جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه کشمش و گردو


کلوچه کشمش و گردو

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. بیکینگ پودر و آرد را الک کنید و کنار بگذارید.

مواد لازم

۴۵۰ گرم پودر قند

۳۰۰ گرم روغن جامد

۱۰۰ گرم روغن مایع

۶ عدد تخم مرغ

۱/۸ قاشق چایخوری وانیل

۲۵۰ میلی لیتر شیر

۸۵۰ گرم آرد شیرینی‌پزی

۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۳۵۰ گرم گردوی خرد شده

۳۵۰ گرم کشمش پلویی

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. بیکینگ پودر و آرد را الک کنید و کنار بگذارید.

۲. روغن جامد و پودر قند را با هم‌زن برقی هم بزنید تا یکدست و لطیف شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ ها را تک‌تک اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه با هم‌زن برقی هم بزنید.

۳. وانیل و شیر را اضافه کنید. به آرامی مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله آخر نیز پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید.

۴. گردوی خرد شده و کشمش را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید.

۵. سینی فر را چرب کنید یا یک لایه کاغذ روغنی روی آن قرار دهید. با قاشق مقداری از مواد به دست آمده را با فاصله ۶ تا ۷ سانتی‌متر از یکدیگر روی سینی فر بریزید. آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.