سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
مجله ویستا
تغذیه ، بعد از درمان سرطان سینه
پرسش: علت بالا رفتن ای اس آر در خون من سرطان سینه بود که 2 سال پیش عمل کردم و خوب شدم الان دارم داروی لتروزول روزی یک قرص میخورم و تحت نظر متخصص هستم میخواستم لطفا بگویید چه غذاهایی بخورم که از 42 بیاید 20 ؟
پاسخ: کاهش مصرف اسیدهای چرب اشباع مانند گوشت قرمز و روغن های جامد حیوانی و همچنین حذف منابع اسیدهای چرب ترانس نظیر لبنیات پرچرب و روغن های هیدروژنه از موارد مهمی است که باید رعایت کنید.
در هفته ٦ بار و هر بار 30 دقیقه پیاده روی داشته باشید
تا جائی که می توانید سبزیجات زیاد مصرف کنید. سبزیجاتی را انتخاب كنید كه زرد و نارنجی و سبز پر رنگ باشند
وزنتان را متعادل نگه دارید.
فست فود اصلا نخورید.
از غذاها و گوشت های بیش از حد پخته و سوخته از جمله گوشت گاو،مرغ و بره پرهیز كنید. این غذاها را در دمای زیر 1٦٠ درجه سانتیگراد ) ٠2٥ درجه سانتیگراد( بپزید كه از این دما به بعد مواد سرطان زایی به نام آمین های هتروسیكلیك، شروع به تشكیل شدن می كنند چه نحوه پختن غذا، كباب كردن باشد چه سرخ كردن. اگر گوشت را در چیزی مثل آبلیمو یا ماست بخوابانید تا ترد شود، احتمال تشكیل آمین های هتروسیكلیك هنگام كباب كرن گوشت كمتر می شود.از پختن غذا روی شعله مستقیم آتش بپرهیزید چون چربی یا سسی كه گوشت را در آن خوابانده اید، خود سبب شعله ور شدن بیشتر آتش می شوند كه می تواند انباشت آمین هتروسیكلیك و دیگر مواد كارسینوژن در سطح غذا شوند.قرار دادن گوشت در مایكروویو به مدت یك تا دو دقیقه در حرارت متوسط پیش از كباب كردن آن، سبب كاهش تولید آمین هتروسیكلیك می شود. از دیگر روش های آماده كردن غذا مانند دم كردن، آب پز كردن . آهسته پختن غذا در دیگ در بسته استفاده كنید.
لبنیات شما حتما از نوع کم چرب باشد.
مرتب سطح ویتامین دی خون خود را چک کنید.
پاسخ: کاهش مصرف اسیدهای چرب اشباع مانند گوشت قرمز و روغن های جامد حیوانی و همچنین حذف منابع اسیدهای چرب ترانس نظیر لبنیات پرچرب و روغن های هیدروژنه از موارد مهمی است که باید رعایت کنید.
در هفته ٦ بار و هر بار 30 دقیقه پیاده روی داشته باشید
تا جائی که می توانید سبزیجات زیاد مصرف کنید. سبزیجاتی را انتخاب كنید كه زرد و نارنجی و سبز پر رنگ باشند
وزنتان را متعادل نگه دارید.
فست فود اصلا نخورید.
از غذاها و گوشت های بیش از حد پخته و سوخته از جمله گوشت گاو،مرغ و بره پرهیز كنید. این غذاها را در دمای زیر 1٦٠ درجه سانتیگراد ) ٠2٥ درجه سانتیگراد( بپزید كه از این دما به بعد مواد سرطان زایی به نام آمین های هتروسیكلیك، شروع به تشكیل شدن می كنند چه نحوه پختن غذا، كباب كردن باشد چه سرخ كردن. اگر گوشت را در چیزی مثل آبلیمو یا ماست بخوابانید تا ترد شود، احتمال تشكیل آمین های هتروسیكلیك هنگام كباب كرن گوشت كمتر می شود.از پختن غذا روی شعله مستقیم آتش بپرهیزید چون چربی یا سسی كه گوشت را در آن خوابانده اید، خود سبب شعله ور شدن بیشتر آتش می شوند كه می تواند انباشت آمین هتروسیكلیك و دیگر مواد كارسینوژن در سطح غذا شوند.قرار دادن گوشت در مایكروویو به مدت یك تا دو دقیقه در حرارت متوسط پیش از كباب كردن آن، سبب كاهش تولید آمین هتروسیكلیك می شود. از دیگر روش های آماده كردن غذا مانند دم كردن، آب پز كردن . آهسته پختن غذا در دیگ در بسته استفاده كنید.
لبنیات شما حتما از نوع کم چرب باشد.
مرتب سطح ویتامین دی خون خود را چک کنید.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار مخاطبان قرار میدهد.
براي عضويت در خبرنامه ني ني بان و اطلاع از بهترين و پربيننده ترين مطالب، کافي است يک بار فرم عضويت ما را از اينجا پر کنيد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست