چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
میگو با سس خردل
زمان تهیه و پخت:
۲۰ دقیقه
مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز خرد شده:
۴/۱ پیمانه
سیر کاملا خرد شده:
۲ حبه
روغن زیتون:
۲ قاشق چایخوری
آب سیب:
۴/۱ پیمانه
خردل:
۲ قاشق غذاخوری
فلفل:
۸/۱ قاشق چایخوری
میگوی پوست کنده متوسط :
۳۴۰ گرم
گوجه فرنگی کوچک:
یک عدد تخم گرفته و برش خورده
طرز تهیه
۱- در یک تابه نچسب، پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
۲- آب سیب، خردل و فلفل را به ظرف اضافه کنید و آنها را بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید.
۳- میگوها را درون مواد در حال جوش بریزید و آنها را تا زمانی که صورتی رنگ شوند بپزید.
۴- گوجه فرنگیهای خرد شده را به محتوای ظرف اضافه کنید و بگذارید بپزند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست