جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
خوراکی هایی که مانع از ایجاد لک در تابستان می شوند
برای محافظت پوستم در مقابل خورشید، چه چیزی بخورم؟
برای در امان ماندن پوست از اشعههای زیان آور خورشید، هیچ چیزی نمی تواند جایگزین رعایت اعتدال در قرار گرفتن زیر نور آفتاب (قرار نگرفتن طولانی مدت زیر نور آفتاب، خصوصاً در ساعات بسیار گرم روز و مالیدن کرمهای ضد آفتاب) شود. با این حال با انجام برخی اقدامات از جمله اصلاح تغذیه مان، میتوانیم ضریب سلامت پوستمان را بالاتر ببریم. در اینجا ما با یک سری توصیههای غذایی، تغذیه ای مناسب برای تابستان به شما ارائه میکنیم.
برای محافظت از پوست از آسیبهای اشعه ماورای بنفش و پیشگیری از پیری پوست، قبل از هر چیز باید روی آنتی اکسیدانها حساب کرد. این مولکولها که کارشان از بین بردن رادیکالهای آزاد است، در خانوادههای بزرگی تقسیم شده اند که میتوانیم آنها را در گروههای مختلف غذایی بیابیم.
تغذیۀ محاظ من در برابر نور خورشید
آنتی اکسیدانها: آنتی اکسیدانهای مهمی که توسط غذا وارد بدن ما میشوند عبارتند از: ویتامین C، E و A، کارُتنویید، روی و سلنیوم. این ویتامین را در چه منابعی میتوانیم بیابیم؟
ویتامین C:
مرکبات، کیوی، توت فرنگی، شاهی، گوجه فرنگی، فلفل شیرین و...
کارُتنویید (میوه ها و سبزیجات رنگی): گوجه فرنگی، هویج، کدوتنبل، سیب زمینی شیرین، انبه، زردآلو، خربزه، هلوی زرد، هندوانه، اسفناج، شاهی، گل کلم و...
ویتامین A:
جگر، زردۀ تخم مرغ، ماهی چرب، کره، پنیر ...
ویتامین E:
روغنهای گیاهی (آفتابگردان، ذرت)، بادام، فندق، سبزیجات تازه...
روی:
جوانۀ گندم، صدف های دریایی، جگر گوساله، نان کامل ....
سلنیوم:
محصولات دریایی، ماهی، قارچ، سیر، پیاز، غلات کامل.
خوراکیهای دیگری که باید در منوی غذایی ام قرار بگیرند
ماهی های چرب
روغن کلزا
آجیلها
این مواد که سرشار از امگا ۳ هستند، در تکمیل کردن دیوارۀ سلولهایی که مورد تهاجم رادیکالهای آزاد قرار گرفته اند، سهیم اند. حتماً میدانید که تولید رادیکالهای آزاد توسط اشعۀ ماوراء بنفش افزایش مییابد.
خوراکیهای دیگری که سرشار از امگا۳ هستند:
آوَکادو
جوانۀ گندم
سبزیجات برگی (اسفناج، شاهی، کلم)
سویا و مشتقاتش
سویا و مشتقاتش که سرشار از ایزوفلاون هستند، تولید کَلاژن را تشدید کرده و انعطاف پذیری پوست را بهبود میبخشند.
غذاهایی که پوست را حساس می کنند :
بعضی خوراکیها حساسیت پوست در مقابل نور آفتاب را بالا میبرند، بنابراین اگر در معرض نور خورشید قرار گرفتیم، باید از آنها اجتناب کنیم:
مواد غذایی حاوی پسورالن:
خصوصاً کرفس و البته رازیانه، جعفری، جعفری فرنگی، نارنگی، گلابی...
نوشیدنیهای حاوی گنه گنه:
نوشیدنیهای تقویتی با طعم تلخ
کنسروها و نوشیدنیها حاوی متاسولفید سدیم (افزودنی خوراکی) و سیکلمت (شیرین کنندۀ خوراکی).
تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ
مترجم : زهرا علی دوست
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا بارش باران آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران تورم
فضای مجازی سریال نمایشگاه کتاب تلویزیون مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
استقلال فوتبال علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی