یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

سالاد جوانه گندم؛ سرشار از ویتامین


سالاد جوانه گندم؛ سرشار از ویتامین

▪ مقدار تهیه: برای ۴ نفر
▪ کل زمان تهیه: ۱.۵ ساعت
● مواد لازم
▪ جوانه گندم: یک پیمانه
▪ لوبیا سبز: نصف پیمانه
▪ ذرت نیم‌پز شده:‌ نصف پیمانه
▪ پیازچه: ۶ عدد
▪ گوجه فرنگی کوچک: ۴ عدد
▪ گردوی …

مقدار تهیه:

برای ۴ نفر

کل زمان تهیه:

۱.۵ ساعت

مواد لازم

جوانه گندم:

یک پیمانه

لوبیا سبز:

نصف پیمانه

ذرت نیم‌پز شده:

‌ نصف پیمانه

پیازچه:

۶ عدد

گوجه فرنگی کوچک:

۴ عدد

گردوی خرد شده:

‌۲ قاشق غذاخوری

زیتون سبز:

نصف پیمانه، هسته آن‌ها درآورده شود.

جعفری تازه:

۲ قاشق غذاخوری،‌ خرد شود.

آب لیموی تازه:

۴- ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون:

۲ قاشق غذاخوری

سبزی‌جات خشک معطر:

یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا لوبیا سبز و ذرت‌ها را با مقداری نمک جوشانده و بپزید،‌ سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و بگذارید خنک شوند.

جعفری،‌ گردو، گوجه فرنگی و پیازچه‌ها را خرد کنید و ذرت، لوبیا سبز، زیتون و جوانه گندم را به آن‌ها اضافه کنید.

نمک،‌ فلفل، پودر سبزی‌جات معطر، آب لیمو و روغن زیتون را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو، یک ساعت آن را در یخچال خنک کنید.