جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
خورش قیمه
گوشت گوسفند : ۳۷۵ گرم
پیاز : ۱ عدد
آب : ۲ فنجان
لپه : ۱۰۰ گرم
فلفل : ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق مربا خوری
زعفران : ۰.۵ قاشق مربا خوری
روغن : ۴ قاشق مربا خوری
روغن اعلای کرمانشاهی : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت را با کارد قیمه کرده، یک پیاز درشت را به قطعات بریده سرخش کنید تا طلائی رنگ شود، سپس لپه و زرد چوبه و فلفل و نمک را مخلوطش کرده با قاشق هم بزنید و دو لیوان آب گرم در آن بریزید و بگذارید بپزد.
همین که لشهها خوب پخته شد، گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن اعلا مخلوط کرده، کمی زعفران سائیده در لپه و قیمه ریخته و از روی آتش بردارید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست