دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
توپک های خرما (مخصوص ماه رمضان)
مواد لازم:
خرما:
۲۰۰گرم
گردو:
۳۰گرم
بیسکویت پتی بور:
۳۰گرم یا ۵بیسکویت
پودر نارگیل:
به مقدار لازم
گردو، خلال پسته، خلال بادام:
برای تزئین
دارچین:
به دلخواه
طرز تهیه:
خرما را به مدت یک تا ۲دقیقه در آب جوش بریزید. سپس آن را آبکش کنید. پوست و هسته خرما را جدا کنید. گردو و بیسکویت را درون غذاساز به شکل پودر در بیاورید. سپس خرماهای بدون پوست و هسته را جداگانه در غذاساز به شکل پوره درآورید. در ظرف مناسب خرما و بیسکویت و گردو را کاملا با هم مخلوط کنید و ورز دهید. اگر تمایل داشتید کمی دارچین به مخلوط مواد اضافه کنید. کمی از مخلوط را بردارید و به شکل توپک های کوچک دربیاورید. توپک ها را در مخلوط نارگیل بغلتانید. توپک های آماده شده را در ظرف مناسب قرار دهید و با پسته و بادام و گردو تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست