دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

توپک های خرما (مخصوص ماه رمضان)


توپک های خرما (مخصوص ماه رمضان)

● مواد لازم:
▪ خرما: ۲۰۰گرم
▪ گردو: ۳۰گرم
▪ بیسکویت پتی بور: ۳۰گرم یا ۵بیسکویت
▪ پودر نارگیل: به مقدار لازم
▪ گردو، خلال پسته، خلال بادام: برای تزئین
▪ دارچین: به دلخواه

● طرز تهیه:
خرما …

مواد لازم:

خرما:

۲۰۰گرم

گردو:

۳۰گرم

بیسکویت پتی بور:

۳۰گرم یا ۵بیسکویت

پودر نارگیل:

به مقدار لازم

گردو، خلال پسته، خلال بادام:

برای تزئین

دارچین:

به دلخواه

طرز تهیه:

خرما را به مدت یک تا ۲دقیقه در آب جوش بریزید. سپس آن را آبکش کنید. پوست و هسته خرما را جدا کنید. گردو و بیسکویت را درون غذاساز به شکل پودر در بیاورید. سپس خرماهای بدون پوست و هسته را جداگانه در غذاساز به شکل پوره درآورید. در ظرف مناسب خرما و بیسکویت و گردو را کاملا با هم مخلوط کنید و ورز دهید. اگر تمایل داشتید کمی دارچین به مخلوط مواد اضافه کنید. کمی از مخلوط را بردارید و به شکل توپک های کوچک دربیاورید.‌ توپک ها را در مخلوط نارگیل بغلتانید. توپک های آماده شده را در ظرف مناسب قرار دهید و با پسته و بادام و گردو تزئین کنید.