یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

چامپای گوشت


چامپای گوشت

در بیشتر مناطق هندوستان گوشت گاو خورده نمی‌شود، به جز مناطق مسلمان‌نشین و ایالت کرالا که اکثریت آن را مسیحیان تشکیل می‌دهند. ترکیب گوشت و ادویه‌های آتشین چامپا را به وجود …

در بیشتر مناطق هندوستان گوشت گاو خورده نمی‌شود، به جز مناطق مسلمان‌نشین و ایالت کرالا که اکثریت آن را مسیحیان تشکیل می‌دهند. ترکیب گوشت و ادویه‌های آتشین چامپا را به وجود می‌آورد که معمولا به عنوان سس همراه نان یا در ساندویچ خورده می‌شود. مقادیر ادویه را به میل خودتان کم و زیاد کنید.

مواد لازم برای۴ نفر:

گوشت گوساله چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

فلفل سبز تند: ۲ عدد، ساطوری

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

پودر گشنیز: یک قاشق چای‌خوری

پودر دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

گوجه‌فرنگی متوسط: ۲ عدد، رنده‌شده

فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

پودر هل سبز: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پودر زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه‌های گوشت را از هم باز کنید.

۲- فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه‌ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.

۳- گوجــه‌فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.

نکات:

۱- برای تبدیل چامپا به یک غذای کامل، ۲‌سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

۲- گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر می‌کند.

۳- چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو کنید.

۴- چامپای سنتی را با روغن حیوانی تهیه می‌کنند.