یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
برش های کیک پنیر و لیمو
مواد لازم:
بیسکویت نارگیلی خرد شده- یک و نیم پیمانه
کره یا مارگارین نرم شده- ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای نرم-۴۰۰گرم
شکر-نصف پیمانه
پوست لیمو- نصف قاشق مرباخوری
آب لیمو- یک قاشق غذاخوری
وانیل-کمی
تخم مرغ-۲عدد
طرز تهیه:
خرده بیسکویت و مارگارین یا کره را با هم مخلوط کنید و در ظرف چهارگوش که از قبل کمی چرب کرده اید، پهن کنید. پنیر خامه ای، شکر، آب لیمو، پوست لیمو و وانیل را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید و روی مواد بیسکویت پهن شده بریزید. ظرف را به مدت ۲۰تا۲۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از خنک شدن به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر شورای شهر تهران پلیس شهرداری تهران قتل سیل وزارت بهداشت کنکور آتش سوزی سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن ایران خودرو سایپا تورم
تئاتر تلویزیون سریال محمدرضا گلزار ازدواج وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی سریال پایتخت
سازمان سنجش ناسا کنکور ۱۴۰۳ خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال فوتسال پرسپولیس استقلال تیم ملی فوتسال ایران بازی جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ اینترنت گوگل بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی خواب موز سلامت روان بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا