است.
- مصرف سیب در دوران بارداری مانع بیمار شدن بچه در دورانهای زندگی میشود و سیستم ایمنی نوزاد بعد از متولد شدن قوی میکند.
- مصرف آب انار شیرین در غضروف سازی جنین بسیار موثر است.
- برای تقویت معده و خونسازی از ترکیب یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل+ ۱۰ قاشق غذاخوری شکر آسیاب شده +۵ قاشق غذاخوری پودر پسته را باهم مخلوط کرده و بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای خوری آن را مصرف کنند البته بهتر است در لقمه آخر غذا بدون آب مصرف شود.
در این باره غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی عنوان میکند: زنان باردار از مصرف گشنیز، کرفس، ترشی، سیب ترش و موادغذایی و ادویههای بسیار گرم و سرد پرهیز کنند چرا که مصرف ادویههای گرم و سرد خود موجب سقط جنین میشود.
- مصرف کرفس در دوران بارداری موجب بروز آلرژی میشود.
- مصرف بیش از حد زرشک در دوران بارداری موجب نقص جنینی میشود.
- مصرف گل ختمی و گل بنفشه در دوران بارداری موجب سقط میشود.
- در دوران بارداری از مصرف موادغذایی گس، تلخ، نفاخ پرهیز شود.
- در دوران بارداری نخود، لوبیا و کنجد کمتر مصرف شود.
تغذیه در بارداری
دوران بارداری یکی از شیرینترین دوران زندگی زنان است که اگر قبل از بارداری و حین بارداری تدابیری رعایت شود، دوران دلپذیری برای زن خواهد بود.
- پاکسازی معده از مواد زائد قبل از بارداری با رعایت تدابیری خاص خود موجب کاهش مشکلات ناشی از بارداری در طول دوران بارداری خواهد شد. البته بهتر است هرکسی که تمایل به باردار شدن دارد حداقل ۳ ماه قبل از باردار شدن تدابیر خاصی را رعایت کند.
- مصرف شیره انگور، آب و عسل، سیب رنده شده برای خونسازی دوران بارداری مفید است.
- مصرف سیب در دوران بارداری مانع بیمار شدن بچه در دورانهای زندگی میشود و سیستم ایمنی نوزاد بعد از متولد شدن قوی میکند.
- مصرف آب انار شیرین در غضروف سازی جنین بسیار موثر است.
- برای تقویت معده و خونسازی از ترکیب یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل+ ۱۰ قاشق غذاخوری شکر آسیاب شده +۵ قاشق غذاخوری پودر پسته را باهم مخلوط کرده و بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای خوری آن را مصرف کنند البته بهتر است در لقمه آخر غذا بدون آب مصرف شود.
در این باره غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی عنوان میکند: زنان باردار از مصرف گشنیز، کرفس، ترشی، سیب ترش و موادغذایی و ادویههای بسیار گرم و سرد پرهیز کنند چرا که مصرف ادویههای گرم و سرد خود موجب سقط جنین میشود.
- مصرف کرفس در دوران بارداری موجب بروز آلرژی میشود.
- مصرف بیش از حد زرشک در دوران بارداری موجب نقص جنینی میشود.
- مصرف گل ختمی و گل بنفشه در دوران بارداری موجب سقط میشود.
- در دوران بارداری از مصرف موادغذایی گس، تلخ، نفاخ پرهیز شود.
- در دوران بارداری نخود، لوبیا و کنجد کمتر مصرف شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست