سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پیتزای گوشت قلقلی


پیتزای گوشت قلقلی

پیتزای گوشت قلقلی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این پیتزاهای تک نفره بسیار خوشمزه و ترد هستند.

پیتزای گوشت قلقلی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این پیتزاهای تک نفره بسیار خوشمزه و ترد هستند.

مواد لازم:

نان پیتا ۲ عدد

پنیر موتزارلا ۱ پیمانه

پیاز ۱/۴ پیمانه

گوجه فرنگی ۶ برش

کوفته قلقلی ۸ عدد

طرز تهیه:

1- از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2-نان پیتا (یا خمیر پیتزا) را در سینی فر قرار دهید. بر روی هر یک مقدار مساوی از پنیر، پیاز و گوجه فرنگی پخش کنید. بر روی هر یک ۴ عدد کوفته قلقلی کوچک بگذارید و آن ها را کمی به سطح پیتزا فشار دهید.

3- آن ها را برای حدود ۲۰ دقیقه تا زمانی که گوشت ها مغز پخت، پنیر آب و نان ها ترد شوند، در فر بپزید و فورا میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پیتزای گوشت قلقلی:

1- از نان های پیتا با قطر تقریبا ۱۵ سانتی متر استفاده کنید. می توانید از خمیر پیتزا هم استفاده کنید.

2- پنیر را رنده کنید.

3-از پیازهای خلالی شده استفاده کنید.