پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
روتر مسافرتی ASUS WL ۳۳۰N۳G
همه ما در دنیای IT به کوچک شدن دائمی ابزارها عادت کردهایم. در واقع میتوان گفت، مشاهده ابزارهای کوچکتر در هر نسل جدید از محصولات به یک قانون در این صنعت تبدیل شده است. با اینحال، خبر خوب این است که هنوز گاهی اوقات با محصولاتی مواجه میشویم که میتوانند ما را با نسبت «توانمندیهای به اندازه» خود متعجب کنند. با جرأت میتوان گفت، روتر مسافرتی WL-۳۳۰N۳G شرکت ایسوس نیز یکی از همین محصولات است. امروزه، افراد زیادی وجود دارند که بهطور همزمان از چند ابزار با قابلیتهای شبکهسازی بیسیم (مانند لپتاپها، نتبوکها یا تلفنهای هوشمند) استفاده میکنند. به این ترتیب، در اختیار داشتن ابزاری که به شما اجازه دهد در هر شرایطی قابلیتهای شبکهسازی بیسیم را بهدست آورده و منابع خود را مابین چنین ابزارهایی به اشتراک بگذارید، میتواند بسیار ارزشمند باشد.
وقتی برای نخستینبار با WL-۳۳۰N۳G مواجه میشوید، موضوع تعجبآوری در آن به چشم نمیخورد. یک ابزار کوچک مستطیل شکل و سفید رنگ با ابعاد ۹۰×۹/۳۸×۸/۱۲ میلیمتر (بدون احتساب برآمدگی درگاه شبکه) که یک کلید و چند چراغ شاخص کوچک روی آن به چشم میخورند. بخش هیجانانگیز ماجرا زمانی شروع میشود که شما با عملکردهای متعدد این ابزار آشنا میشوید. برای شروع اجازه بدهید به شما بگوییم درباره ابزاری صحبت میکنیم که شش توانمندی مختلف دارد.
WL-۳۳۰N۳G در اصل یک روتر بیسیم با قابلیت پشتیبانی از استانداردهای ۸۰۲.۱۱b/g/n است که بهآسانی میتوانید آن را در هنگام سفر با خود حمل کرده و یک اتصال باند پهن اینترنت را به آسانی مابین چندین ابزار بیسیم به اشتراک بگذارید. در این حالت کافی است کابل LAN مودم باند پهن خود را به درگاه RJ۴۵ این ابزار متصل کنید. با کمی تغییر در پیکربندی همین ترکیب، شما میتوانید WL-۳۳۰N۳G را به یک نقطه دسترسی برای اضافه کردن امکان دسترسی بیسیم به شبکه کابلی فعلی خود تبدیل کنید. در این حالت کافی است از درگاه RJ۴۵ این ابزار برای اتصال به شبکه کابلی خود استفاده کنید. در عین حال، اگر از قبل یک شبکه بیسیم را در محیط مورد نظر خود در اختیار دارید، همین وسیله کوچک میتواند بهعنوان یک تکرارکننده (Repeater) در شبکه بیسیم شما مورد استفاده قرار گرفته و برد قابل دسترسی سیگنال شبکه بیسیمتان را گسترش دهد.
از سوی دیگر، شما میتوانید از WL-۳۳۰N۳G بهعنوان یک آداپتور اترنت به وایفای استفاده کنید. این حالت برای برقراری ارتباط بیسیم با ابزارهایی که تنها یک درگاه اترنت دارند، بسیار مناسب است. در این حالت باید WL-۳۳۰N۳G را از طریق درگاه اترنت آن به هر وسیلهای که دارای یک درگاه اترنت باشد (مانند کنسولهای بازی، تلویزیونهای مدرن و...) متصل کرده و به این ترتیب بهصورت بیسیم با این وسایل ارتباط برقرار کنید. عملکرد بعدی این ابزار، ایجاد یک هاتاسپات برای شما است. در این حالت، شما میتوانید روی یک شبکه بیسیم دیگر لاگین کرده و اتصال اینترنت آن را در بین ابزارهای خودتان (که میتوانند چند کامپیوتر یا تلفن هوشمند باشند) به اشتراک بگذارید، آن هم با SSID خودتان. وقتی وارد این حالت میشوید، فهرستی از شبکههای بیسیمی که میتوانید به آنها متصل شوید، در اختیارتان قرار میگیرد.
ششمین عملکردی که WL-۳۳۰N۳G در اختیار شما قرار میدهد، به اشتراک گذاشتن یک اتصال اینترنت ۳G مابین چند ابزار بیسیم است. در این حالت کافی است یک آداپتور یا بهعبارت دیگر یک مودم ۳G USB را به درگاه USB روی این ابزار متصل کنید. اگر سرویس اینترنت ۳G شما از قبل فعال شده باشد، تنها کاری که باید انجام دهید این است که پس از انتخاب کشوری که در آن هستید، اطلاعات تأمین کننده سرویس ۳G خود را وارد کنید. حالا شما هم با ما هم عقیدهاید، توانمندیهای این ابزار کوچک بسیار فراتر از قد و اندازه آن هستند. WL-۳۳۰N۳G میتواند تغذیه برق مورد نظر خود را از طریق یک آداپتور اختصاصی یا با اتصال به درگاه USB یک کامپیوتر دریافت کند. در حوزه قابلیتهای شبکهسازی، بد نیست به این نکته اشاره کنیم که ابزار مورد بحث به یک درگاه اترنت سریع (۱۰/۱۰۰) مجهز شده است. بخش شبکهسازی بیسیم آن نیز با باند فرکانس ۲,۴ گیگاهرتز کار میکند و توانایی انتقال اطلاعات با سرعت حداکثر ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه را در یک شبکه بیسیم N دارد. برای تامین امنیت ارتباطات بیسیم، ایسوس مکانیزمهای رمزگذاری WEP ۱۲۸/۶۴ بیتی، WPA/PSK و WPA۲-PSK را در این محصول خود پیادهسازی کرده است. به این ترتیب میتوان گفت که WL-۳۳۰N۳G نه تنها به خوبی از عهده انجام وظایفی که برای آن در نظر گرفته شدهاند، برمیآید، بلکه مجموعه این وظایف بسیار فراتر از چیزی هستند که بهطور طبیعی از ابزاری در این اندازه انتظار داریم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست