پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
بهترین اسباب بازی برای کودکان سه تا ۶ ماهه
برترین ها: اسباب بازی کودکان به سن آنها بستگی دارد. به طور مثال، یک کودک دو ماهه به وسایل متحرکی که صدای جالب توجهی نیز دارند، علاقه دارد در حالیکه یک کودک ۱۵ ماهه به هیجان بیشتری نیاز دارد. در اینجا بهترین اسباب بازی برای کودکان ۳ تا ۶ ماهه را معرفی کرده ایم.
اسباب بازی کودکان به سن آنها بستگی دارد
به طور مثال، یک کودک دو ماهه به وسایل متحرکی که صدای جالب توجهی نیز دارند، علاقه دارد در حالیکه یک کودک ۱۵ ماهه به هیجان بیشتری نیاز دارد. به طور مثال، دوست دارد در آشپزخانه اسباب بازی خود آشپزی کند. در اینجا بهترین اسباب بازی برای کودکان ۳ تا ۶ ماهه را معرفی کرده ایم.
وقتی کودک به این سن می رسد توجهش به دستانش جلب می شود و احساس می کند که چقدر سرگرم کننده هستند. به همین دلیل دیگر آنها را مشت نمی کند. او می تواند انگشتان خود را بمکد و از آنها برای گرفتن اسباب بازی ها و وسایل مختلفی که در دستانش گذاشته می شوند، استفاده کند.
او همچنین یاد می گیرد تا اسباب بازی ها را بردارد او خیلی زود یاد می گیرد تا اسباب بازی را بین دستان خود عقب و جلو ببرد و مچ دست خود را به همه طرف بچرخاند و در نهایت آنها را داخل دهان خود بگذارد.
مطمئن شوید که اسباب بازی ها به اندازه کافی امن هستند زیرا کودک آنها را می جود. برای این منظور، به برچسب اسباب بازی ها توجه کنید. هرگز وسایل فنری را به گهواره یا تخت کودک خود نبندید زیرا ممکن است باعث خفگی یا گیر افتادن او شود. در ۶ ماهگی کودک می تواند بنشیند. این دید تازه ای از جهان اطراف به او می بخشد.
مرکز فعالیت
این وسیله بازی در واقع انواع گوناگون دارد و همه آنها اسباب بازی های آویزان دارند یا خودتان می توانید وسایل دلخواه را از آنها آویزان کنید. این وسیله برای کودکانی است که هنوز نمی توانند را ه بروند. کودک می تواند به وسایل ضربه بزند، آنها را بکشد، بتاباند و صدای آنها را در بیاورد. از ۵ ماهگی به بعد چون کودک می تواند با دست یا زانوهای خود وسایل را هل بدهد، بهتر است این وسیله را از دسترس او دور کنید.
جغجغه های سبک وزن
کودکان از ایجاد صدا لذت می برند. به او جغجغه بدهید و اجازه دهید تا آن را تکان دهد. کودکان در این سن بسیار موسیقی را دوست دارند و به ریتم آهنگ ها احترام می گذارند. به همین دلیل، خوب است جغجغه هایی با صداهای جالب را به دست کودک خود بدهید تا سرگرم شود.
محل بازی
وسایل بازی دنباله داری در بازار وجود دارند که از آنها عروسک ها، جغجغه ها و وسایل پلاستیکی مختلفی آویزان است و می توان آن را به صندلی کودک، کالکسه یا صندلی ماشین وصل کرد. کودک با این همه وسایل پر سرو صدا و رنگی سرگرم می شود و سعی می کند اسباب بازی های آویزان شده را با دست بگیرد.
حیوانات نرم و کوچک
در این سن کودکان می توانند با انواع حیوانات آشنا شوند. برای این منظور می توانید از حیوانات نرم و پارچه دار استفاده کنید. حتما توجه داشته باشید که این حیوان سیم یا قطعه فلزی نداشته باشد که به کودک آسیب برساند.
باید از عروسک ها و حیوانات پارچه ای استفاده کنید که چشمان و دهان پلاستیکی دارند و عاری از هر گونه مواد سمی و خطرناک هستند. بعلاوه، باید توجه داشته باشید که زنگ، کلید، ربان یا بندی ندارد که کودک بتواند آنها را بکشد و در دهان خود بگذارد.
اسباب بازی های پلاستیکی صدادار
کودک در این سن می توند اسباب بازی را در دست بگیرد و صدای آن را در بیاورد. این اسباب بازی ها بیشتر برای داخل وان مناسب هستند. صدای جیک جیک این وسایل موجب شادی کودکان می شود.
کتاب های مقوایی
کتاب خواندن برای کودکان در هر سنی ارزشمند و مفید است. کتاب های مقوایی در برابر آب دهان کودکان و در دهان گذاشتن آنها مقاومت بیشتری دارند. گوش کردن به صدای شما هنگامی که برای کودک خود کتاب می خوانید، کمک می کند تا گوش کودک تفاوت آواها را از هم تشخیص دهد و شنوایی اش تقویت شود.
برای اینکه کتاب خوانی برای کودک جذاب و سرگرم کننده باشد، صدای خود را بالا و پایین کنید، روی برخی کلمات تاکید کنید یا آن را به صورت آهنگ برایش بخوانید.
حلقه های رنگی دندان درآوردن
هیچ چیز به اندازه گاز زدن یک پلاستیک نرم هنگامی که لثه شما می خارد، آرام بخش نیست. این حلقه ها را در یخچال نگه دارید تا هنگامی که کودک می خواهد آن را بجود، احساس بهتری داشته باشد. البته آنها را داخل فریزر نگذارید. دهان و لثه کودکان تابِ تحمل وسایل یخ زده را ندارند.
تُشک های لایه دار یا فوم های نرم
تُشک های لایه دار یا فوم های نرم برای بازی کودکان در مکان های مختلف بسیار مناسب هستند. با پهن کردن این زیراندازها، کودک مکانی آشنا و مخصوص برای بازی دارد که به اندازه کافی نرم هست تا آسیب نبیند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست