یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

چای شیر و ادویه


چای شیر و ادویه

● مواد لازم:
▪ چای خشک: ۲ قاشق غذاخوری
▪ دارچین: یک چوب متوسط
▪ فلفل سیاه: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ هل: ۲عدد
▪ رازیانه: نصف قاشق مرباخوری
▪ گیاه انیس: مقداری
▪ پودر جوز هندی: نوک قاشق …

مواد لازم:

چای خشک:

۲ قاشق غذاخوری

دارچین:

یک چوب متوسط

فلفل سیاه:

یک چهارم قاشق مرباخوری

هل:

۲عدد

رازیانه:

نصف قاشق مرباخوری

گیاه انیس:

مقداری

پودر جوز هندی:

نوک قاشق چای خوری

پودر زنجبیل:

نصف قاشق مرباخوری

شیر:

۲ پیمانه

آب:

۳ پیمانه

شیرین کننده و مقدار آن، انتخابی

طرز تهیه:

ادویه ها را آسیاب کنید. ادویه را به آب اضافه کنید و به جوش بیاورید، درجه حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید به مدت ۵دقیقه بماند. در این مرحله برگ چای را اضافه کنید و روی حرارت، آن را به جوش بیاورید، شیر را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵دقیقه بجوشد. هر بار که نزدیک است مایع لبریز شود، حرارت را کم کنید تا غلیظ شود و کف کند.

چای را در فنجان صاف کنید، شیرین کننده دلخواه خود را اضافه کنید و روی آن کمی پودر جوز هندی بپاشید و سرو کنید.