جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

خورش قیمه


گوشت گوسفند  :  ۳۷۵ گرم
پیاز  :  ۱ عدد
آب  :  ۲ فنجان
لپه  :  ۱۰۰ گرم
فلفل  :  ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه  :  ۱ قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی  :  ۱ قاشق مربا خوری
زعفران  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
روغن  :  ۴ قاشق …

گوشت گوسفند  :  ۳۷۵ گرم

پیاز  :  ۱ عدد

آب  :  ۲ فنجان

لپه  :  ۱۰۰ گرم

فلفل  :  ۱ قاشق مربا خوری

زردچوبه  :  ۱ قاشق مربا خوری

رب گوجه فرنگی  :  ۱ قاشق مربا خوری

زعفران  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری

روغن  :  ۴ قاشق مربا خوری

روغن اعلای کرمانشاهی  :  ۱ قاشق مربا خوری

گوشت را با کارد قیمه کرده، یک پیاز درشت را به قطعات بریده سرخش کنید تا طلائی رنگ شود، سپس لپه و زرد چوبه و فلفل و نمک را مخلوطش کرده با قاشق هم بزنید و دو لیوان آب گرم در آن بریزید و بگذارید بپزد.

همین که لشه‌ها خوب پخته شد، گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن اعلا مخلوط کرده، کمی زعفران سائیده در لپه و قیمه ریخته و از روی آتش بردارید.